#Mustafa yıldızdoğan senin İçin

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden 01:38

Mustafa Ceceli & Ekin Uzunlar - Öptüm Nefesinden

duos..

mustafa sandal damar 01:00

mustafa sandal damar

mp3 çalar..

MUSTAFA 03:15

MUSTAFA

İSMET İNÖNÜ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 30 görüntüleme
  • 10 ay önce
IV. Mustafa (1807 – 1808) 20:52

IV. Mustafa (1807 – 1808)

IV. Mustafa (1807 – 1808)..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 ay önce
IV. Mustafa (1807 – 1808) 20:52

IV. Mustafa (1807 – 1808)

IV. Mustafa (1807 – 1808)..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 3 ay önce
mustafa sandal damar 00:10

mustafa sandal damar

toybox..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Mustafa Ceceli - Leyla 04:18

Mustafa Ceceli - Leyla

Fırtınalar kopuyor başımda İçimde aşktan Ben sana şu kalbimi Kaptırdım çoktan Gördüğüm günden beri Gelemedim kendime Nasıl baktıysan öyle Çıkmıyorsun aklımdan Ara ara oraları bulunmaz Sarsam seni sevsem yine doyulmaz A..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Mustafa Sandal - Aya Benzer 03:55

Mustafa Sandal - Aya Benzer

Ben dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu affetmez Işıkların sönerse Hep dönerim etrafında Hiç kimse farketmez Aşk bu göstermez Rüyaların biterse İyi dinle duyarsın sesimi uzaklardan Dinle en kuytu acıla..

Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan 03:23

Mustafa Ceceli & Irmak Arıcı - Gün Ağarmadan

Gün Ağarmadan şarkı sözleri ile Hangimiz düşmedik dillere Yolumuz ayrıldı inandık ellere Kendime direndim belki de Geç kaldım hasreti öğrenmeye Zamanla geçer mi? Kalmak ister (bir yanın) Bir yanın gider mi? Ben bu şehi..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar 03:14

Mustafa Sandal & Doğu Demirkol - Tekrar

Tekrar şarkı sözleri ile Hep yalan dolan riyakâr insanlar Yapmacık kokan huzursuz ortamlar Hep bi show hava peşinde koşanlar Hep yalan dolan riyakâr ortamlar Sıkıldım bunaldım nerdesin İlâcım olurdu sohbetin Gel had..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Mustafa Durmuş - Annem 03:39

Mustafa Durmuş - Annem

Annem şarkı sözleri ile Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum Yine yoksun yanimda Özlüyorum Bir kaldim gidince sen Gündüzümle gecem Doğduğumdaki ilk hecem Nerdesin annem Nerdesin annem Hatiralar gözümde Seni unutmuyorum ..

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet 01:33

Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Evet

Ceyhun Çelikten – Tabii Ki Evet Şarkı Sözü Büyük bir millet Güçlü bir devlet Son güne kadar Biz varız elbet Haydi büyük ülkem Haydi tam gayret Gelecek nesiller için Tabii ki evet Tek millet Tek vatan için Toprağında y..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin feryadı 04:28

Dağa kaçırılan PKK'lı kızı için 'Teslim ol' çağrısı yapan annenin fery

Van'da, 8 yıl nce kızı PKK'lı terörisitlerce dağa kaçırılan 5 çocuk annesi Nazlı Sancar, kızının fotoğrafını eline alıp, montuna sarılarak, gözyaşı dökerken, Kızım senin yerin dağ değil. Devlet babadır. Sen anneni görü..

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..