#Mustafa yıldızdoğan senin İçin

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Akın - Seni Çok Seviyorum 03:40

Akın - Seni Çok Seviyorum

Akın - Seni Çok Seviyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri İçimi dolduran, bir dünya aşk olur Gözlerin gözlerime deyince Sesini duymasam Her rüya dert olur Ellerin ellerimden gidince Güneşi al benden, Geceyi al ne olur, Haya..

#lider bilinmeyene hazırlanırken, düşünülemez olanı yapmaktır. 00:20

#lider bilinmeyene hazırlanırken, düşünülemez olanı yapmaktır.

Günün sonunda, itibarın diğer insanların senin hakkında bildikleri. Senin şerefin, kendin hakkında bildiklerin. Bu dünyada iz bırak,..

  • PengoTV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Balvin - 6 AM 04:37

J. Balvin - 6 AM

6 AM Ya esta amaneciendo, el sol saliendo Yo amanezco a lado tuyo, bebe Y aun no recuerdo lo que sucedió ayer Quisiera saber cuál es tu nombre, mujer Pero que clase de rumba pa pa pa La que yo cogí anoche que que que N..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Whistle 03:54

Flo Rida - Whistle

Tramar Dillard, sahne adıyla Flo Rida, ABD'li rapçi. Gençlik yıllarında yerel rap grubu 2 Live Crew ile birlikte turneye çıktı. Sonraki yıllarda birçok popüler rap mixtape'inde ve stüdyo albümüne konuk oldu. Doğum: 16 ..

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video) 04:22

Mithat Can Özer - Ateş Böceği (Official Video)

ATEŞ BÖCEĞİ KALBİMİ KOPARDILAR KİM BİLİR KAÇ KEZ HİÇ HAKKIM YOK ŞİKAYETE BİLE BİLE LADES BELKİ DE ACISINDAN BESLENDİM AŞKIN YOKSA BİR GÜN BİTMEZ MİYDİ BU EDEPSİZ HEVES SIRA SENİN HADİ ÜZ BENİ YAZA KOYAR MI GÜZ BENİ GECE..

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Halil Sezai - Olsun (Official Video) 04:54

Halil Sezai - Olsun (Official Video)

Halil Sezai - Olsun Çaresiz içimdeki çocuk Bir günah gibi hep suçlu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İçimde her gün ölen umutlar var Olsun zaten aşklar hep böyle Sana bir söz yazdım bugün Yolladım rüzgarla ..

iclal aydın - Seni Seviyordum 03:10

iclal aydın - Seni Seviyordum

sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi insan hergün anımsar mı aynı gözleri.. seni seviyordum ve senin habe..

Bengü - Kocaman Öpüyorum 04:06

Bengü - Kocaman Öpüyorum

Soran sorana bak seni bana Konuşmama hakkımı kullanıyorum Son bir kıyak bu da benden sana Kocaman kocaman öpüyorum Kaptırmak mı anlayacaksın Senin gibi birisine düş de gör Sen insanın ömrünü yersin Son nefesine kadar tü..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika 04:17

Ozan Doğulu Feat. Ajda Pekkan & Kenan Doğulu - Harika

Kenan Doğulu Kalabalık içinden nefis kokun gelir Seni gören yıldızlar anlar şık nedir? Yüreğime güneş çarpar Günümü gülüşün sarar İçimde çocuksu çoşku kopar Ajda Pekkan Hem kalbe hemde gözlere Dokunur aşkın tufar sende Ç..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer 04:30

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer

Yüksek Sadakat - Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer Albüm Adı : Yüksek Sadakat Gönderen : ^^ChaTLaKK^^ Düzelten : felucia Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar,gökyüzü..

  • PengoTV tarafından
  • 1.917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Esasen 03:57

Gülben Ergen - Esasen

Ayrıla ayrıla Tam koptu zaten Beni de zamana bırak istersen Doğma büyüme senleyim esasen... Bana bırak bugünü yarına bak mı diyorsun Bir de ben, dünü kafaya takarım biliyorsun Ayrıla Ayrıla tam koptu zaten Beni de za..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix 04:27

Özgür Yedievli - Tutmayın Beni - Remix

İyi olursun kötüsün derler Saf olursun delisin derler Yalancı olursan seni çok severler Dolandırırsan daha çok verirler Nerede şefkat nerede sevgi Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi Ağlama bebeğim ağlatma beni ..

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun 04:08

Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun

Köşedeki çiçekçi seni sordu bu sabah Burada yok dedim selam söyledi tazeymiş gülleri Yokluğun gibi... Yürüdüm biraz seni düşledim, umudumu senle süsledim Ne dar sokaklar ne boş duraklar seni unutmama yardım etti Senin ..

Burhan Berken - Keçe 04:13

Burhan Berken - Keçe

Kürtçe Sözleri Keçê gulîyen te sê ne Berxêm gulîyen te sê ne Her sê bi hev re radizênê Dilê min xem jê têne Keçê xulamê te me Evdalê ez kolê te me Hay lo dilo hay lo dilo dilka min Agir berda mala min, Şewitand goştê ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video) 03:50

Gripin - Baba Mesleği [Ft.Ferman Akgül 2007] (Lyric Video)

İstersen kaç uzaklara kancık Onca çocuğun eli yakanda senin artık Bi gözleri kaldı masum bakan Boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan Sustukça sıra sana gelecek bilesin Yeterince ıslandı bu toprak Sel aldı Kanla karı..

Yonca Evcimik  Bandıra Bandıra 03:54

Yonca Evcimik Bandıra Bandıra

Oturup da konuşamadık seninle Düşünüp de taşınamadık doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmışken Başka aşklar senin neyine Bakışıp da görüşemedik seninle Uzanıp da erişemedik doğru dürüst Amacımızın ucuna da varmış..

Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Nesrin Kopuz - Sevme 04:35

Nesrin Kopuz - Sevme

Nesrin Kopuz - Sevme Şarkı Sözü Nasıl anlatayım pişmanlığımı Sensiz ne haldeyim sorma sorma Sana bakanlara düşmanlığımı Cahilliğime de yorma yorma Sen gideli her şey renginden oldu Gönlümün gülleri sarardı soldu ..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka kokular sindi. İçimi söndüren yağmur, gözya..