#Mustafa tirindaz aşığım sana yaşıyorum albümünden müzik dinle

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Erkan Oğur - İki Keklik Bir Derede (Elazığ) 04:42

Erkan Oğur - İki Keklik Bir Derede (Elazığ)

Erkan Oğur'un Bir Ömürlük Misafir albümünden olağanüstü güzel bir türkü...

Yonca Evcimik -Bandıra Bandıra 03:43

Yonca Evcimik -Bandıra Bandıra

yonca evcimiğin 94 adlı albümünden döneme damgasını vuran olay 1994 KLİP..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip 03:21

Sekans 4 - Atoll Blue (Official Video) Yeni Klip

Sekans 4'ün, Yavuz Burç Plakçılık etiketiyle yayımlanan Kayıp Kelimeler Krallığı albümünden ''Atoll Blue'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle...

Şule Karaok Kalben’in Makyajını Yaptım 16:43

Şule Karaok Kalben’in Makyajını Yaptım

İki günüm; Kalben’in Sonsuza Kadar albümünden Yara’nın klip çekimiyle ve kuaförde geçiyor! Kalben’in makyajını yaptım, saçlarımı kestirdim ve hatta annemin saçlarını kestim! Hepinizi öperim, iyi seyirler..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu 03:41

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinl..

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu 02:21

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayrıyam Dil bilmez Gürcümüyem elleri kınalı Felek evin yıkıla, ben bilmem ayrıyam Ben çirkin harcımıyam, elleri kınalı Vay sürmeli sürmeli, ..

Gece Dinlenecek Slow Müzikler 1:32:42

Gece Dinlenecek Slow Müzikler

1998 albümünden ilhan şeşen rüzgar ayna ölünce sevemessem seni özgür akkuş kayıp şehir ferdi özbeğen dilek taşı efkan şeşen vakitsiz efkan şeşen yüreğim yangınlarda gülşen ne kara kaşına ne kara gözüne gökhan türkmen ..

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne Dersiniz ? Bölüm 1 02:20

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne

Saadet Özen'in paylaştığı görüntülerde 1959 yılının İstanbul'una ait görüntüler bir arabanın arkasına yerleştirilen kamerayla kaydedildi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayr..

  • Cowboy tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı 04:39

Tarihi Antik Tiyatroda Sibel Can Rüzgarı

Yaz konserleri ile hayranlarıyla buluşmayı sürdüren ünlü sanatçı Sibel Can, tarihi antik tiyatroda hayranları ile buluştu. Antik tiyatroyu dolduran 3 bin kişi konseri izlemekten çok cep telefonları ile o anları kaydetti...

  • ANKA tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adamlar - Yanmış İçinden (Official Audio) 03:51

Adamlar - Yanmış İçinden (Official Audio)

Adamlar'ın Rüyalarda Buruşmuşuz albümünden, Yanmış İçinden yayında!nnPeople Make Music kanalına abone olmak için: https://goo.gl/s1X8cG nnAlbümü iTunes’dan satın almak için; https://itunes.apple.com/tr/album/rüyalarda-bu..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci 00:59

Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci

Ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takılan sürücü Mustafa Karatürk, takıldığı ilk uygulamada ilk cezasını yedi. Yediği ilk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı espriler ile sevincini göst..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.571 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür 00:45

Gerici Hasan Akardan Atatürke Küfür

Nur Cemaat'i hocalarından olduğu belirtilen Hasan Akar adlı gerici, Mustafa Kemal hakkında 1938'de geberen p.ç derken, annesi genelevde çalışıyor ifadelerini kullandı. Akar'ın sözleri büyük tepki çekti. Nur Cemaat..

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:24:33

Yürek Yarası Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Kadir İnanır ve Serpil Çakmaklının muhteşem performansıyla harika bir dram ve aşk filmidir Salcılık yapan fakir bir adamın sevdiği kadın için verdiği mücadeleyi konu edinir. Salcılık yaparak geçimini sağlayan Davut köy..

  • KAPALI SET tarafından
  • 5.570 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek 05:02

Oscar Adayı Olan Ayla Fi̇lmi̇ Güney Kore’de Vi̇zyona Gi̇recek

Ayla filminin yapımcısı Mustafa Uslu oyuncu eşi Sinem Öztürk’le birlikte önceki akşam Zorlu’da görüntülendi. Öztürk, Ayla filminin başarısından bahsedip, filmin her aşamasında eşinin yanında olduğunu söyledi. Türkiye’nin..

  • BETA tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selin imer’in O Hareketi İddiaları Güçlendirdi 00:57

Selin imer’in O Hareketi İddiaları Güçlendirdi

Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer önceki akşam, objektiflere yansıdı. Ceceli, “Kardeşimin nişanı vardı onun için geldik aynı zamanda Selin’in de doğum günü.” diyerek gazetecilerle sohbet etti. İmer’in kabanıyla karnını ka..

  • BETA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..