#Murat kurşun ft devran Çağlar ahım senin olsun müzik dinle

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor 09:58

Arı Zehrinin Gram Fiyatı Dudak Uçuklatıyor

Manisa’da hobi olarak başladığı arıcılığı geliştiren Murat Almışlar altından daha değerleri olan arı zehrini üretti. Gramı yurtdışına 700 lira, kilogramı ise 700 bin liraya satılan arı zehri özellikle Avrupa Birliği ülke..

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı- 01:35

Korona Aşısının Ciddi Yan Etkisi Olmadı-

Türkiye’de testine başlanan korona aşısının yan etkileri belli oldu. Hacette Üniversitesi Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Murat Akova, korona aşısıyla ilgili merak edilenleri açıkladı...

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı 01:05

Mucize Doktor 30. Bölüm 2. Fragmanı

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gib..

  • GÜL tarafından
  • 38 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak 01:44

Her 50 Park Yerinden Birinde Şarj İstasyonu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yerli otomobilin şarj ünitelerinin yapım sürecine ilişkin açıklama yaptı. Bakam Kurum, “Her 50 park yerinden bir tanesi elektrikli araçlar için ayrılacak dedi. Elektrikli otomobil..

  • GÜL tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı 01:03

Mucize Doktor 35. Bölüm 1. Fragmanı

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gib..

  • GÜL tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı 06:33

Tsunamide ölen Fatma nine son yolculuğuna uğurlandı

İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde tsunami sonucu boğularak ölen 87 Fatma Erçetin son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre ve Şehircilik Bakan..

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler 34:06

Kapanan okullar çocuk ve aile psikolojisini nasıl etkiler

Murat Güloğlu ve Muharrem Sarıkaya, Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nebi Sümer ile Kovid-19'un çocukların psikolojisini nasıl etkilediği hakkında konuştu...

Emine Aydın Kemal Doğulunun O Sözleri Üzerine Gözyaşlarına Boğuldu 10:29

Emine Aydın Kemal Doğulunun O Sözleri Üzerine Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 27 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 103. bölümünde Aleyna Eroğlu Etiler'de oturduğunu söyleyince Bahar Candan, Aleyna'nın Etiler'de oturmadığını iddia etti araya jüri girerek ikiliyi uyardı...

  • ANKA tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman 01:00

Aşk Ve Gurur 5.Bölüm 1.Fragman

Oturdukları evin aslında Kenan’ın çocukken yaşadığı ev olduğunu öğrenen Zeynep büyük bir şaşkınlık yaşar. Diğer yandan Zeynep’le Kenan’ın arasındaki gerilim devam etmektedir. Murat, kazançlı davalar alıp, daha çok para k..

İnci Satır Kimdir? 01:09

İnci Satır Kimdir?

İnci Satır kimdir, Ütopya yarışmacısı İnci Satır, 1990 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Bekar olan İnci Satır, satış elemanı olarak çalışmaktadır. Farklı olmanın kendisi için önemli olduğunu ifade eden İnci Satır, “bir a..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru 02:27

Yusufeli Barajı'nda Sona Doğru

2013'te temeli atılan Yusufeli Barajı'nda sona yaklaşıldı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Yusufeli Barajı ve yol inşaatında incele..

''Hepimiz için ses ver Türkiye'' 02:07

''Hepimiz için ses ver Türkiye''

SOSYAL MEDYANIN YENİ AKIMI HEPİMİZ İÇİN SES VER ... ETKİNLİK SEKTÖRÜNDE ÇALIŞANLARIN BAŞLATTIĞI BU AKIMA, ÜNLÜ SANATÇILAR DESTEK VERDİ. DÜELLO ÇAĞRISINA İLK YANITLAR MURAT KEKİLLİ VE YILDIZ TİLBE'DEN GELDİ.....

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Bülent Ersoy 00:51

Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır 03:42

Fazilet Hanım ve Kızları 7.Bölüm - İşte Böyle Ağlanır

Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm - İşte Böyle Ağlanır Fazilet Hanım ve Kızları 7. Bölüm Özet: Hazan, Sinan’ın doğup büyüdüğü evi almasıyla neye uğradığını şaşırmıştır. Fazilet, Yasin’le kaçan Ece’yi bulmak için ortalı..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte doktor tuzağı 02:49

Sahte doktor tuzağı

Sahte hesap ile kendini doktor olarak tanıttı ve sahte diplomayla İstanbul Beşiktaş’taki bir hastanede çalışmaya başladı. Oyunu dikkatli bir takipçi bozdu. Peki bu ve buna benzer sahtekarlıklara insanları kandırmak bu ka..

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı! 01:45

Aşı olmayan üç doktor virüs kurbanı!

Corona virüs tedavisi gören Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İlhami Atılgan ile Patoloji Uzmanı Murat Tad kurtarılamadı. İki doktorun ortak özelliği ise corona virüs aşısı olmamalarıydı...

O sadece araba değil evlat! 02:05

O sadece araba değil evlat!

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan Nurettin Akdemir (66), sıfır kilometre aldığı Murat 124 otomobilini yaklaşık yarım asırdır kullanıyor...

Sağ Salim Film İzle 1:38:10

Sağ Salim Film İzle

Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim’in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin’den Sivas’a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı bir filmdi..

  • Tv Series tarafından
  • 32.710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 1. Bölüm 2. Tanıtımı 00:52

Deli Gönül 1. Bölüm 2. Tanıtımı

Yakında FOX’ta yayınlanacak olan “Deli Gönül” dizisi, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini ekranlara getirecek! 25 Film’in yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmen..

 Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti Şaşkına Çevirdi 01:56

Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti

Milyoner'de Çağla Şen isimli yarışmacı kazandığı paranın bir bölümünü yüksek bir yerden saçmak istediğini belirterek Ancak dolara çevireceğim. Atatürk olan paraları yere atmak istemiyorum. dedi. ATV ekranlarında Murat ..

  • ANKA tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır 04:57

Taciz Ateşleri Misliyle Karşılık Bulacaktır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye’nin PYD/YPG konusundaki hassasiyetlerinin dikkate alınması gerektiğini bir kez daha çok net şekilde ifade ediyorum. Kaldı ki bu bu örgütün Afrin bölgesinden Türkiye’ye doğru açtığı..

Doru  Fragman 01:52

Doru Fragman

Doru her şeyden habersiz sürüsüyle yaşayan bir attır. Sürüde tesadüfen eski bir İngiliz yarış atı olan Çenebaz’dan gerçekleri öğrenmesiyle birlikte Demirkır’la da tartışır. Yaşadıkları vadiden dışarı çıkan Doru'nun peşin..