#Mustafa sırtllı yalan dünya müzik dinle

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze ft Kerem Ökten - Zaman 04:21

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman Dinle Şarkı Sözleri Zaman,acelenmi var nereye gidiyorsun Zaman,herşeyin ilacıyım diyorsun Ozaman neden derdime derman olmuyorsun Anladım sen yalan söylüyorsun Durma,durma halimi birkez ols..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm 04:46

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm

Mertcan Gökkaya - Yüzümde Bir Tebessüm Dinle sözleri sözlerinde yalan çok geç anladım bir bakışlık canımla ben yine kanarım bahçemde kuş sesleri ya da kör kalbimde ötmez oldu belki de kendi derdinde sen gittin ömrümde..

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video) 03:20

Onur Bayraktar, Zehra Gülüç – Kopardılar Seni Benden (Official Video)

Söz&Müzik: Ouz-han Alnıaçık, Onur Bayraktar Düzenleme Mix: Ozan Arapoğlu Mastering: Akif Sarıkaya Yönetmen: Yiğit Çavuş Kopardılar Seni Benden sözleri ile; Sevmek zordur dünya cani bir alan Dön diyemezsin acın be..

Ece Mumay - Senden Sonra 03:35

Ece Mumay - Senden Sonra

Söz & Müzik: Ece Mumay Düzenleme: Özkan Meydan - Alican Özbuğutu Yönetmen: Ferit Çetinkaya Senden Sonra şarkı sözleri ile... Dikenlerinden hep çizildi tenim, Bu kadar mı ucuz dünya hiç sorma bilmem, Alışamam yorma gel..

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video) 04:12

Sibel Can - Bil Diye Söylüyorum (Lyric Video)

Söz : İsra Gülümser Müzik : Waleed Saad-Ayman Bahgat Amar Düzenleme : Emre Moğulkoç Perküsyon : Kadir Göksu Gitar : Selahattin Güzelel Yaylılar : NWS Ney : Salih Yurttaş Kanun : Yıldan Ergüzel Vokaller : Şenol Güney, Em..

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım 02:45

Faruk Sabancı & Norm Ender - Bulamazdım

Söz: Ender Eroğlu Müzik: Faruk Sabancı, Ender Eroğlu Düzenleme: Faruk Sabancı Stüdyo: Ozinga Productions, Turquilla Studio Kayıt & Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yaylılar: Istanbul Strings Ud: Altuğ Öncü Menajerli..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor 03:42

Özkan Sakız & Ferhat Sakız - İsyanıma Sor

Söz & Müzik: Aydın Öztürk Düzenleme: Ozan Olgun Yönetmen: Emre Deme Mix & Mastering: Ahmet Aygör Klarnet: Coşkun Ekşi Gitarlar: Cem Şengül Bağlama: Orhan Kel İsyanıma Sor şarkı sözleri ile Sensizliği öğrenmek zor Her..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle 15:05

1919-1922 Kurtuluş Savaşı izle

1. Dünya Savaşı sonrası itilaf devletlerinin ülkede başlattığı işgallere karşı Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla başlayan milli mücadele...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm 23:38

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 2.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; İttihat ve Terakki Cemiyeti ile Vatan ve Hürriyet Cemiyeti'nin kurulması, 2. Meşrutiyet'in ilanı, 1. Dünya Savaşı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi kurtarm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm 25:30

Atatürk İmparatorluktan Milli Devlete 3.Bölüm

Taylan Çamdoruk'un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; 1. Dünya Savaşı'nın başlaması, Almanya'nın Osmanlı Devleti'ni savaşa çekme planları, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Cephesi'nde ve diğer cephelerdeki gö..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir” 04:29

Dr. Aydın, “Sanayi ve ekonominin önünü açacak olan eğitimdir”

Cool Reklam Markası olan Reklam Çarşısı ve İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Ekonomi Zirvesi, 4.0 Sanayi Devrimi Dijital Dünya temasıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin sanayi 4 devrimine ayak u..

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm 14:25

İstanbul Muhafızları 13.Bölüm

Yaklaşık 400 yıl Osmanlı İmparatorluğu'nun yönetildiği ve bir çok padişahın yaşadığı Topkapı Sarayı, Fatih Sultan Mehmet tarafından 1478 yılında yaptırılmıştır. Dünya çapında da büyük bir üne sahip olan Topkapı Sarayı Os..

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik 01:40

Bakan Varank- -Kovid İlacının Yerlisini Sentezledik

Türkiye koronavirüse karşı başarılı sonuçlar veren bir ilacın yerli sentezini üretti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın görücüye çıkardığı ilaç kısa süre sonra dünya çapında kullanılmaya başlanacak...

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün 04:46

Küçük Ceylan - Seni Sevmeyen Ölsün

Saçlarını dağıtırsın Rüzgarlara bırakırsın Sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün Her şey yalan gerçek sensin Gelirse dert senden gelsin Bence aşkın kendisisin Seni sevmeyen ölsün Güzel diye sana denir Sen..

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez 04:31

Yasin Keleş Ft. Serdar Ortaç - Değmez

Kararır gecem yok olur seninle Bir hüzün çöker ansızın üstüme Sensizlik içimi kor gibi yakar Solar gönül bahçem sıcak tenimde Bir veda akşamıdır yaşanan Buruk bir anı kalbimde parlayan Resmine bakıp yaşlı gözle ar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Usta 05:43

Müslüm Gürses - Usta

Çilesiz bir günüm olmadı gitti Bilmedim ömrümün suçu ne usta Allah'ın gücüne gider mi bilmem Verdiği bu candan ben bıktım usta [Nakarat] Mutluluk kapımı çalmadı gitti Dalımda bir yaprak görmedim usta Murat yalan ..

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk 04:42

Cengiz Kurtoğlu - Önce Birkaç Damla Yaş - Unutulan - Küllenen Aşk

ÖNCE BİRKAÇ DAMLA YAŞ GÖZLERİMDEN SÜZÜLDÜ İNANMADIM YIKILDIM SENİNMİYDİ BU DÜĞÜN HIÇKIRDIM SENDELEDİM BACAKLARIM ÇÖZÜLDÜ YOKSA SEN DEĞİLMİYDİN O UĞRUNA ÖLDÜĞÜM AKLIMDAN GEÇTİ BİRDEN BÜTÜN DAVRANIŞLARIN TAMAMLIYORDUN BENİ..

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra 04:38

İkiye On Kala - Bunca Zaman Sonra

Gerçekten hala beni hatırlıyor musun, mesela en çok neye gülerdim ? Yalan yok bazı şeyleri unutuyorum, bilirsin zaten kötüydü hafızam. Şarkılar yazmadım diye mi gitmiştin, yoksa birini mi sevmiştin ben uyurken ? Senden s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni) 04:56

Hakkı Bulut Ft. Yıldız Tilbe - Ben Köylüyüm (2017 Yepyeni)

Hakkı Bulut - A Şarkı Sözleri Tertemiz duygularla Seni sevdiğim için Bana küylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Yalan yeminle aldatıp İhanet etmediğim için Bana köylü diyorsan Ben köylüyüm sevgilim Ben köylüyüm s..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Deniz - Şeytanlar 05:11

Kahraman Deniz - Şeytanlar

SÖZLER: eğer yetmiyorsa sana sözlerim, bak, içimde neler biriktirmişim doğrularımı saysam, faydası yok kendime ne yalanlar söylemişim! yudumları sayarım, meyim bitmesin diye dertlerim sayılmaz, ama yenisi eklendi, niye?..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce