#Mustafa sandal ateş et ve unut müzik dinle

Dilaranın Üşüme Krizi Stüdyoyu Dondurdu! 04:45

Dilaranın Üşüme Krizi Stüdyoyu Dondurdu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 139. bölümünde Dilara Taşkın hasta hasta podyuma çıkarken jüri klimadan dolayı üşüyünce çareyi birbirlerine sarılarak ısınmakta buldular. Reji ise jürini..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güzelim Tablet Gitti 00:36

Güzelim Tablet Gitti

Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm 52:35

Zirveye Ulaşanlar 9.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 9. bölümünde; Ateş Vuran, Selda Alkor, İbrahim Tez ve Hasan Mani konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm 59:21

Zirveye Ulaşanlar 14.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 14. bölümünde; Fikri Sağlar, Seda Sayan, Ateş Vuran ve Hasan Subaşı konuk olarak yer almaktadır...

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü 01:09

Irak'ta Yolsuzluk Protestosu Şiddete Dönüştü

Irak’ta Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr yanlıları Yüksek Seçim Komiserliği üyelerinin değiştirilmesi talebiyle başkent Bağdat’ta gösteri düzenledi. Göstericilerin korunaklı Yeşil Bölge’ye yürümek istemeleri üzerine..

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi 02:03

FETÖ Elebaşı NATO'dan Türkiye'ye Müdahale Etmesini İstedi

15 Temmuz'da hain girişiminde başarılı olamayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son çare olarak NATO'yu Türkiye'ye müdahale etmeye çağırdı. Erkan Tan canlı yayında FETÖ'ye ateş püskürdü. Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'de..

  • En Yeniler tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi 00:48

Kızını Rehin Aldı - Devreye Özel Harekat Polisi Girdi

Konya'da av tüfeğiyle kızını rehin alan ve peşinden giden polis ekiplerine ateş açan şahıs, arazi yolunda aracını durdurarak yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından polise teslim oldu...

Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması 02:54

Stres Çarkının 1000 Kibrit Üzerinde Ateşe Bırakılması

Yanyana dizilen 1000 tane kibrit üzerinde stres çarkı yakılırsa neler olur izliyoruz. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı 01:17

Erdoğan'dan İslam Dünyası İçin Kritik Çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahreyn Başbakanı ile Bahreyn Veliaht Prensini kabulünün ardından basın toplantısında konuştu. Erdoğan, Bu coğrafyada kaderimiz de kederimiz de ortaktır. Bu topraklarda mazimiz de istikbalimiz de ..

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ ) 02:07

Yedi Karanfil 4 - Gayri Dayanamam ( FON MÜZİĞİ )

Gayri dayanamam ben bu hasrete Ya benide götür ya sende gitme Ateş-i aşkınla canım canım canım yakma çıramı Ya benide götür ya sende gitme Yâr bağrıma vurdu kızgın dağları Viran koydu mor sümbüllü bağları Sevdiğim geçiyo..

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON 00:20

Preview- Agent Palmer Goes Missing - Season 1 Ep. 17 - LETHAL WEAPON

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

 Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı 01:27

Shots Fıred Season 1 Ep 9 Fragmanı

Küçük bir Güney kasabasında ırkçı yüklü atışların tehlikeli sonrasını inceleyen, ateş edildi ? neden yapmış bir üründür dramatik bir yeni etkinlik dizisidir Ve Gina Prince-Bythewood itibaren ( Işıklar Ötesinde kim? i..

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm 47:37

Zirveye Ulaşanlar 52.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 52. bölümünde; Neşe Taraktaş, Ateş Vuran, Mesut Önen ve Kayıhan İçel konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Nilüfer'in seslendirdiği Sen Mühimsin şarkısına yer verilm..

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı 00:53

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı

Aslı, Bora'yı polislerdenkurtarırken; Ateş ve Uzay, Haydar Efe'ye kız kaçırma peşine düşer! Ayrılan aşıklar Su ve Kelebek aralarındaki sorunları çözdüler mi? Faryalı'nın planı ne? Kelebek, Faryalı'nın hangi planına ortak..

Volkan Konak-Gurbet 06:03

Volkan Konak-Gurbet

Gurbet elde hasta düştüm ağlarım Su gönül kahrını çekemez oldum Açılmış yarama ateş bağlarım Aşk sırını yare açamaz oldum Bir güzelin mecnunuyum efendim Sel bastı obamı yıkıldı bendim Derdimi bilmiyorum ben kendi kendim..

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım 04:13

Berk Gürman & Öykü Gürman - Şaka Yaptım

Ayrılmalıyız senle ikimiz Mutlu olamayız biz Hasret ikimizi kavursa bile Unutmalıyız bu sevgimizi Unutmalıyız biz Gözümüzde yaş kalmasa bile Söyleme söyleme Dayanmaz yüreğim söyleme Dur isteme dur Ayrılık ölüm gibi i..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oynarken Üstünü Çıkaran Hatun 01:40

Oynarken Üstünü Çıkaran Hatun

Katıldığı eğlencede kendini müziğin ritmine kaptıran hatunu oynarken ateş basmış olacak ki bir anda üstünü çıkarıyor. Ve oynamaya devam ediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.485 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 444. Bölüm 2. Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 444. Bölüm 2. Fragmanı

Mesut tarafından yakalanan Gürcan'ın, hapishaneye transferi sırasında ekibimiz bir tuzağın ortasında kalır. Ali'nin şoförlüğünü üstlendiği araca Gürcan'ın adamları ateş ederler. Rıza Baba, yeraltı dünyasının büyük patro..

Lav da Mangal Yapmak 00:47

Lav da Mangal Yapmak

Yok artık! diyerek Acun'a bağlayacağmız olay da adamlar bildiğimiz lav üzerinde mangal yapıyorlar. Artık nereden bulmuşlar, nasıl üretmişler orası meçhul...

  • JET TV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drone'u Silah Amaçlı Kullanmak 00:28

Drone'u Silah Amaçlı Kullanmak

Drone'la bu da oldu. Drone'un üst kısmına monte ettiği tabancayla ateş eden adamın görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı...

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep Alacak Meselesi Yüzünden Yeğenini ve Ortaklarını Vurdu 02:13

Gaziantep Alacak Meselesi Yüzünden Yeğenini ve Ortaklarını Vurdu

Alacak meselesi yüzünden yeğenini ve ortaklarını vurduGAZİANTEP'te, alacak meselesi yüzünden husumetli olduğu yeğeninin işyerine gelen Kemal Polat, tabancayla rastgele ateş etti...

Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı 00:20

Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı

Görüntülerin Irak'ta çekildiği iddia ediliyor. Uçaksavarla ateş eden iki kişi bir anda silahın şaha kalkmasıyla uçaksavarın altında kalmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce