#Muslum gurses yıllardır neredeydin müzik dinle

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

 Osman Öztunc - Dönersem Kahpeyim 06:05

Osman Öztunc - Dönersem Kahpeyim

Baskın yesem gece gündüz durmadan Kurtulmasam karakoldan sorgudan Yıllardır verdiğim soylu kavgadan Dönersem kahpeyim ülkücü gardaş Dönenler kahpedir ülkücü gardaş Mehmetler mehmetler aslan mehmetler Uğruna can verdiğim..

  • Ömer tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı 03:37

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı

Yusuf Güney - Trabzonspor Marşı dinle Patlıyor Trabzon'un fırtına sessizliği, Kalplere yazılıyor bordo mavi renkleri, Oy deniz Karadeniz kolla kendini kolla, Bordo mavi şahlandı şampiyonluk yolunda. Aklım sensin Trabzon..

  • Candy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akarvs - Barikat 03:15

Akarvs - Barikat

Akarvs - Barikat Dinle Söz: Akarvs Müzik: Anonim Düzenleme: Müslüm Uysal (ZeroEndless) Yönetmen: Atlas Kirran..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki) 1:10:24

Dostlar Meyhanesi 1 (1 Saatlik Secme 15 Damar Sarki)

Dostlar Meyhanesi Şarkıları 00:00 Bülent Serttas - Anlayacaksin 03:59 Cengiz Kurtoglu - Seni Seveli 07:35 Imparator - Canim Dediklerim (Canli) 12:31 Erol Budan - Kuruyan Yaprak Gibi 15:49 Ünzile - Arkadas Kalamaz Mi..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Tanju Okan İçkim Sİgaram 04:03

Tanju Okan İçkim Sİgaram

Dudaklarım kurudu aşk ateşiyle Bir damla su verecek o pınar nerde Gözlerim bir noktada dalgın soruyor Yıllardır dost bildiğim sevgilim nerde Nerde bana sevgiyle uzanan eller Nerde bana söylenen o tatlı sözler Büsbütün in..

Pınar Aylinin Muhteşem Evi 00:53

Pınar Aylinin Muhteşem Evi

Pınar Aylin, şu sıralar sekizinci albümü Hit 70’ler ile gündemde. 17 yıldır müzik sektörünün içinde olan sanatçı ilk defa konsept bir albüm yaptığını anlatıyor. Albümde 1970’lere damgasını vurmuş 12 hit parça yer alıyor...

  • ANKA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fedakar 2011 Türk Filmi İzle 1:33:16

Fedakar 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : İyi bir gazeteci olmasına rağmen, aksi ve başına buyruk tavırları nedeniyle; üçüncü sınıf bir ajansta, güç bela iş bulan Murat Eğilmez, Suriye deki olayları haber yapmak için bölgeye gönderilir. Bu isteksiz gel..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Behiye Aksoy - Oyun Bitti 03:45

Behiye Aksoy - Oyun Bitti

Behiye Aksoy - Oyun Bitti dinle Falcı Filminden kareler eşliğinde yıllardır aramızdaki sevgimiz hep yalan mıydı kapat kapat perdeleri bu komedi oyun bitti gidiyorum bırak beni elveda güzel sevgili ağlama sil gözlerini ..

  • PengoTV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deha Bilimlier - Tanrım 03:54

Deha Bilimlier - Tanrım

Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya? Yandım, isyan ettim, kurban oldum bu sevdaya Vurdum gönlümü hasretin en uzak yoluna Senden kopmazsa yüreğim yazıklar olsun Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır kaçardım aşı..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi   05:35

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi

Eziz dostum aziz dostum ığdır azeri türküsü azerbayjan harika biliyorum...Eziz Dostum Azeri Türküsü..Ruhu okşayan müzik Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi Azerbaycan-Şah Ruh-Aziz Babaef-Azize Gürses Eziz Dostum Mennen Küsü..

  • PengoTV tarafından
  • 2.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Songül Korkmaz - İki Yabancı 04:29

Songül Korkmaz - İki Yabancı

Şiir: Murat İnce Müzik: Müslüm Sevim..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Beyin Yakan Duygusal Halı Yıkama Şirketi 01:42

Beyin Yakan Duygusal Halı Yıkama Şirketi

Kadınlar yıllardır temizlik diye kafayı yiyor. Peki hanımlar, halılarınız bu kadar duygusal bir şirkette yıkansa memnuniyetiniz ne derece de olurdu? Paki abi siz ne yapıyorsunuz Allah aşkına !?..

  • Cowboy tarafından
  • 1.192 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapay el teknolojisi gündelik hayatta 02:35

Yapay el teknolojisi gündelik hayatta

Yüksek teknoloji yapay el, on yıllardır akıllı uzay robotları üzerinde çalışmalar yürüten Alman Havacılık ve Uzay Merkezi (DLR) araştırmacılarının en yeni buluşu. Üründen gündelik yaşamda fayda sağlanması amaçlanıyor...

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Traktör Süren Keçi 00:28

Traktör Süren Keçi

Çılgın keçi tarlayı coşturuyor. Yıllardır eti ile, sütü ile, yünü ile çiftçiye destek olan keçilerden biri bu işi daha da abartıp çiftçiye yardımcı olma amacı ile traktörü almış iş yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi 00:49

İsimsiz mezarlar için harekete geçildi

İngiltere ile Arjantin arasında yaşanan Falkland Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler yıllardır Falkland Adaları'ndaki isimsiz mezarlarda yatıyor. Uluslararası Kızılhaç Komitesi, İngiltere ile Arjantin arasında imzalana..

  • Umut Tv tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce