#Murat kurşun ft devran Çağlar ahım senin olsun müzik dinle

Babutsa - Neler Geldi Başıma 03:50

Babutsa - Neler Geldi Başıma

Neler geldi başıma bak Senin yüzünden Ne yapsam da kurtulsam ben Senin elinden Dilerim Allah'tan sen mesut olma Perişan halimi hiç kimseye sorma Neler çektim elinden Senin dilinden Ne yapsam da kurtulsam ben Sen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.354 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle 02:56

Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti izle

Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısı. jda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Albüm Adı : The Best Of Ajda Pekkan Düzelten : wholkom Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki..

Azerbaycan Müziği Maral Maral 04:05

Azerbaycan Müziği Maral Maral

Bir güzel yar seni sevem bahcanıza nar ekem Uzadıkça boyun senin deyiştikçe huyun senin Büyüyüp olasan gelin benim olasan maral maral maral maral eşkine düştüm maral maral maral maral eşkine düştüm maral Bizim bahcaya bi..

  • PengoTV tarafından
  • 3.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.439 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.550 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

İsmail YK - Aşkına Memnu 04:28

İsmail YK - Aşkına Memnu

Amia Maro ve Aziz Deniz’in katkılarıyla Söz ve Müzik: İsmail YK Düzenleme: İsmail YK (Yurtseven Kardeşler) Stüdyo: YK-Stüdyo Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar Klip Yönetmeni..

İsmail YK - Tatlı Kız (TaneryMusix) 03:05

İsmail YK - Tatlı Kız (TaneryMusix)

Söz: İsmail YK Müzik: TaneryMusix Yapımcı: Fatih Aksoylu ve Harun Savaş Aksoylu Genel Koordinatör: Murat Çağlar Klip Yönetmeni : Erkan Nas Görüntü Yönetmeni : Murat Tuncel MusicProduced by TaneryMusix -Musicom Prodüksi..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics)  ♫ 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics) ♫

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Barış Manço - Gibi Gibi 03:55

Barış Manço - Gibi Gibi

Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama sanki gözlerin kal der gibi gibi Arpa buğday yan yana orak ist..

Mustafa Sandal - Pazara Kadar 03:28

Mustafa Sandal - Pazara Kadar

Aşkına kurban olayım, olayım Mahşere gel de geleyim, geleyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim Tek sözün yeter can feda sana Herşeyim senin, uğruna öleyim Canımı vereyim ..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon) 04:15

Simge - Vicdanın Affetsin (Akustik Live Versiyon)

Gitme beni üzme Biraz olsun hatırım yok mu? gitme Duyma, beni duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını dilenmek Ağlamamak için direnmek Senin yüzünden üzülmek Sana elveda demek var mı? Bir kırık kalp ah e..

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan 04:28

Yılmaz Karakurt - Senden Kalan

Senden Kalan şarkı sözleri ile Gidişinle umutlarım Derya’ya daldı. Sendin tek muradım oda gözümde kaldı. Benden alacağın bir canım kaldı. Oda benim sana hediyem olsun. Senden bana arta kalan dert keder olsun. Birde ba..

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı 03:51

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı

Kızılay’ın Musul Yardım Konvoyu Erbil’e Ulaştı Türk Kızılayı’nın Musul da Senin Yurdun kampanyası kapsamında 527 tonluk insani yardım malzemesi taşıyan konvoy Erbil’e ulaştı. İnsani yardım malzemeleri tırlardan depola..

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zona 04:46

Enrique Iglesias - Bailando (Español) ft. Descemer Bueno, Gente De Zon

Yo te miro, se me corta la respiración Cuanto tu me miras se me sube el corazón (Me palpita lento el corazon) Y en silencio tu mirada dice mil palabras La noche en la que te suplico que no salga el sol (Bailando, ba..

  • PengoTV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫) 04:50

Orhan Ölmez - Bilmece (Şarkı Sözü - Lyrics ♫)

Bir varsin bir yoksun bir bensin bir elsin Nasil bir bilmece kim bilir nerdesin (2) Bilmedim bilemedim senin icin ben neyim Nasil bir bilinmezlik nasil bir yerdeyim Görmedim göremedim isteyince bulamadim Nasıl bir gizl..