#Musul operasyonuna katılan amerikan askarleri sahada böyle görüntülendi

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı 01:28

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu Kayseri'de de uygulandı

Turkovac aşısının Faz 3 aşamasında ilk dozu, Kayseri Şehir Hastanesi'ndeki gönüllülere uygulanmaya başladı. Aşı uygulamasına katılan Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İlhami Çelik, koronavirüsün artık gençler..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu 02:05

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu

Denizli'nin Çameli ilçesinde düğünden 1 gün sonra korana virüs testi pozitif çıkan gelinin ardından damat ile birlikte düğüne katılan 23 kişi daha karantinaya alındı...

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Yabancı savaşçı polemiği 02:15

Yabancı savaşçı polemiği

RUS İŞGALİNDE 16. GÜN GERİDE KALIRKEN PUTİN İLE ZELENSKİ'NİN KARŞILIKLI SUÇLAMALARI DEVAM ETTİ. İKİ ÜLKE SAFLARINA YURT DIŞINDAN KATILAN LEJYONER SAVAŞÇILAR DA POLEMİK KONUSU OLDU..

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık! 02:03

Kolpaçino Hüseyin'e büyük vefasızlık!

SEVİLEN KÖTÜ ADAM ROLLERİYLE TANINAN OYUNCU, HÜSEYİN ELMALIPINAR, DÜN ŞİŞLİ'DE YÜRÜRKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP VEFAT ETMİŞTİ... BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.. CENAZE TÖRENİNE KATILAN ÇOK AZ SAYIDAKİ SANATÇI DOSTLARI, VEF..

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağız 01:06

Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye Adına İlk Defa Dünya Oyunlarında Yer Alacağı

Aerobik cimnastik dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Önümüzdeki sene hem dünya şampiyonası hem de dünya oyunları var. Türkiye adına ilk defa dünya oyunlarına katılan sporcular olarak Amerika'ya gidiyoruz dedi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

İNSANLIK BU TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL. D.S.Ö Terör Örgütü'nün İklim ve Sağlık Oyunu! 03:25

İNSANLIK BU TEHLİKENİN FARKINDA DEĞİL. D.S.Ö Terör Örgütü'nün İklim ve

Cenevre'de devam eden DSÖ toplantısının önünde protestolar başladı. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka planda yeni tuzaklar kuruluyor. Bu kez İklim üzerinden 'Hazırlık ve müdahale plandemisi hazır..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..

Tarkan'ın Şarkısıyla Kendinden Geçen Kız 00:14

Tarkan'ın Şarkısıyla Kendinden Geçen Kız

Arkadaşının düğününe katılan kız pistte oynarken bir anda Tarkan'ın şarkısı çıkınca sevinçten ne yapacağını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1) 09:01

İran neden Cumhurbaşkanı Reisi'yi bulamadı_ AKINCI'nın sırrı ne_ (1)

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdi? Komplo mu, kaza mı? Uçakta kimler vardı? Düşen helikopter hakkında neler biliniyor? Helikopter Nasıl Bulundu? Daha önce benzeri helikoopter kazaları oldu..

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı 00:31

TÜİK, 2021 Ekim ayına ait işsizlik rakamlarını açıkladı

Türkiye'de işsizlik oranı, ekimde bir önceki aya göre 0,2 puan azalarak yüzde 11,2 seviyesinde gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim 2021 dönemine ait işgücü rakamlarını açıkladı. Buna göre, Türkiye geneli..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Kazadan Mucize Kurtuluş 00:37

Kazadan Mucize Kurtuluş

Kazadan Mucize Kurtuluş Korkunç kazadan burnu bile kanamadan böyle kurtuldu. Görüntüler Amerika Birleşik Devletleri’nden. Önünde duraklayan aracı geçmek isteyen otomobile, arkasından gelen araç büyük bir hızla çarpıyor...

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hükumeti Birlikte Devirelim 01:08

Hükumeti Birlikte Devirelim

Hükumeti birlikte devirelim. HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, CHP'ye böyle seslendi...

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam 00:34

Tuvalette Adamı Arkadan Koklarken Yakalanan Adam

Böyle fetiş adı altında sapkınca şeylerden zevk alan bir kitle var bunlar ruh hastasından hallice tipler. Sitede bu adamın kafa yapısında üyeler var isim vermiyorum herkes kendini biliyor. Neyse tuvalette adam işini görü..

  • Cowboy tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:44:54

EMEL SAYIN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

İlhan İrem ANLASANA 04:25

İlhan İrem ANLASANA

Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle..