#Mustafa sandal ateş et ve unut müzik dinle

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Hadise Aşk Dediğin 03:32

Hadise Aşk Dediğin

Anlatsam Anlamaz Ki, Kendi Bildiğin Doğru Korkmadan Sevmemiş Bu Yüzden Bulamıyor Yolu Tek Bir Kalp Yetmiyor, Yetsede Atmıyor Oysaki Aşk Dediğin, Sağına Soluna Bakmaz Hep Yeni Bir Ateş Yakmaz Bir Kalbin İçine Girince Bi D..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız 00:34

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız

Elinde tuttuğu parayı ateşe vererek paranın yanmayacağını deneyimlemek isteyen kız için olaylar planlandığı gibi gitmiyor. Paranın ateş almasından sonra masadaki sıvının da ateş alması olaylar zincirini tetikliyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda 01:30

Havaya Sıkayım Derken Önündeki Adamı Vuran Maganda

Düğünde havaya ateş etme hiç değişmiyo hakketen,görüntüde havaya ateş eden sanki acemiler topluluğu sağına soluna bakmıyıp bir de tırsıyolar...

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık! 05:56

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Sürpriz Ayrılık!

Ateş'in kendisine hak vermediğini düşünen Aslı, ondan ayrılma kararı alıyor. Annesi Maya ile babası Faryalı'yı yıllar sonra bulan Aslı'nın mutluluğu uzun sürmez. Yıldız ile Faryalı'nın birbirlerini hala sevmeleri, Faryal..

  • ANKA tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca 02:07

Otoyolda Film Sahnelerini Aratmayan Kovalamaca

Kınalı-Çorlu otoyolunda meydana gelen ve film sahnelerini aratmayan kovalamaca an be an kameralara yansıdı. Trafikte seyreden bir sürücünün cep telefonu kamerası ile kaydettiği görüntülerde sivil plakalı bir araçla bir m..

  • JET TV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm 2:33:23

Sevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 22. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Ömer’in Kabadayılar dünyasındaki yükselişini,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 69.Bölüm 2:27:00

Söz | 69.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı (Sarp Akkaya) köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda (Melis Birkan), Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un (Genco Özak) da y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sibel Can - Yalnız Beni Sev 03:30

Sibel Can - Yalnız Beni Sev

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Yönetmen: Said Ateş Prodüksiyon Amiri: Mertcan Koca..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Muti & Azer Bülbül  - İlle de Sen (Official Video) 02:37

Muti & Azer Bülbül - İlle de Sen (Official Video)

Azer Bülbül Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi muhtacım sana İlle de sen ille de sen Canımı canına katarcasına Ömrümü uğrunda harcarcasına Deliler gibi aşığım sana İlle de sen ille de ..

İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben 06:21

İbrahim Tatlıses - Yıkılmışım Ben

Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertler derya olmus ..

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video) 03:17

Sibel Can - Takiptesin (Lyric Video)

Söz / Müzik : Sinan Akçıl ( Editör : Doğan Müzik ) Düzenleme : Mustafa Ceceli Gitar - Cajon : Mustafa Ceceli Perc : Erdem Dalkiran Vokal : Mustafa Ceceli - Koray Püskül Stüdyo : Ceceli Music Kayıt & Mix : Koray Püskül..

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 10 ay önce
Neriman Kayseri Yıkılmışım Ben 06:10

Neriman Kayseri Yıkılmışım Ben

ŞARKI SÖZLERİ Sanki terk edilmiş bir viraneyim Her yanım dağılmış yıkılmışım ben Üstüne basılan taslar misali Paramparça olmuş dağılmışım ben Çaresiz kalmışım gözlerim şaşkın çile rüzgarında savrulmuşum ben dertl..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce