#Musa berbang evina dıle mın müzik dinle

Nez - Te Ma EtMaje 04:17

Nez - Te Ma EtMaje

Şarkı Sözleri ; damaeak ma jab eayni dameik ma jab damaeak ma jab w maktubuk faay alssawb eadhab damaeak ma jab ya eayni dameak ma jab damaeak ma jab .. w maktubak fi alssawb eadhab ya eayni damaeak kaffayh w dimana ya ..

Fatih Boğalar(Dj Wirtual) - Te Ma Etmaje 03:46

Fatih Boğalar(Dj Wirtual) - Te Ma Etmaje

Te Ma Etmaje damaeak ma jab eayni dameik ma jab damaeak ma jab w maktubuk faay alssawb eadhab… damaeak ma jab ya eayni dameak ma jab… damaeak ma jab ….. w maktubak fi alssawb eadhab… ya eayni… damaeak kaffayh w dimana ya..

Dalgona Web Drama Teaser 00:56

Dalgona Web Drama Teaser

'Dalgona', gerçek dostluk arayan lise öğrencilerini merkez alacak. Song Mi Na, zorbalığa uğradıktan sonra yurtdışında okuyor ve parlak ve iyimser bir kişiliğe sahip olmasına rağmen, Güney Kore'ye döndüğünde geçmişin hala..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi 02:28

Veresiye Defteri İle Silahlı Soyguncuyu Kovalayan Marketçi

DENİZLİ'de market sahibi 49 yaşındaki Musa Aycan'ın, işyerini soymaya çalışan pompalı tüfekli kar maskeli soyguncuyu veresiye defteriyle kovaladığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz 07:25

Afrin Şehidimize Vicdanları Sızlatan Haciz

Afrin Şehidimiz Musa Özalkan'ın evine haciz gönderdiler... Vicdanları sızlatan harekete, tüm Türkiye'den tepki yağarken ''Söylemezsem Olmaz'' masası da sessiz kalmadı... Şehit Musa Özalkan, bıraktığı vasiyeti ile yürekle..

  • BETA tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa 02:27

Adam Onun Çocukluk Hayali Araba Spor Araba İnşa

A MAN with no mechanical experience has fulfilled his childhood goal of building his dream car. Taking inspiration from when he read car magazines in his youth, Moses Ngobeni, has managed to build his ideal car - all by ..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny 04:05

J. Balvin - Si Tu Novio Te Deja Sola ft. Bad Bunny

[J Balvin:] J Balvin Ba-Bad Bunny Lego, Lego, Lego [Bad Bunny:] Yo vivo día y noche pensando en ti Y tú perdiendo el tiempo con él Dime dónde estás que yo te quiero ver Yeeeh [J Balvin:] Si tu novio te deja sola Dímelo..

88 yaşındaki kadın nasıl öldü 15:41

88 yaşındaki kadın nasıl öldü

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti! 18:41

Büyük gelin dövdü, küçük gelin çekti!

176 yıldır Türk Halkının hizmetinde. Polis haftası kutlu olsun. Polis haftasında Polisten yeni projeler. Narko Tır'da gençler bilgilendiriliyor... Televizyon dizilerinde figüranlık yapıyordu. İhsan Okşak'tan 7 gündür hab..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda 02:27

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda

Ünlü isim yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: 'Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak...Bir erkeği büyüten iki güçlü duygu...' İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz, babası Sadık Deniz’i kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ülkü Temur - Elveda 04:12

Ülkü Temur - Elveda

Ülkü Temur Elveda Müzik Dinle Şarkı Sözleri Belki çok özlüyorum Belki zor gelecek, Ama sensiz bir dünya Bana iyi gelecek, Unutmak her şeyi Uzanmak sonsuza Kim bilir bu yürek Daha neler görecek. Elveda güzel yârim elv..

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün 04:15

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün

Kurtalan Expres Ft. Hayko Cepkin - Yeni Bir Gün Müzik Dile..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Ahmet Kaya - Şiire Gazele 04:15

Ahmet Kaya - Şiire Gazele

Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Senin eşkin meni düşürdü dile Ne çe aşık olur bülbüller güle Hasret çektim, gönül verdim, seni sevdim men Hasret çektim, könül verdim, seni sevdim. Böyle bir g..

Hande Yener - Emrine Amade 03:39

Hande Yener - Emrine Amade

Hande Yener - Emrine Amade Şarkı Sözleri Hemen Hemen Her Gün Burdan Geçiyor Yüzünde Nur Var ışık Saçıyor Bu Nasıl iştir içim Eriyor Ağlatıyor Beni Ağlatıyor Yola Çıkıyorum Bazen Arada Belki Geçerken Derdi Merhaba Aslında..

  • Cowboy tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano Cover'ı 02:40

Ne Şarkı Yapmışsın be Ed Sheeran! Shape of You Şarkısına Enfes Piyano

Yetenekli müzisyen Peter Buka'dan Ed Sheeran'ın dilden dile dolaşan şarkısı Shape of You'ya efsane piyano cover'ı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.989 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Kıvanç Tatlıtuğ'un Çok Özel Açıklamaları!! 05:04

Kıvanç Tatlıtuğ'un Çok Özel Açıklamaları!!

Çocuk özlemini dile getiren yakışıklı oyuncu artık baba olmak istiyorum diye de temennilerini dile getirdi...

  • ANKA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba! 05:40

Adı Efsane 19.Bölüm - Ne Olur Bizi Bırakma Baba!

Babası ile konuşmak için onun yanına giren Melis, Tarık'ın gözlerini açmasıyla büyük sevinç yaşıyor. Yoğun bakımda olan Tarık, hayata tutunuyor ve gözlerini açıyor. Tarık'a karşı içinde sakladığı duyguları dile getirmek ..

  • ANKA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak 11:07

Alişan Düğünümüzde Sibel Can Sahne Alacak

Sevgilisi Eda Erol ile görüntülenen Alişan Kasım ayında evleneceklerini dile getirdi. Eda Erol'un kameraları görünce utandığını dile getiren Alişan düğünlerinde Sibel Can'ın sahne alacağını söyledi.magazin haberlerimiz s..

  • ANKA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce