#Mustafa sırtllı ayşe İle fadime müzik dinle

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman 00:59

Çukur 4. Sezon 4. Bölüm 1. Fragman

nSenaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza K..

  • GÜL tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi 06:05

E-5'te Ata'ya saygı duruşu havadan görüntülendi

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’inci yıl dönümünde Saatler 09.05'i gösterdiği anda İstanbul D-100 Karayolunda hayat durdu. Araçlarından inen vatandaşlar korna çalarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bu..

HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te 02:26

HDP'lilerin Fezlekeleri Meclis'te

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, 33 fezlekenin meclise ulaştığını açıkladı. Şentop, meclise ulaşan fezlekelerin içinde HDP'li milletvekillerinin de olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da fezlekelerle ilgili Meclis'e ..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI 01:08

SAMSUN'DA OTOMOBİLİN ÇARPARAK FIRLATTIĞI YAYA AĞIR YARALANDI

Samsun'da otomobilin yayaya çarpıp havaya fırlatma anı güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alındı. Kaza, Samsun'un Atakum ilçesi Mevlana Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydan..

ezgif-3-7989f8b6f9 03:39

ezgif-3-7989f8b6f9

aşkını kalbim inkar edemez bakma fırtınalar gibi çoşmama bir sen varsın bende ihanet bilmez bu yürek dilimden küfürler eksik olmasada gönlüm senin için çapar her daim sevgimi sana belli etmesemde aşkını kalbim inkar ed..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi 04:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan’ın Başkenti İslamabad’a Geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başkenti İslamabad’a geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunma..

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

AKP Ahmet Davutoğlu - 04:36

AKP Ahmet Davutoğlu - "Katar Hiçbir Zaman Yalnız Bırakılmayacak"

ESKİ Başbakan, Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, Katar’a uygulanan ambargoya değinerek, “Katar hiçbir zaman yalnız bırakılmayacaktır. Katar’ın yanındayız” dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eşi..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar 04:08

Bitkilerle İşbirliğine Geçen Robotlar

Robotlar ve bitkiler yeni mimari alanlar oluşturmak için etkileşime geçiyor Julian Lopez Gomez, Euronews: “Beton ve tuğla kullanılmadan, sensörler, LED’ler ve bilgisayarlardan yardım alınarak bitkiler ve robotlar arasın..

Cemo 1972  Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle 1:29:25

Cemo 1972 Türkan Şoray Fikret Hakan Türk Filmi İzle

Film, iki gencin aşk hikâyesini konu edinir. Memo, meşhur bir çan ustasıdır. Dere kenarında rastladığı değirmencinin kızı Cemo’ya âşık olur. Değirmenciye gidip kızıyla evlenmek istediğini söyler. Değirmenci, kızı ile evl..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı! 04:54

Adı Efsane 16.Bölüm - Melis Tarık'a Karşı Aşkına Sahip Çıktı!

Hakan ile arasının açılmasının arkasındaki nedenin Tarık olduğunu öğrenen Melis, deliye dönüyor ve bunun hesabını sormak için babası ile yüzleşiyor. Katıldıkları okul balosunda Hakan'ı servis yaparken gören Melis, şaşkın..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce