#Mustafa kurt ft gökhan küpeli world of friends original mix dinle

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı 01:42

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı

Mardin ve Siirt Belediyelerine Kayyum Atandı İçişleri Bakanlığı, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve Siirt Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan'ı görevden uzaklaştırdı Bakanlıktan yapılan açıklamada, Mardin ..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı 00:23

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupasına Kötü Kaşladı

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında Trabzonspor, sahasında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Bordo-mavililer, müsabakadan 2-1 mağlup ayrıldı. 12. dakikada Ali Özgün’ün rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içinde yaptı..

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba) 01:01

Poyraz Karayel 77. Bölüm 1. Tanıtım (25 Ocak Çarşamba)

Poyraz Karayel Konusu Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı Poyraz Karayel in konusu şöyle; Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti 02:42

Başbakan Yıldırım 15 Temmuz Gazisini Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz Gazisi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’la telefonla görüntülü olarak görüştürdü. Başbakan Binali Yıldırım, Şişli'deki özel bir hastanede tedavisi devam eden 15 Temm..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Artvin 1:15:21

Maceracı _ Artvin

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, bu hafta Artvin’in şirin ilçesi Yusufeli’ni ekrana taşıyor. Yusufeli’ne özgü doğal lezzetlerden Cağ kebabının yapım sırlarını ekrana taşıyan Murat Yeni, Yusufe..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı 02:51

Emre Belözoğlu Futbolu Bırakacağı Tarihi Açıkladı

Emre Belözoğlu, ''Arda Turan ve Burak Yılmaz'ın Milli Takım olayı çok büyütülecek bir konu değildi, yapmam gerekeni yaptım'' dedi. Kariyeri ile ilgili de konuşan Emre Belözoğlu, ''Bu sene sonunda futbolu bırakmayı düşünü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce