#Mustafa yıldızdoğan senin İçin

Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona 03:50

Salih Yılmaz-Moxti Mendegiyona

Salih Yılmaz - Moxti Mendegiyona - Gel Götüreyim Seni Albüm Adı : Marnin Gönderen : suleymancanbaz Lazca Moxti Mendeginoya Golaşi rekanepes Goftat to govieilat Gurguleri mçimapes Giyondrayi orubas Opşa iği Dolu..

  • BLACKSEA tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı) 04:20

İnsan Sevmez Mi_ (Soner Sarıkabadayı)

İNSAN SEVMEZ Mİ? Ben öyle bir yanmışım yazık bana Bir başıma kalmışım yok yetmez ama Kendimden biriktirdim, ektim Razı olduğumdan fazla çektim Senin için hani birdim, tektim Ayıp sana Vicdansız ara sıra bile ben..

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal 04:23

Çağrı - Bi Sigara İcimlik Daha Kal

gözlerini çekip alma benden bi kenarda dururum rahatsız etmem sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurum kötü söylese de cümlen geeell geeell sevdiğin yemeği ısıttım yendikçe çıkar ayrılığın tadı asıl acı nası..

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim 03:58

Iclal Aydin - Ne Olacak Halim

Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyor musun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerde misin yoksa hiç görmediğim bi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video) 03:42

Orçun Bora - Sen Varsın İyi ki (Official Video)

SEN VARSIN İYİKİ SEN NAZAR DUAM AHİR SEVDAM EN GÜZEL YANIM AH CAN GİBİSİN NAR YÜREKLİM SEN ADIM ADRESİM BOŞA YAZILMADI BU AŞKIN KADERİ BENİM İÇİN MUCİZESİN KALMAK İSTEDİĞİM TEK YER SENİN KALBİN SEN AŞKLARIN EN GÜ..

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca 04:42

Barış Manço - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır ca..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Yılmaz Erdoğan  Etme 05:54

Yılmaz Erdoğan Etme

Yılmaz Erdoğan Etme dinle Yılmaz Erdoğan dan güzel bir şemsi mevlana şiiri Yılmaz Erdoğan Etme Şiir Sözleri Duydum ki Bizi bırakmaya azmediyorsun, etme. Başka bir yar, Başka bir dosttan meyil ediyorsun, etme. Ey a..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı) 02:59

KC Rebell & Summer Cem - Nicht Jetzt (Türkçe Altyazılı)

Şarkı Sözleri Summer Cem] Yuvan olan iline (şehrine) Faysal ve Hikmet ile hücum ediyoruz Kardeşlerimden hiçbiri size birazcık saygı göstermiyor Fındığa (Taşşaklara) sahip değilsiniz ancak NicNac's e sahipsiniz* Sanki onu..

İbrahim Tatlıses - Aramam 04:56

İbrahim Tatlıses - Aramam

Çağırsaydın gelmez miydim yar Senin için ölmez miydim yar Dünyayı ters etmez miydim yar Aramam, aramam, aramam Aramam sormam bir daha Yalvarsan bile allah'a Çıkmasa gecem sabah'a aramam Peşinden geldim kaç kere..

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş 05:05

Adnan Şenses Çok Üzgünsün Arkadaş

çok üzgünsün arkadaş bir derdinmi var Derdinden anlamayan sevgilin mi var Bir zamanlar bende senin gibiydim Sevdiğim için deli gibiydim Her gece gündüz içen biriydim Bak gör aşk beni ne hale koydu Simsiyah saçım b..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Metin Işık  Seni Seviyorum 04:45

Metin Işık Seni Seviyorum

Daha tanımadan sana Hasretinle cevap verdim Anlamadan karar verme Senin için neler çektim Yüzümdeki çizgilere Saçımdaki şu aklara Yakıniken uzaklara gidemedim Gidemedim ben senden uzak Gidemedim gidemedim Ferhat..

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..