#Mustafa yıldızdoğan senin İçin

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum 03:45

Selçuk Balcı & Fikret Dedeoğlu - Uzaktan da severdum

Sevdaluk çekmeyen da bilur mu sancısını Ancak yaşayan bilir yârinun acısını Gitmeseydu de kalsaydı uzaktanda severdum Yarimum bir gülüşüne bu canimu verirdum Kavuşmak zor midur oy yarium senin içun Her günah benim m..

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk 03:16

Kutsi Feat.Meral Kendir - Söz Konusu Aşk

Aslında Her Şey Senindir Bu Kalp Bile… Şu Son Birkaç Gün Ağır Geçti Sadece Belki Tesadüf Değildir Bu Aşk Bile… Ben Biraz Çekingenim Ulu Orta Anlatamam Yaklaştın, Canıma Kastetme Bari… Hani Nefesindim Senin? Ahh Ahhh ..

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM 04:05

TURKAN SORAY SEVEMEDIM KARA GOZLUM

Sevemedim kara ğözlüm Seni duyuncaaa Hep kıskandım seni elden Ömür boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Aramıza kimse gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi ömür boyunca Ba..

İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı 05:05

İşte Benim Stilim 78. Bölüm Haftanın Finali Tanıtımı

İşte Benim Stlim yarışmasının bu haftaki konusu sahne senin.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Rafet El Roman - Sorma Neden 03:33

Rafet El Roman - Sorma Neden

Elimde yine kalemim Yazıyorum seni sayfalara Seneler seneler Kitap olmuş anılarla Gizlesem hiç fayda etmez Söylesem de daha beter Sorma neden sorma neden En derinde en son arzum Şu halimde sana yakın Olsam yeter..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Murat Belet - Senle Mekke Medine 04:42

Murat Belet - Senle Mekke Medine

Sen sultаsın ben gedа Cаnım kurbаn yа Resul Bu cаn yolunа fedа Ashаb gibi yа Resul Senle Mekke Medie döndü gül bаhçesine Senin güzel emrine buyurduk biz yа Resul Yürekler pаrepаre hicrаnındа yа Resul Bаğlаnmış sinelerin..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakup Ekin - Senden Sonra 03:52

Yakup Ekin - Senden Sonra

Hiç sevmedim senden sonra Yookk sevmedim Varsa günahım sorsun Allah'ım Hiç sevmedim senden sonra Hiç sevmedim senden sonra. Yookk sevmedim. Varsa günahım sorsun Allah'ım. Hiç sevmedim senden sonra. Hep senin yüzünden se..

  • Candy tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin 04:53

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin

AÇMA ZÜLÜFLERİN Açma zülüflerin yar yellere karşı, Senin zülfün benim telim değil mi, Bülbül figan eder güllere karşı, O yar benim gülüm değil mi, Sallama saçların yar sende bulunsun, Azrail misali yar canım alırsın, Et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses - Kaç Kere 04:39

İdo Tatlıses - Kaç Kere

Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Kaç kere, kaç kere öldüm ateşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Kemal Doğulu - Kör Değilim 03:37

Kemal Doğulu - Kör Değilim

Belki farklıdır dedim meğer uymuşum şeytana Yine kırık bir kalp elimde kalmışım ortada Zorum neymiş ki atmışım kendimi yoluna Koca yüreğimi oyalamışım bir hiç uğruna Ne yapmışım ki ben deyip bana habersizi oyna Sanki bil..

Ebru Gündeş - Akıllı Ol 03:41

Ebru Gündeş - Akıllı Ol

Bu aralar sanki sana bir haller oldu Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsem de yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bitti..

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni 03:42

Ferdi Tayfur - Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Çocuk Şarkıları Karınca 03:03

Çocuk Şarkıları Karınca

Çocuk Şarkıları - Karınca çocuk şarkısı sözleri: Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titredi, dondu dondu bırrrrrrrrr Bir kar tanesi uçtu uçtu, karıncanın kafasına kondu kondu, Karınca titr..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm 04:36

Cengiz Özkan - Yayladan Gel Kömür Gözlüm

Cengiz Özkan - Yayladan gel Kömür Gözlüm Şarkı Sözleri Gelin oldun garabelin eline Yedi bayram gına yakma eline Gurban olam senin gibi geline Yayladan gel kömür gözlüm yayladan Senin baban karşı köyün hocası Çok peşime d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur  Yaktı Beni 03:56

Ferdi Tayfur Yaktı Beni

Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu..

Arkadaş dediğin seni kollar 00:14

Arkadaş dediğin seni kollar

Okul ve iş arkadaşın daha çok kollar.. Ama senin düzgün anlayamaman senin problemin artık ???????? ya da onun....

  • PengoTV tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu 05:00

Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu

Mapushanelere Attım Postumu - Eser Eyüboğlu Dinle Söz: Muharrem Ertaş Müzik: Anonim Mapushanelere attım postumu Kayıp ettim yarenimi dostumu Bütün ahbaplarım bana küstü mü? Yandım mapushane senin elinden, Kurtulaydım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası 03:15

Pelin Elitez - Alaçatı Çeşme Mu Kıtası

Alaçatı Çeşme (Mu Kıtası) şarkı sözleri ile Kıyafetli Cümleler Bende Çok İstediğini Söyle Farketmez İhanetli Sevgiler Bende Yok İyiler Kazanır Kaybetmez Yeryüzü Sana Fazla Bardağı Taşıran Son Damla Senin Yerin Mu Kıtas..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Pişman Değilim (Akustik)

Soner Sarıkabadayı Pişman Değilim Akustik Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yeter artık yeter Alacağın da kalmadı senin Beter oldum beter Gideceğin de yok gibi senin Yansın önce resimler Zaten bakamıyorum Kalsın bir tek..