#Murder puzzle gecesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma 00:58

Avusturya'da yılbaşında yaşanan cinsel taciz vakalarına soruşturma

Avusturya’nın Innsbruck kentinde yılbaşı kutlamaları sırasında yaşanan cinsel taciz vakalarının ardından polis soruşturma başlattı. Soruşturma için özel bir birim kuruldu. Avusturya polisi saldırganların 5-6 kişi olduğu..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

Çeyiz Sandığı 2.Bölüm izle 28:04

Çeyiz Sandığı 2.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Mardin'in kına gecesi gelenekleri ve telkari sanatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle 31:28

Çeyiz Sandığı 3.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Batman kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, çeyiz mağazası, kanaviçe yapımı ve çorap yapımı konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 17.Bölüm izle 31:34

Çeyiz Sandığı 17.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 17. bölümünde; Kilis'in çeyiz sandığı, kına gecesi gelenekleri ve Antep işi el sanatı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çeyiz Sandığı 24.Bölüm izle 29:14

Çeyiz Sandığı 24.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 24. bölümünde; Hatay'ın çeyiz sandığı, kına gecesi geleneği ve ipek böceği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 25.Bölüm izle 25:54

Çeyiz Sandığı 25.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programının 25. bölümünde; Osmaniye’nin çeyiz sandığı, kına gecesi, boncuk oyası yapımı ve ahşap oymacılığı konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 32.Bölüm izle 28:32

Çeyiz Sandığı 32.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 32. bölümünde; Denizli Buldan'ın kına gecesi geleneği, çeyiz sandığı geleneği, Buldan dokuması ve semercilik konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 33.Bölüm izle 28:20

Çeyiz Sandığı 33.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 33. bölümünde; Aydın'ın kına gecesi, çeyiz sandığı ve kız isteme geleneği konu edilmektedir...

Çeyiz Sandığı 34.Bölüm izle 24:52

Çeyiz Sandığı 34.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; Denizli'nin Kale ilçesinin çeyiz sandığı ve kına gecesi gelenekleri konu edilmektedir...

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Hayat Şarkısı - Kınayı Getir Aney 05:39

Hayat Şarkısı - Kınayı Getir Aney

51. Bölüm - Nilay'ın kına gecesinde önce hüzün sonra eğlence damgasını vuruyor. Nilay nihayet makus talihine son veriyor; düğün öncesi kına gecesi düzenleniyor...

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı 00:43

Dünya Haber: İsrail Suriyedeki Silah Deposuna Saldırdı

İsrail hava kuvvetleri Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan bir silah deposuna bombalı saldırı düzenledi. Saldırı perşembe gecesi yaşanırken söz konusu silah deposunun Lübnan'daki Hizbullah örgütünün kontrolünde olduğu açı..

Hayatımın Tertemiz En Güzel Yanı Sendin 01:19

Hayatımın Tertemiz En Güzel Yanı Sendin

Dehşet Gecesi başrollerinde Gülşen Bubikoğlu, Fikret Hakan ve Mustafa Alabora'nın yer aldığı 1989 yapımı Türk filmidir...

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

darbe gecesi kubilay selçuk izle..

Darbe Üssünde O Gece- Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece- Ahmet Tosun

15 temmut fetönün darbe gecesi Darbe Üssünde O Gece- Ahmet Tosun -..

Yunanistan Darbecileri İade Etmiyor 01:24

Yunanistan Darbecileri İade Etmiyor

15 TEMMUZ GECESİ YUNANİSTAN'A KAÇAN DARBECİLERİ YUNANİSTAN İADE ETMİYOR...

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma 01:06

Cumhurbaşkanı’na Suikast Girişimi Davasının İlk Duruşma

Türkiye’de FETÖ‘nün 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve iki polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın tutuklu sanıkları hakim karşısında. Cumhu..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı 07:35

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı

15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayan F-16 savaş uçaklarına ait görüntü kayıtlarına AA ulaştı. Kaynak :AA..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Ormandan Gelen Kafir Cinler 01:58

Ormandan Gelen Kafir Cinler

Soğuk bir kış gecesi köyümüzdeki evde uyurken kapımız çaldı. Kimse o saatlerde acil bir hasta olmadığı sürece birbirinin kapısını çalmazdı korkarak kapıyı açtım. Kapıda hiç tanımadığım yaşlı bir adam vardı. Bu s havada ş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti 02:58

FT Everton 3 - 1 Burnley Maç Özeti

Everton, Burnley'i Goodison Park'ta sekiz galibiyetli Premier League zaferi yapmak için yendiği gibi Romelu Lukaku, dokuzuncu ardışık ev maçında attı. Phil Jagielka, yarıda kalanın hemen sonrasında ev sahibi takımın önü..

Dımıdan 8.Bölüm İzle 28:00

Dımıdan 8.Bölüm İzle

İsmail Özboyacı'nın sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Silivri'nin coğrafi ve kültürel özellikleri, kadın halk oyunları ve kıyafetleri tanıtılmaktadır. Ayrıca yöreye ait kına gecesi töreni gösterisi yer almakta..