#Murat yaprak yunus duralı ft sevda Özkaran kalakaldım remix dinle

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum 03:40

Müslüm Gürses - Dalgalandım Da Duruldum

Ne olursun güzelim sevsen beni Yar deyipte sinene sarsan beni Bir gün öldürecek sin aman aman En sonunda sen beni Dalgalandımda duruldum Koştum ardından yoruldum Binlerce güzel gördüm En son sana vuruldum Yaktı yaktı kü..

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim 03:12

Müslüm Gürses - Sarhoş Gibiyim

Bir sevda çölünde bıraktın beni Kanadı kırılmış bir kuş gibiyim Dönüpte bakmadın bir gün halime Sokağa atılmış bir taş gibiyim O eşsiz hayalin her an karşımda Gözyaşlarım çağlar her anışımda Ayrılık şarabı gönül tasımda..

Aydın - Moda 03:34

Aydın - Moda

Moda şarkı sözleri ile Biz bizi biliriz boş yere ağlamadık Doğru yola girip hatalı sollamadık Göstere göstere geldi bu aşk aşkların en kralı Birazda sevelim çıkaralım hayatın tadını Bu sene bu sevda moda olur moda Davu..

Alamatra - Çaykara Horonu 04:20

Alamatra - Çaykara Horonu

Elif dedum be dedum Yar ben sana ne dedum Yar senun hatiruna Anana ana dedum İpekli has peştemal Kırk taraftan paklidur Bilsenuz yureğume Nasi sirlar saklidur Bu dağlarun başi bir Beş parmağun beşi bir Oyle bir sevda ..

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım 05:55

Orhan Gencebay - İlk Göz Ağrım

İlk göz ağrım, son aşkımsın. Sen tanrıma ver ver diye yalvarışımsın. Bazen bir volkan, bazen fırtına, Sen ömrümün hem ekmeği tuzum aşımsın. Bazen bir bakış bazen bir sessin. Bazen karanlık bazen güneşsin. Seninle doğmuş ..

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça 04:28

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça

Melihat Gülses Kapın Her Çalındıkça Şarkı Sözü Dinle Albüm Adı : Beyaz Köpükler Gönderen : deli sevda Düzelten : Caesar Kapın her çalındıkça, o mudur diyeceksin Beni kaybettin artık, sen çok bekleyeceksin Hele bir yal..

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm 03:20

Erdem Kınay Ft. İkizler - Öptüm

İnan öyle yüz vermem Ve de bakmam ardından Yılışıklık hiç sevmem Soyum aşk ecdadından Kalpse oyuna gelmem Bana öyle haller boş Çalsa hisler her telden Şarkılar endamından Yüreğimde yangınlar Yine mutsuz dargınlar Bana ..

Alamatra - Hemşin Potpori 07:07

Alamatra - Hemşin Potpori

Dağlarun dumani aldi yurudi Sevdaluğun yakti beni kül etti Oy sevdaluk ettuk yandi yüreğum Hasretunle yollaruni gözlerum Armut çiçekli armut Yol ustine durursun Ne mutli dallaruna Her geçeni görursun Gürgen yaprağun s..

Mustafa Sandal - Masum Gibi 02:52

Mustafa Sandal - Masum Gibi

Masum Gibi şarkı sözleri ile Durdun masum gı̇bı̇ karşımda Ben düşsem de denı̇ze Senı̇n gı̇bı̇ yılana sarılmam Yorgun galı̇bı̇yet alınmaz Kara sevda düştü mü dı̇llere Bunlar sayılmaz Taraf olur haı̇nler aşka Sen boşv..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Belma Sera - Geri Dönmem 05:37

Belma Sera - Geri Dönmem

Geri Dönmem Belma Sera Sevda, aşk acısı bu Kalp ağrısı bu Can acısı bu Canımı acıttın, kapımı kapattın Güneşi görmedim dünyamı kararttın Ah sen beni öldürdün Hayatımı söndürdün Geri dönmem Canım oldun Kanım oldun Sonum..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aşk Kaldı Sağ 04:33

Aşk Kaldı Sağ

Aşk Kaldı Sağ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri ! 02:35

Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri !

Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri !, survivor all star, 2015 survivor, gelmiş geçmiş survivor yarışmacılarının küçüklük fotoğrafları, 2016, atakan arslan, yunus günçe, efecan dienzenza, nihal candan, tuğba özay..

  • ANKA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunuslardan Su Altında Baloncuk Oyunu 00:06

Yunuslardan Su Altında Baloncuk Oyunu

Havuzda Yunusların Balon Oyunu İzlenmeye Değer..

  • PengoTV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sörfçünün Üstüne Yunusun Atlaması 00:14

Sörfçünün Üstüne Yunusun Atlaması

Denizde yüzen yunus balığı zıpladığı sırada genç sörfçünün üzerine düştü. Şans eseri yaralanmadan kurtulan şörfçünün o anları amatör kameraya yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yunusun Doğum Anı Muhteşem 03:17

Yunusun Doğum Anı Muhteşem

Allah'ın Mucizesine Tanık Oluyoruz...

Denizdeki Canlıları Tanıyalım 57:02

Denizdeki Canlıları Tanıyalım

Uçsuz buçaksız olan denizde kimler var ne tür hayvanlar var sizler için arastırdım. Buyrun Seyredelim :)..

Islık Çalınca Balıklar Gölden Gösteri Yapıyo 01:33

Islık Çalınca Balıklar Gölden Gösteri Yapıyo

Bir ıslık sesiyle balıkların yunus balıgı gibi atlama gösterisi görülmeye deger. Seyredelim :)..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır) 45:50

Türk Sinemasından Seçme Şarkılar - Bölüm 1 (Ağır)

ŞARKI LİSTESİ: [00:00] • Aile Şerefi - Film Müziği (Melih Kibar) [01:40] • Beyoğlu Güzeli - Nasıl Geçti Habersiz (Belkıs Özener) [05:09] • Bizim Aile - Film Müziği (Melih Kibar) [06:41] • Boş Kalan Çerçeve - Film Müziği..

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı 03:01

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıka

Son Dakika... Milli Takım'da Enes, Okay, Çağlar ve Bilal Kadrodan Çıkarıldı Son Dakika... Milli Takım'ın Kosova kadrosundan Enes Ünal, Okay Yokuşlu, Çağlar Söyüncü ve Bilal Başakcıoğlu çıkarıldı. Rusya'da düzenlenecek..

Mustafa Ceceli  Severim Ben Seni 03:45

Mustafa Ceceli Severim Ben Seni

SEVERİM BEN SENİ Severim seni ben candan içeri Yolum vardır bu erkanda içeri Beni bende demen bende değilim Bir ''Ben'' vardır bende benden içeri Senin aşkın beni benden almıştır Ne şirin dert bu dermandan içeri Süle..

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin 02:35

Kırıkkale'de Büyük İlgi Gören 1994 Model Şahin

Kırıkkale’de esnaflık yapan Fatih Yunus Güzel’in Şahin aşkı bitmiyor. Yoğun uğraşlar sonucu İstanbul’dan aldığı 1994 model Tofaş marka Şahin’i büyük ilgi görüyor. 23 yaşında olmasına karşılık 6 bin 600 kilometre olan ara..

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Bende Değilim 02:09

Ben Bende Değilim

Filmin Adı: Yunus Emre Yönetmen: Engin Temizer Oyuncular: Talat Bulut, Melike Zobu Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1985..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 21.Bölüm 28:51

Cumhuriyete Kanat Gerenler 21.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Yunus Nadi Abalıoğlu ve Muhsin Ertuğrul konu edilmektedir..

İnanç Dünyası 17.Bölüm 32:32

İnanç Dünyası 17.Bölüm

Programın 17. bölümünde; Müzzemmil Suresi 1-19. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre, Mevlana ve Hz. Muhammed konuları işlenmektedir...

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016) 03:02

Türkiye 2-0 Kosova (Maç Özeti - 12 Kasım 2016)

Milliler siftahı Kosova'yla yaptı: 2-0 A Milli Futbol Takımı, Kosova engelini rahat aştı ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Antalya'da Kosova'yı ağırlayan A Milli Futbol Ta..

  • Cowboy tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser  - Aşk 01:04

İstanbul Kırmızısı (2017) Teaser - Aşk

İstanbul Kırmızısı - Aşk (3 Mart'ta Sinemalarda!) “Uzun yıllar yurt dışında yaşayan yazar-editör Orhan Şahin ünlü yönetmen Deniz Soysal’ın ilk kitabı üzerinde çalışmak için İstanbul’a gelir. Deniz zenginliğinin son demle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 8 yıl önce