#Mustafa sırtllı ayşe İle fadime müzik dinle

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi 04:41

Mart ayında büyük saldırı geliyor : koray kamaci - istiklal gazetesi

Evet sevgili dostlar son zamanlarda Türkiye üzerine büyük oyunlar oynanıyor. Bu oyunları kuranlar içteki kuklaları ile birlikte Mart ayında büyük kaoslar planladılar. Bu hususta öncelikle 20 Şubat tarihi sürekli kulağıma..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zebra Kek Tarifi  İki Renkli Kek Nasıl Yapılır 02:52

Zebra Kek Tarifi İki Renkli Kek Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 su bardağı 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı soda 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Zebra Kek..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez 04:29

Yonca Poyrazoğlu - Böyle Bitmez

Söz: Ayşe Birgül Yılmaz Müzik: Perviz Mahmudov Düzenleme: Reshad Bagırov Yönetmen: Erkan Güneş Süpervisör: Cengiz Atabay..

M Arif Xezal Xezal 04:32

M Arif Xezal Xezal

M Arif Xezal Xezal Dinle 60'lı yılların saflığında Hesene Cizrevi, Mehemet Cizrevi, Meryem Hatın, Ayşe Şan ve şu an ismi hatırlayamadığım sanatçıların tınılarıyla büyüdük. Kulağımız bu tınılar, yüreğimizde bu kültür var..

  • PengoTV tarafından
  • 1.702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Fragmanı-5 Mayıs 2017 00:51

Beyaz Show Fragmanı-5 Mayıs 2017

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı sunucu Alişan, Türk pop müziğinin sevilen sesi Ayşe Hatun Önal, Eski Sevgili filminin başrol oyuncuları Tolgahan ..

  • ANKA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak 00:39

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça 51:44

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 1.Parça

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünün 1. parçasında; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Günaydın Türkiye programının sunucuları ile yapılan röportajlara yer verilmektedir...

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 2.Parça 53:41

Bir Cumartesi Gecesi 16.Bölüm 2.Parça

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünün 2. parçasında; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Kaynanalar dizisi oyuncuları ile yapılan röportajlara yer verilmektedir...

Bir Cumartesi Gecesi 18.Bölüm 1.Parça 53:48

Bir Cumartesi Gecesi 18.Bölüm 1.Parça

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünün 1. parçasında; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Salıncakta Üç Kişi filmi oyuncuları ile yapılan röportajlara yer verilmektedir...

Bir Cumartesi Gecesi 24.Bölüm 54:40

Bir Cumartesi Gecesi 24.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 24. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Rahmi Turan ile yapılan sohbete yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Cumartesi Gecesi 5.Bölüm 48:24

Bir Cumartesi Gecesi 5.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve Perihan Savaş ile gerçekleştirilen sohbete yer verilmektedir...

Şener Şen Ve İlyas Salman Banker Bilo'yu Anlatıyor 04:20

Şener Şen Ve İlyas Salman Banker Bilo'yu Anlatıyor

Sunucu Ayşe Egesoy’un Şener Şen ve İlyas Salman ile Banker Bilo , birlikte çevirdikleri diğer filmler ve oynayacakları tiyatro filmi hakkındaki sohbeti...

  • PengoTV tarafından
  • 1.296 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 42.Bölüm Fragmanı 00:51

Nurselle Evin Tadı 42.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 42. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, Saniye Anne ile yine birbirinden lezzetli yemekler yapıyor; Ayşe Tolga basit egzersizler gösteriyor!..

  • ANKA tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nurselle Evin Tadı 44.Bölüm Fragmanı 00:53

Nurselle Evin Tadı 44.Bölüm Fragmanı

Nursel'le Evin Tadı 44. Bölüm Fragmanı yayında! Nursel, güne Ayşe Tolga ile spor yaparak başlıyor; daha sonra mutfağa giriyor Arap köftesi ve muska tatlısı yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç Evlenmeye Nasıl Karar Verdi 02:21

Kıraç Evlenmeye Nasıl Karar Verdi

Kıraç, Ayşe Şule Bilgiç ile evlenme kararını ve aile yaşantısından bahsediyor...

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor 01:06

Şehit Eşinden Erdoğan'a Kanım Canım Damarım Sana Dua Ediyor

Şehit eşi Ayşe Sinirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüştü. Sinirli, Hiç şüphesiz 4 tane kızım var 3 tane oğlum var sana feda olsun. Hz. Muhammed yanınızda olsun. Hz. Ali'nin kılıcı askerimizin elinde olsun sav..

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Deniz Akkaya Eski Eşine Meydan Okudu 11:40

Deniz Akkaya Eski Eşine Meydan Okudu

Kızı Ayşe ile paylaştığı bikinili pozlar nedeniyle eleştirilen Deniz Akkaya'ya bu kez eski eşi Efe Önbilgin'den bir darbe geldi...

  • BETA tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı 11:29

Nasreddin Hoca Hafıza Kaybı

Uzun uğraşlardan sonra zaman makinasını tamir etmeyi başaran Cemil; Nasreddin Hoca ve Küheylan’ı geldikleri zamana geri gönderebileceğini duyurur. Buna çok sevinen Nasreddin Hoca Kerim, Ayşe ve Zehra ile vedalaşır. Cem..

  • ÇocukTV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Tek Tek 04:37

İbrahim Tatlıses - Tek Tek

Tek tek ağardı bak saçlarım tek tek Tek tek damlıyor göz yaşlarım tek tek Tek tek bıraktılar beni tek Birde yarimin hasreti yüreğime oldu ek Şu bitmeyen dertlerim ile tek başımayım ben tek Birde yavrumun hasreti yü..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..