#Murat kurşun ft devran Çağlar ahım senin olsun müzik dinle

Aysel Yakupoğlu - Alınırım 03:56

Aysel Yakupoğlu - Alınırım

Superses yolunu açik olsun. Aysel yakupoğlu alınırım dinle Seni Benden Alan Kader (Aysel Yakupoğlu-Tarifi Zor)..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 466 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana 02:37

Feride Hilal Akın - Sarılınca Sana

Ne kaldı geriye zaten bir sürü boş hatıra Yaşamak değil ki bu görüntüler var adeta Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim ya O gün sondu Sana gülüm demiştim ya O gül soldu Hani bu son demiştim y..

Türkün Bayrağı  Anayurt Marşı 09:19

Türkün Bayrağı Anayurt Marşı

Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşe bilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar..

  • ANKA tarafından
  • 2.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

Barış Manço - Dut Ağacı 05:21

Barış Manço - Dut Ağacı

Bu sabah doğup büyüdüğüm mahallenin sokaklarında dolaştım Çocukluğumu tekrar yaşamak istedim bu sabah Ve bir an keşke bugün Hiç olmasaymış diye düşündüm keşke dün dün kalsaymış Şu sağdaki iki katlı ev Nezahat hanıml..

Yudum - Evlenmirem 03:38

Yudum - Evlenmirem

Dünen yığıldılar anam gardaşım ille meni hemen evlendirmeye Sohbetlerinden şişti ah başım Gelin a dostlar gelin görmeye Biri dedi geldi evlilik çağın Kalmadı bak birce bekar yoldaşın Evlenmek istiyir küçük kardaşın Evlen..

Can Yücel   Sevdiğin Kadar Sevilirsin 03:32

Can Yücel Sevdiğin Kadar Sevilirsin

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç… Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın ..

  • Candy tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canımız Feda - Beşiktaş Marşı 03:47

Canımız Feda - Beşiktaş Marşı

CANIMIZ FEDA Gökyüzünün en asil kartalı Taraftarın gururu kralı Hiçbir yerde yok böyle büyük bir aşk Canımız FEDA sana büyük Beşiktaş Kara kartalım canım Beşiktaş Asyayı Avrupayı aş Beşiktaş Kara Kartalım Canım Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.290 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi 01:43

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi

Çok Şükür Oğlum Vatanı İçin Canını Verdi Bingöl'ün Genç ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Yıldırım'ın babası teröre tepki gösterdi...

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda) 02:50

Çalgı Çengi İkimiz - Fragman (6 Ocak'ta Sinemalarda)

Çalgı Çengi İkimiz'den Yeni Fragman Geldi. Sinema izleyicilerinin merakla beklediği Çalgı Çengi İkimiz filminden yeni fragman yayınlandı. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı film 6 Ocak'ta vizyona gire..

  • PengoTV tarafından
  • 1.842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim 05:05

Suikastın Ardındaki Üst Akıl Kim

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına konuk olan Terör Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Murat Koç çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Koç, Büyükelçi suikasti Atlantik bloğunun Türkiye üzerinden Rusya'ya meydan okumasıdır ded..

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta 19:15

Beyran, Paça, G.Antep'ten, NasılYapılır, Nasıl İçilir...sakıp usta

Beyran ve Yılların Ustası Sakıp Usta Murat yeni Türkiye Yollarında Gaziantep izle hd..

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam 56:32

Maceracı _ Ankara Kızılcahamam

Murat Yeni’nin sunduğu Maceracı programının Ankara Kızılcahamam bölümünde neler olacak? Maceracı’nın yeni bölümü olan Ankara Kızılcahamam bölümünü HD ve tek parça olarak Küre TV’den izleyebilirsiniz...

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası 02:13

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 Tur Performası

O Ses Türkiye Rap Armador Şafak 2 tur performası 19 ocak 2017 19 Oca 2017 tarihinde yayınlandı O Ses Türkiye Rap O Ses Türkiye Armador O Ses Türkiye Şafak O Ses Türkiye 19 ocak 2017 O Ses Türkiye Son bölüm izle..

O Ses' de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan' 15:41

O Ses' de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan'

O Ses de Özel Misafir Ahmet Parlak 'İsyan' - O Ses Türkiye 29 Kasım 2015..

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim 05:05

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim

O Ses Türkiye Tüm Jürinin Ayakta Alkışladığı İsim siz benim neler çektigimi nerden bileceksiniz çok güzel okumuş..

Maceracı _ Bitlis 1:05:33

Maceracı _ Bitlis

Türkiye'yi köşe bucak gezen Maceracı yerel kültürlerin zenginliklerini sizlerle buluşturmaya devam ediyor... Murat Yeni'nin bu haftaki durağı Evliyalar Şehri, Bitlis.....

Maceracı _ Mardin 1:08:17

Maceracı _ Mardin

Türkiye’yi karış karış gezen Maceracı, bu hafta 7 bin yıllık tarihe sahip, birçok kültürü içinde barındıran Mardin’i ekrana getiriyor. Mardin’in eşsiz güzelliklerini ekrana taşıyan Maceracı, Mardin çarşıları ile yörenin ..

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül 05:09

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül

Gökhan Yıktı Ortalığı - O Ses Türkiye - Arsız Gönül ..

Maceracı _ Yozgat 1:08:41

Maceracı _ Yozgat

Murat yeni ve maceracı Ekibi geçtiğimiz Günlerde Memleketi Yozgatın Sarıkaya ilçesini ziyaret ederek programını yaptı...

MACERACI SINDIRGI 1:09:53

MACERACI SINDIRGI

murat yeni sındırgının kültürel zenginliklerini ve lezzetli yemeklerini sunmaya devam ediyor...

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi) 00:52

Aşk Laftan Anlamaz 30.Bölüm 1.Fragmanı (11 Şubat Cumartesi)

Yapım: Bi Yapım Yapımcı: Burak Sağyaşar Yönetmen: Müge Uğurlar Senaryo: Makbule Kosif Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (T..

  • PITIRCIK tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Kars 1:10:47

Maceracı _ Kars

Maceracı - Kars Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı Maceracı Anadolu Şehirlerinin önemli özellikleri, kültürel etkinlikleri, eski düğünler, sıra geceleri, yaren geceleri ve buna benzer kültürel ögelerin yanında illerin..