#Murat kurşun ft devran Çağlar ahım senin olsun müzik dinle

Hande Ünsal - Gönder Gelsin 02:47

Hande Ünsal - Gönder Gelsin

Söz - Müzik : Murat Güneş Düzenleme : Serkan Balkan Yönetmen: Ecem Gündoğdu Mix - Mastering : Emre Kiral Gitarlar : Selahattin Güzelel Vokaller : Fatih Ertür , Yücel Girgin , Serkan Balkan Stüdyo : Studio Voice Gönder..

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim 02:43

Semicenk & Ziynet Sali & İlkan Gunuc - Bozulmuş Kalbim

Söz/müzik : Semicenk Düzenleme : ilkan Günüç & Semicenk Mix/Mastering : ilkan Günüç Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Işık Şefi : Onur Ercan Prodüksiyon : Murat Can Geçer Yönetmen asistan : Serhan ..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:42

Gülşen & Edis - Nirvana

Gülşen & Edis'in, DMC etiketiyle yayınlanan Nirvana isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah KarakuyunDüzenleme: Ozan ÇolakoğlunMix - Mastering: Emre KıralnYönetmen: Ser..

  • GÜL tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhuriyet - Mustafa Ceceli 01:50

Cumhuriyet - Mustafa Ceceli

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! Nice güzel Cumhuriyetli yıllara! Sizler için hazırladığım, sözü ve müziği bana ait olan Cumhuriyet şarkısıyla Cumhuriyet'imizin 97. yılını birlikte kutlayalım. Söz-Müzik-Düzenlem..

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix 03:49

İsmail YK - Ayvayı Yemiş ft. TaneryMusix

Ayvayı Yemiş Duydum ki ayrılmışsın oh oldu sana Biraz güldüm de buna kusura bakma Sırf bana inat olsun diye Başkasına gitmek niye Kazasız başına ne işler açtın N`oldu Taş mı düştü kafana Aklın başa gelmiş Tuz mu bastım..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Berkay - Dert Faslı (Official Video) 03:48

Berkay - Dert Faslı (Official Video)

Söz & Müzik: Ezgi Ceren Anar & Berkay Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Klip Yönetmeni: Ramazan Arslankaya Lyrics: Sensiz bu ev tuzaklar kurmuş bana Anılar her bir yanda unut onu gönlüm kolaysa Yanıma oturup okuduğun kitabı s..

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən) 02:53

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden (Öpüm nəfəsindən)

Söz-Müzik: Şöhret Memmedov Fikir Yazarı: Dildara Eyubova Düzenleme: Mustafa Ceceli Türkçe söz: Mustafa Ceceli Kemençe: Ekin Uzunlar Percussion, Gitar: Mustafa Ceceli Mix-Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Mura..

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video) 03:38

Fatma Turgut - Unuttum Gitti (Official Video)

Söz - Müzik: Emre Aydın Düzenleme: Fatma Turgut, Barış Ertunç, Hüseyin Deniz, Ozan İnam Lyrics: Kaybettim diyelim, bilmediğim bir şeyi Unuttum sende Unutmak kullanışlı Yoruldum ya da ayakta kalmaktan Büyüdüm diyelim, ..

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm 03:29

Mustafa Ceceli - Ölümlüyüm

Söz- Müzik: Emir Şamur Düzenleme: Mustafa Ceceli - Emir Şamur Bağlama: Halil Şekeroğlu Perdesiz Gitar: Furkan Salihoğlu Mix- Mastering: Koray Püskül Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı / Dark’n Dark Klip Yapım: Honeybee İ..

Onay Şahin - Haşlandum 03:23

Onay Şahin - Haşlandum

ONAY ŞAHİN - HAŞLANDUM Söz-Müzik: M. Ali YILMAZ, Onay ŞAHİN Nakarat: Bayram TERZİ (BAYO) Aranjör: Bahtiyar&Soner ARICA Kemençe: Tahsin TERZİ Klip Yönetmeni : Ahmet Mücahit SÖZLER OF ÇAMBURNİ YENİAY KAPLARA ..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Sponzi - Canparem 02:34

Sponzi - Canparem

Söz - Müzik : Sponzi Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu (Dijital Meydan) Yönetmen : Cem Demirtaş Prodüksiyon : İsmail Hakkı Güney Sümeyra Yıldırım Kamera : Umutcan Yıldırım A&R : Subutay Yitgin Yapımcı: Rec Musi..

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler 03:14

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler

Rafet El Roman - Aşklar Seni Bekler dinle Sana uçan kuşlardan bahar yazlardan selamlar olsun Sana olan dünyamda büyüyen rüyamda güneşler dolsun Aşklar seni bekler seni söyler şarkılar Aşklar yolunu gözler adını söyler ş..

  • Candy tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın 04:01

Yusuf Güney - Aşkım Aşklarından Bulasın

Yusuf Güney - Askim Asklarindan Bulasin dinle Bu sevdam hiçmi bitmez derdim Bak bugün sona geldim İnanması zor ama katlanan sendin Sanki hiç beni sevmedin O gün bana bitti dediğinde Sebebini bile bilmedim Herşey sahte b..

  • Candy tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda 03:10

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda

Yusuf Güney - Talihsiz Bir Sevda dinle Talihsiz Bir Sevda! Seni gördüğüm o anda Birdenbire içimde sızı hissettim Birdenbire kalbimin içinde fırtınalar esti Daha ne olup bittiğini anlamadan Kolunda birini gördüm O an an..

  • Candy tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Hakalmaz  Salın Da Gel Meydan Kız Görsün   03:11

Orhan Hakalmaz Salın Da Gel Meydan Kız Görsün

Orhan Hakalmaz Salında Gel Dinle Salın Da Gel Meydan Kız Görsün Kayseri-Ahmet Gazi Ayhan-Nida Tüfekçi Salın Da Gel (Amman Aman Amman Ey) Meydan Kız Görsün (Amman) Serpil De Gel (Amman Aman Amman Ey) Düşm..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

Afacan Toto - Okulda Casus Var 11:26

Afacan Toto - Okulda Casus Var

Minika Tv nin çizgi filmlerinden Afacan Toto, okulda casus var bölümüyle bizlerle. - Ajan sıfır sıfır Toto şüpheliyi tespit etti. Aaa beni farketti. - Toto senin okul için şiir yazman gerekmiyormu?..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda 04:00

Burcu Güneş - Bir Lokma Sevda

Burcu Güneş – Bir Lokma Sevda Şarkı Sözleri Sen Geleceksin Diye Kimseyi Almadım Hayatıma Gerçeği Sorarsan Alamadım Aslında Sen Düşeceksin Diye Olur Olmaz Uykularıma Unuttum Gündüzü Yaşadım Hep Rüyalarda Senin Bir Sesin ..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Sefa Topsakal - Doktor 04:47

Sefa Topsakal - Doktor

Çaresiz derdimin sebebi belli Dermanı yaramda arama doktor Şifa bulmaz gönlüm senin elinden Boşuna benimle uğraşma doktor Aşk yarasıdır bu ilaç kapatmaz Verdiğin teselli beni avutmaz Dermanı yardadır sende bulunmaz Boş..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat 03:53

Baris akarsu - bana esmeyi anlat esip gecmeyi anlat

Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim..

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi 04:28

Sen Hiç 'Allahû Ekber' Dedin Mi

Kainati bilmiyor ve dusunemiyorum bile,butun bildiklerimiz bile aklimiza hayret verirken Rabbim senin buyuklugunu idrak edip anlayabilmeyi nasip et bize.Acizligimizi görüp daima seni zikreden ve sana sukredenlerden eyle...

Aşırı Gerçekçi Kaza Anı 00:28

Aşırı Gerçekçi Kaza Anı

Amacının ne olduğu anlaşılmayan çekik gözlü teyze kendisini duran bir arabanın önüne atıp yere düşüyor, daha sonra sürücüden bir tepki gelmeyince ''aman başlarım senin ilgisizliğine'' deyip ayağa kalkıyor...

  • Cowboy tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 8 yıl önce