#Murat yaprak yunus duralı ft sevda Özkaran kalakaldım remix dinle

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

 Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum 01:41

Hazal Filiz Küçükköse: Sınırlarımı Zorlamayı Seviyorum

Kara Sevda’nın finalinden sonra ara vermeden ‘Rüya’ dizisine başlayan Hazal Filiz Küçükköse Seçimlerim doğru tercihler yaptığımı gösteriyor. İşimi aşkla yapıyorum dedi Kara Sevda'daki Zeynep karakteriyle kariyerinde zi..

  • ANKA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

EŞREF ZİYA 4:37:23

EŞREF ZİYA "En Sevilen Ezgiler" ( 60 Eser )

Youtube kanalımıza abone olmayı unutmayalım : @Marmara Müzik 00:00 Zaman 04:59 Sensin Gülüm 11:22 Susma Kalbim 15:44 Yalvarsam Her An 21:54 Kalksam Ve Dirilsem 26:55 Ağlama Karanfil 32:17 Sensiz 37:27 Sevda Yaz..

  • TEK KANAL tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon) 03:58

Simge - Yalnız Başına (Akustik Live Versiyon)

Bin ah edip hayatın karşısında Öylece kalakaldım Seyredip durdum eskide ne varsa Yalnızca bende saklı Ooo o o ooo o o ooo ooo ooo Bakalım ne kadar da doğruymuş Dünden sonra yarın olur mu? Yalnız başına yalnız başı..

Kemal Karakuş - Bu Aralar 03:35

Kemal Karakuş - Bu Aralar

Bu Aralar şarkı sözleri ile Birden çıktın karşıma nefes alamadım Bedenim dondu adım atamadım öyle kalakaldım Bu nasıl güzellik Allahım aman değmesin nazar Aklımda sen varsın bu aralar Başıma ne geldi anlamadım Gözle..

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm 04:31

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm

Ebru Yaşar - Ben Ne Yangınlar Gördüm Sen bana bakma, ilk değil Gidenin kazandığı, hileli bir oyun bu. Sen bana bakma, belki de en doğrusu bu. Ben sonbaharım, döktüğüm son yaprak bu. Ben ne yangınlar gördüm, öylece bırak..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 3.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle 1:27:29

Tatlı Meleğim 1970 Türkan Şoray & Ediz Hun Türk Filmi İzle

Tatlı Meleğim, 1970 yapımı başrollerini Türkan Şoray ile Ediz Hun'un paylaştığı yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Film, bir kadının sevdiği adamdan intikam almasını konu edinir. Sekreterlik yapan Le..

  • PengoTV tarafından
  • 9.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Salih Güney Türk Filmi İzle 1:37:54

Zalimler De Sever 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Salih Güney Türk Fi

Zalimlerde Sever; 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile İzzet Günay'ın paylaştığı Yeşilçam filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler. Filmde, Deniz, Murat ve Ali arasındaki aşk üçgenini konu edili..

  • Tv Series tarafından
  • 4.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle 1:11:31

Yaşamak Haram Oldu 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, karısı vefat eden bir adamın yaşadıkları konu edilir. Murat’ın eşi Emine hamiledir. Doğuma az bir süre kala ölür. Bunun üzerine Murat köyden ayrılır ve otele yerleşir. Bu sırada otelin sahibinin bir kız..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

TNK - Yine Yazı Bekleriz 04:11

TNK - Yine Yazı Bekleriz

Ah ne çok özledim seni Bir bilsen ah bir görsen Sonbaharlarım gelir O yaprak hiç düşmez Hepsi bitti hepsi bitti Hepsi kaybolan günlerdi Bir yalnız sen bir yalnız ben Bizi ne nasıl tüketti ki Belki unuturuz onu ..

Sara - Beyaz Gömlek 04:58

Sara - Beyaz Gömlek

Beyaz Gömlek şarkı sözleri ile Yollara kokun sinmiş, rüzgarlar siler Kalbimden hangi yağmur silecek seni? Göçtüğüm her diyarın hasreti başka Oysa hep doğan güneş sana benzer Kalbimi yaprak yaprak dağıttım her yere Her..

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı 04:21

9. Kattan Düşen 3,5 Yaşındaki Çocuktan Geriye Bu Kareler Kaldı

ANKARA - Başkent'te 13 katlı binanın 9. katındaki balkondan düşen 3 buçuk yaşındaki çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, sabah saatlerinde Mamak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hemşire olan Hürriyet Çev..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar 03:40

Kaan Uzuner feat. Şeydanur Yılmaz - Sonbahar

Son hevesim dibinde kalmış çay gibi tatsız Gün batıyor biraz daha umutsuz ve amaçsız Sonbaharı beklerken ooohooh Ben yaprak döküyorum Mevsimler gibi ömrüm yıpranmış avuçlarım Ayaklar altında kalmış hüzünlü yarınlarım A..

Bursa Döner  İlyas Usta 15:32

Bursa Döner İlyas Usta

bursanın eşsiz yaprak döner ve yöresel lezzetlerini sunuyor..

Yağmurun Elleri 04:04

Yağmurun Elleri

Küçücük bir bakışın Çözer beni kolayca Kenetlenmiş parmaklar gibi Sımsıkı kapanmış olsun Yaprak yaprak açtırırsın İlk yaz nasıl açtırırsa İlk gülünü gizem dolu Hünerli bir dokunuşla Hiç kimsenin yağmurun bile ..

Dans Eden Bukelamun 01:33

Dans Eden Bukelamun

Güney Carolina'dan yaşayan 24 yaşındaki Gabe Shuler'in beslediği bukelamun Yaprak Dansı olarak bilinen yaprakların esintideki hareketlerini taklit etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısır Nasıl Yapılır 05:07

Kısır Nasıl Yapılır

Malzemeler: 2 su bardağı Köftelik Bulgur 1 su bardağı domates suyu 1 yemek kaşığı biber salçası 2 yemek kaşığı kaynar su Zeytinyağı 1 adet limon suyu 2 yemek kaşığı nar ekşisi Tuz Karabiber Kimyon Pul biber Sumak 10 dal..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi  03:11

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi

aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan! gençlik baş..

10 Dakikada Simit Tarifi 01:40

10 Dakikada Simit Tarifi

Malzemeler; 7 yaprak dikdörtgen milföy İç harcı için istediğiniz malzemeyi kullanabilirsiniz Ben rendelenmiş kaşar peynir kullandım. Bulamak İçin; 1 yemek kaşığı pekmez 1 çay bardağı su Hazırlanışı; 1.1 yaprak dikdört..

Hardallı Patates Salatası Tarifi 01:29

Hardallı Patates Salatası Tarifi

Hardallı Patates Salatası (Az Malzemeli) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet orta boy patates 2-3 yaprak kıvırcık marul 4-5 dal taze yeşil soğan Salata sosu için; 6 yemek kaşığı mayonez 2 yemek kaşığı hardal az tuz karabiber ..