#Mustafa sırtllı yalan dünya müzik dinle

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼️ Teşhis Yanlış Olabilir‼️ 39:44

HAZIRLIK YAPIYORLAR‼️ Geçmeyen Kaşıntı ve Düşürülemeyen CRP’ye DİKKAT‼

???? Dünya sağlık örgütü Biden ‘a Açıkça söyledi ; “ benim koyduğum kuralların dışında herhangi bir konuşma yapan sağlık mensubu siyasetçi kurum ya da kuruluş cezalandırılacak‼️” 6:03 ???? Uyuz olmayana uyuz teşhisi koy..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı 04:13

Devrim Atvur - Kızgının Şarkısı

Kızgının Şarkısı şarkı sözleri ile Gözden ıraksınız diye gönlüm hiç hicranlarla dolmadı. Attınız tuttunuz ihanet ettiniz yine bu alem size kalmadı. Aklımdan hiç çıkmadı yalan dolandı ettikleriniz. Kaktınız e ittiniz iha..

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan 03:50

HiraiZerdüş - Topla yüreğini gidelim burdan

Acıya da meyil verdim. gönlüm dardadır Sevda ziyadeyi geçti çoktandır. Gidelim burdan. Seni bana vermez bu yalan dünya Topla yüreğini gidelim burdan. Bülbülün bağına hunca vurunca talan Çok altını olsa bir gül ed..

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük 03:39

Müslüm Gürses - Biz Babadan Böyle Gördük

bilmeyiz hiç yalan dolan, böyle yaşar insan olan, onur olsun bizden kalan, biz babadan böyle gördük başımız dik, alnımız ak, yaşamı hep böyle sürdük, haram yemek gnah yazar, biz babadan böyle gördükx2 böyl..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.902 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı 04:34

Bırakman Doğru Mu - Zeynep Bastık ft Anıl Piyancı

Bırakman Doğru Mu? şarkı sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatt..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

(Ceza) - Suspus 04:21

(Ceza) - Suspus

Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Bir vakit donmuştu beynim Düzlükteyken bitmiş seyrim Göz gözü görmüyor hep pus Takipteler ses etme sus Durma git enerjini kus Zaten çok soğuk etraf buz Hiç yalan der misi..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Mor ve Ötesi - Oyunbozan 04:39

Mor ve Ötesi - Oyunbozan

Mor ve Ötesi - Oyunbozan Dinle/izle Kanun mu bu yalnızlık İçindeki yabancı El üstünde dururken kuyuya düşen Alnımda yazanlar mı? Aklımda kalanlar mı? Oyunbozan mı haklı Biri söylese Bak dinledim seni dokunmadım ..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar 04:51

Barış Manço - Beyhude Geçti Yıllar

Bir masaldı aşkımız sisler bulutlar ardında Bir akşam bitiverdi her şey yokoldu bir anda Beyhude geçti yıllar silindi hatıralar Geride bir avuç yalan Hüzün dolu geceler buğulu pencereler İşte hepsi bu senden kalan ..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Pitbull - Rain Over Me 03:53

Pitbull - Rain Over Me

Rain Over Me [Marc Anthony] Girl my body don't lie (Red One) I'm out of my mind Let it rain over me (Mr. Worldwide) I'm rising so high Out of my mind (Marc Anthony) So let it rain over meAy ay ay Ay ay ay Let it rain o..

  • PengoTV tarafından
  • 1.381 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Emel Sayın  Gözler Kalbin Aynasıdır 05:48

Emel Sayın Gözler Kalbin Aynasıdır

Gönül bir aşk yuvasıdır, Ümit aşkın rüyasıdır. Seviyorsan hayır deme Gözler kalbin aynasıdır. Gözler kalbin aynasıdır. Yalan nedir bilmez onlar. Siyah, mavi, yeşil olsun Aşkı inkar etmez onlar. Şiir gibi, roman..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu 01:04

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu

Mardin’e Atanan Kayyum İncelemelerde Bulundu Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Vali Mustafa Yaman, aramaların sürdüğü Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı taraf..

  • Haberler tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle 1:18:59

Devlet Kuşu Kemal Sunal Film İzle

Filmin Konusu: Mustafa , yoksul bir halk çocuğudur. Gecekondu mahallesinde apartman dairesi yaptırmaya gelen milyoner bir iş adamının şımarık kızı Hülya , Mustafa'ya ilgi duyar. Yoksulluk içinde olan ailesini kurtarmak i..

  • PengoTV tarafından
  • 8.419 görüntüleme
  • 7 yıl önce