#Mustafa yıldızdoğan garibim attı İlimden

Ronaldo'dan Muhteşem Çalım 00:31

Ronaldo'dan Muhteşem Çalım

Ronaldo Espanyol önünde müthiş bir çalıma imza attı...

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı! 09:38

Şili, 22 Dakikada Fark Yaptı!

Şili-Venezuela maçında ev sahibi Şili, ilk 22 dakikada fişi çekti ve Dünya Kupası bileti için önemli bir adım attı. Şili, 4. dakikada Alexis Sanchez ve 6. dakikada Esteban Paredes'in golleriyle maça çok hızlı başladı. Pa..

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi 03:13

Türkiye'nin Yükseliş Dönemi

Abdulhalik Çimen yönetimindeki A Haber bir habercilik başarısına imza attı. A Haber Türkiye ve dünyanın 66 noktasından birden canlı yayın yaparak görülmemiş bir rekora imza attı. Türkiye'nin en çok izlenen haber kanalı o..

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle 05:29

Trabzonspor 2-3 Kayserispor Maç Özeti İzle

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Kayserispor, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti ve ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. Kayserispo..

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti 02:54

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti

Trump Karşıtı Protestolar İkinci Gecesinde De Devam Etti Donald Trump’ın ABD Başkanı seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan protestolar ikinci gecesinde de devam ediyor. Trump'un 8 Kasım’da ABD Başkanı seçilme..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye 02:12

Lüks Aracıyla Kaza Yaptı Diye

Bursalı işadamı, 250 bin lira değerindeki lüks aracıyla tatile giderken kaza geçirdi. Defalarca takla attı, ölümden döndü. Çünkü aracın hava yastıkları açılmadı. O da ilginç bir protestoya imza attı. Artık geniş konfor v..

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada 01:13

Taraftarlar Teröre Karşı Bir Arada

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Bursasspor taraftarları başta olmak üzere birçok takım taraftarı hain terör saldırısını lanetleyerek, patlamanın gerçekleştiği noktaya gitti. Akşam saatlerinde Beşiktaş Köyiçi meydan..

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması! 05:06

Semavere Tekme Atan Dayının Bulunması!

Gaziantep'te arkadaşıyla kurguladığı 'korku anı videosu ile ailesini güldürmek isteyen Cahit Yılmaz, zamanından önce düşen varil nedeniyle gerçekten korkunca semavere tekme attı. Semaveri tekmeyle deviren fenomen köylü v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 651 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Alişan & Eda Erol  Reyting Uğruna mı Ayrıldılar 10:39

Alişan & Eda Erol Reyting Uğruna mı Ayrıldılar

Alişan ve Eda Erol Ayrılıgına Nur Yerlitaş ilginc bir Yorumda bulunda! BALDIZI PROGRAMINDA BARIŞTIRIR Nur Yerlitaş da Alişan'ın fotoğrafını paylaşıp altına, Alişan ayrılmış üzülmeyelim. Baldızı programında barıştırır. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Tüdanya - Yaktı Gidiyor 04:43

Tüdanya - Yaktı Gidiyor

Döndürün dostlarım ne olur onu Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Birgün bile mutlu etmeden beni Hayatımı yaktı yıktı gidiyor Gençliğimi aldı, aldı gidiyor Ne varsa içimde sevgiden yana Herşeyi gönülden vermiştim ona ..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak 00:31

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynamak

Isparta'da bir grup genç araçlar kırmızı ışıkta beklerken yaya geçidinde birdirbir oynayıp, takla attı. Gençlerin tehlikeli oyunu bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Isparta'nın araç trafiğinde en işlek n..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti 03:21

İşte Kardemir Karabükspor-Beşiktaş Maçının Özeti

Kupada Fenerbahçe'ye elenen Beşiktaş lige de iyi bir geri dönüş yapamadı. Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkan siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Kardemir Karabükspor maç boyunca iyi bir görüntü ..

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle 03:15

Ümraniyespor 1 1 Denizlispor Maç Özeti Hd İzle

02.05.2017 TFF 1. Lig 31. hafta mücadelesinde Ümraniyespor, sahasında Denizlispor'u ağırladı. 12. dakikada kakem Mustafa Öğretmenoğlu, kaleci Zeki Ayvaz'a kırmızı kartını gösterdi ve Denizlispor 10 kişi kaldı. 17. dak..

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet 01:47

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet

Ulu Önder Atatürk'ün Sesinden Cumhuriyet Mustafa Kemal Atatürk'ün 1936 yılında Meclis açılış konuşması görüntüleri...

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016 14:21

15 Temmuz Yeni Video 07.11.2016

15 Temmuz Darbe Fetö Hainleri 15 Temmuz Şehitleri ve Kahramanları Orhan Şaik Gökyay -Bu Vatan Kimin Fon müziği Mehmet Akif Ersoy -Cenk Marşı Fon Müziği Recep Tayyip Erdoğan -Ey Sevgili Şiiri Mustafa Kemal Atatürk - On..

  • PengoTV tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti 03:17

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti

Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Devlet Erkanı Anıtkabir'e Gitti Mustafa Kemal Atatürk tam 78 yıl önce bugünaramızdan ayrıldı.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolay..

Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma 00:27

Lösemi Hastası Küçük Kahramandan Anlamlı Konuşma

Helal sana be çocuk! Koca koca abilerinin yapamadığını 30 saniyede yapan ufak kahramandan etkileyici mesaj.Mustafa Eren Can'ı Youtube'dan takip etmeyi unutmayın! Asla mutlu olmazsak biz bu hastalığı yenemeyiz ama mutlu ..

  • Cowboy tarafından
  • 689 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor 01:06

Kıbrıs müzakeleri 9 Ocak'ta yeniden başlıyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Brüksel'de Avrupalı yetkililer ile görüştü. Son günlerde Kıbrıs müzakereleri konusunda diplomasi trafiği hız kazandı. 9 Ocak'ta İsviçre'de ikili görüşmeler yenid..

Dünyanın En Kısa Maç Sonu Basın Açıklaması 00:23

Dünyanın En Kısa Maç Sonu Basın Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Osmanlıspor, son dakikalarda yedikleri 2 golle mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında maç hakkında değerlendirme yapması ..

  • Ömer tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 8 yıl önce