#Murat kurşun ft devran Çağlar ahım senin olsun müzik dinle

Tarihin En Şişman Kadını, 10 Yıl Sonra Böyle Görünüyor. İnanılmaz Değişimi 05:08

Tarihin En Şişman Kadını, 10 Yıl Sonra Böyle Görünüyor. İnanılmaz Deği

Helal olsun kadına azim ve kararlılıkla devam etmiş ve istediğini başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlülerin 10 Oğlu, Ailelerini İnanılmaz Bir Şekilde Hayal Kırıklığına Uğrattılar 04:56

Ünlülerin 10 Oğlu, Ailelerini İnanılmaz Bir Şekilde Hayal Kırıklığına

Rabbim hayırlı evlatlar nasıp etsin konum ne olursa olsun parayla her şey çözülmüyor malesef..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım 12:58

Çağla Şikel Makyaj Hataları 90'lardaki Gibi Makyaj Yapıyorum Güzellik

Neden eski fotoğraflara bakınca tövbeler olsun diyoruz?:) makyaj yapmayı bilmiyormuşuz da ondan. Gerçi benim doğru makyajı bulmam uzun sürdü ama umarım sizin için o kadar da uzun sürmez. Bu vesileyle bu videoyu yayınlıyo..

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi 02:52

Sınavlarda Görebileceğiniz 10 Öğretmen Tipi

Bu Hayat Okulu videosunda sınavlarda görebileceğiniz öğretmen tipleri var. Tedbirli, külyutmaz, kişiye göre muamele yapan, laf olsun diye kontrol eden, göz yuman, iyi niyetli... Bu öğretmenlere mutlaka rastlıyoruz!..

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit 16:41

Cansu Yegin Tek Marka Makyajı Benefit

Oley! Sonunda uzun zamandır çekmeyi,içime sinen şekilde tamamlamayı istediğim 'Tek Marka Makyaj' serisinin ilk videosu 'Benefit' videosunu sizinle paylaşabiliyorum.Farklı bir konsept olması için çok uğraştığım,sonucu da ..

Tam Ölçü Kakaolu Kek 00:51

Tam Ölçü Kakaolu Kek

Malzemeler 3 adet yumurta 1,5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 küçük paket kakao 1 su bardağı yoğurt 2 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un Hazırlanışı; 1. Karıştırma kabına toz şeker ve yu..

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi 00:53

Muhteşem Lezzet Garnitürlü Patates Püresi

Malzemeler 6 adet orta boy haşlanmış patates 1 kavanoz garnitür 1 kavanoz mısır 1 çay bardağı süt 2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 50 margarin veya tereyağ Tuz Hazırlanışı; 1. Haşlayıp ezmiş olduğumuz patatesin üz..

Kaçış Oyunu Nedir 02:59

Kaçış Oyunu Nedir

Kaçış Oyunu Nedir? Hiç kaçış oyunu oynadınız mı? Oynamadıysanız toplayın tüm arkadaşlarınızı hemen kendinize bir kaçış oyunu planlayın. İnanın bu kaçış oyunlarının yapıldığı mekanlar hem korku dolu hem eğlenceli hem de ..

Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri 04:05

Lokumlu Mini Açma Tarifi - Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis lokumlu mini açma tarifi videosu hazırladık. Yumuşacık hamuru ve içinde rengarenk kuş lokumları ile çay ve kahve yanında enfes bir lezzet. Lokumlu mini açma nasıl yapılır ve tam ölçü..

Patatesli Kek Tarifleri 01:30

Patatesli Kek Tarifleri

Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı sıvı yağ 1 adet soğan 3 adet patates Küçük bir kase beyaz peynir Yarım demet maydanoz 2 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket ..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri 02:27

Çoban Salata Tarifi Çoban Salata Malzemeleri

MALZEMELER 1-2 Adet domates 1-2 Adet salatalık 5-6 sap taze soğan 5-6 sap maydanoz Yarım limon 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı sirke Yarım çay kaşığı tuz 4-5 adet sivri biber TARİFİ Bütün malzemeler ince ince ..

Dünyanın En Hızlı Çalışanları - Kimse Onları Geçemez 04:01

Dünyanın En Hızlı Çalışanları - Kimse Onları Geçemez

Hambala helal olsun onları nasıl eliyle atıp da denk getirdi. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
GiyenBayan Bandana Modelleri 5 Yöntem 05:41

GiyenBayan Bandana Modelleri 5 Yöntem

Bandana bağlama stilleri hakkında gelen sorulara cevap olsun :) 5 yöntem ile bandana modellerini anlattım size. Umarım beğenirsiniz. Yeni videolarımdan haberdar olmak için kanala abone olmayı unutmayın!..

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı 01:20

10 Dakikada Pratik Çikolatalı Sütlü Tatlı Yapımı

Sade ve çikolatalı muhteşem iki renkli hafif ve pratik sütlü tatlı tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Sütlü tatlı severlere yepyeni lezzetli ve şık sunumuyla gözlere hitap ederken, lezzeti ile damaklarınıza yer edecek nefi..

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı 02:04

En Kolay Ayva Tatlısı Yapımı

Fırın Torbasında Ayva Tatlısı Nasıl Yapılır? İçin Malzemeler 4 adet ayva 16 yemek kaşığı toz şeker 2 adet çubuk tarçın 4-5 adet Karanfil Yarım su bardağı su Üzeri için: Kaymak (dilerseniz dondurma ya da krem şanti de ku..

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı 01:14

En Kolay Limonlu Kurabiye Yapımı

Nefis Limonlu Kurabiye (Ağızda Dağılan) Tarifi İçin Malzemeler 150 gram tereyağı küp küp doğranacak 1 su bardağı toz şeker 3 limon kabuğu rendesi 1 büyük yumurta Yarım çay bardağı limon suyu 1 paket şekerin vanilya 4 su ..

Nişastalı Kek Tarifi 00:54

Nişastalı Kek Tarifi

Nişastalı Pamuk Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı nişasta ( istediğiniz herhangi bir nişasta ) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Üzeri İçin; Pudra şeker..

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem 07:45

Giyen Bayan Bandana Modelleri 2 Yeni 5 Yöntem

Bandana bağlama stilleri hakkında gelen sorulara ikinci videoyla cevap olsun :) Yeni 5 yöntem ile bandana modellerini anlattım size...

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan 02:53

GiyenBayan Zayıf ve Uzun Görünmek için 5 Giyim Hilesi Giyen Bayan

1. Yüksek bel pantolonlar sizi olduğunuzdan uzun gösterir. 2. Monokromatik yani tek renk giyinin. Kombininizin tüm parçaları aynı renk olsun. 3. Enine yerine boyuna çizgili kıyafetler giyin. 4. V yakalı giysiler sizi ol..

Hindistan'da Bayram 05:45

Hindistan'da Bayram

Merhabalar; Bayramınız Mübarek olsun gönlünüze göre bir bayram geçirirsiniz inşallah. hindistan'da bugün bayramın birinci günüydü. bayram namazına gittik onuda kısa bir video çekerek size hazırladım. bayram benim neyime ..

Bayrak Sevgisi Yağmur Tanımadı 01:36

Bayrak Sevgisi Yağmur Tanımadı

İstanbul’da etkisini gösteren yağmura sokakta yakalanan bir çocuk, elindeki Türk bayrağını bir an olsun bırakmayarak, çıplak ayakla yağmurda yürüdü...

Fırında Etli Türlü Tarifi 02:26

Fırında Etli Türlü Tarifi

Etli yemek tarifleri serimize bugün nefis bir lezzet olan fırında etli türlü tarifi videosu ile devam ediyoruz. Sebze ve etin tadına ayrı ayrı varacağınız nefis bir yemek, mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. ÜStelik yap..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır 01:24

Tavuk Köftesi Nasıl Yapılır

Tavuk Köfte Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tavuk göğsü (markette tabak içinde 2 adet çıkandan..) 3 yemek kaşığı galeta unu 1 adet küçük soğan 8-9 dal maydanoz 4 yemek kaşığı domates sosu veya 1 tatlı kaşığı salça 1 adet ..

Açma Tarifi 10:01

Açma Tarifi

Peynirli Açma Tarifi ve Malzemeler : Vereceğim ölçüden iki tepsi çıkıyor 1 tane yaş maya 3 su bardağı ilik süt 1 su bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı seker 2 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta birinin sarısı üstüne sürülecek 1..

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen 05:58

Sütlü Ekmek Tarifi Milchbrötchen

Sütlü Ekmek (#milchbrötchen) Tarifi ve Malzemeler : Yarım kilo un 1 buçuk su bardağı ılık süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz (silme) 50 gr. yumuşak tereyağı Hazırlanışı : Unu yoğurma kabına ..