#Murat ongun eres sen yolundan dönme müzik dinle

Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz 04:03

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz

Dönme, dönme, döndün de ne oldu? Baksana her yanım yara bere Dağıldım döndüm harabeye Unutamadım asla seni çık git Gücüm kalmadı geriye Söyle, söyle, unutmak kolay mı? Kapattım gözlerimi bile bile Bitti umudum doyamadan..

Sertab Erener - Bu Dünya 03:57

Sertab Erener - Bu Dünya

Gel şarkı sözleri ile Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol yanımda sen bir tarafım engel Ben yağmurları durdururum Kopamıyorum nedense senden Gel, güneşini al yanında Sol y..

Sancak - Yoksun Yanımda 03:37

Sancak - Yoksun Yanımda

Geçer dedim de geçmedi. Yine resimlerinde ellerim hala. Ve bekledim de gelmedin. Direnmedim gidişine, tek suçum bu benim. Nedense kimse sevmedi, senin gibi. Arıyorum hep seni hala. Umutlarım da bitmedi. Bir an bile düşün..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Sezen Aksu  Seviyorum Kahretsin 05:17

Sezen Aksu Seviyorum Kahretsin

Bırak beni yeter aldattığın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne müm..

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Özlem Özdil - Merdo  (Sana Bir Gün Olsun) 06:36

Özlem Özdil - Merdo (Sana Bir Gün Olsun)

Sana bir gün olsun Gülmedi hayat Kaderi berbat merdo merdo Burası gurbet Gelme demedim mi merdo Dönme demedim mi Vururlar seni merdo merdo Söylemedim mi Köprünün başına merdo Pusu kurarlar Seni ararlar merdo merdo İzin..

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon 03:46

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon

Mozart la Para - Fiesta Y Vacilon Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) [Intro] Con Light G Fiesta y vacilón Jejeje La pasamo bien La estrella del género [Coro] Fiesta y vacilón Todavía recuerdo lo que paso La pasamo bi..

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito 03:48

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito

Luis Fonsi - Daddy Yankee Feat. Justin Bieber - Despacito Şarkı Sözleri Justin Bieber] Come on over in my direction So thankful for that, it's such a blessin', yeah Turn every situation into Heaven, yeah Oh, you are My s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wale - Colombia Heights (feat. J Balvin) 03:49

Wale - Colombia Heights (feat. J Balvin)

[Intro: Wale] Yeah Shine Yeah Tuck all my diamonds Fuck the attention Lord, lord, lord, lord Folarin, the genius Fuck wit me tho Yeah, let's get it [Chorus: Wale] Tuck all my diamonds, fuck the attention Fuck wit the bi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
J Balvin - Ozuna 04:40

J Balvin - Ozuna

J Balvin - Ozuna Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Baby! Chris Jeday Ostin baby J Balvin man Ozuna No quiere saber na' de mi Ay dime que fue lo que yo hice mal Te pusieron en contra de mi Al que fue no se lo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEEYA - Papito Chocolata 03:09

SEEYA - Papito Chocolata

Mi alma te ama, Tu eres la luz de mi primavera. De mi primavera ay ay ay, Tu no ves, tu no ves, Ay mamio mami tu ves, mi cielo mi luna, Mi unica fortuna. Ay bonito papito, theama theama. Papito papito papito papito, damm..

  • Cowboy tarafından
  • 1.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa 03:51

Daddy Yankee - Natti Natasha - Otra Cosa

No juegues con mis emociones Ni provoques que me enamore Por eres peligroso Para mis sentimientos Por qué lo que yo siento por ti amor Es otra Cosa Es otra Cosa Lo que yo tengo es amor solo ven pa aquí ven, ven Es otra ..

Faydee - Maria (Official Video) 03:44

Faydee - Maria (Official Video)

Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Maria Maria woah Maria Maria Maria woah Maria Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Oo Maria Oo Oo Oo Oo Oo..

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı 06:28

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı

Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.871 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor 03:34

Oybek va Nigora - Uchrashuvim bor

Qishlar ham o‘tdi, sendan esa darak yo‘q, Bahoru yozlar o‘tdi, sendan darak yo‘q, Xazonlar to‘kildi kuzda, darak yo‘q. Oradan qancha yillar o‘tdi, xabar yo‘q, Sen ketgan kundan beri menda orom yo‘q, Charchadim, sensizlik..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın 01:35

Ne Olur Beni Torunumdan Ayırmayın

Murat (Cüneyt Arkın) fabrikada işçi olarak çalışan yakışıklı bir gençtir. Kızkardeşi Nil (Sezer Güvenirgil) ile birlikte yoksul bir semtte, mütevazı bir evde yaşarlar. Nil’in bir kalp rahatsızlığı vardır. Murat Nil’i kon..

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle 1:25:00

Vahşi Gelin 1978 Cüneyt Arkın Güşen Bubikoğlu Türk Film İzle

Filmin Konusu: Bir ağa oğlu olan Temel (Tanju Gürsu) üniversite öğrencisi olan genç ve güzel Necmiye (Gülşen Bubikoğlu) ile evlenmek istemektedir. Necmiye bu isteği kabul etmese de ailelerinin zorlaması üzerine büyük bir..

  • PengoTV tarafından
  • 42.375 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero  -  Kimlerdensin 04:06

Ben Fero - Kimlerdensin

Ben Fero - Kimlerdensin Müzik Dinle Sözler: Nakarat Gönder gelsin - Sen gönder bas ses versin Üç kez dinler - Ezberler ezberlersin Herkes Mersin - Hep tersin ben hep tersin Kimlerdensin - Herkes der kimlerdensin (x..

 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili 04:44

Hilal & Ferman Toprak - Söylesene Sevgili

Sevmek dediler bana Bende kalmadı ki öldü bitti dedim Bir daha sevmek mi Aşka tövbeler ettim Bilmemişim ki sevmenin ne olduğunu O yüreğimdeki kalp acısını hissettiğimde Anladım ki sen benim en sevdiğim olmuşsun Benim y..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.453 görüntüleme
  • 7 yıl önce