#Musul operasyonuna katılan amerikan askarleri sahada böyle görüntülendi

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

El-Bab’a Askeri Sevkiyat 02:05

El-Bab’a Askeri Sevkiyat

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab’a destek obüs ve ZPT sevkiyatı yapıldı. Bugün sabah saatlerinde İslahiye 106. Topçu Alayından hareket eden 10 fırtına obüs, 5 ZPT (Zırhlı Personel Taşıyıcı) El-Bab operasyonuna d..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi 06:11

İşte Avrasya Tüneli'nin İçi

Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi görüntülendi. Görüntülerde tünelin içindeki aydınlatma ve sinyalizasyon çalışmalarının bittiği görülüyor. Avrasya Tüneli'nin açılmasına beş gün kala tünelin içi gör..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:40

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenler göğü deler mi? Bir menekşe ..

Resul Dindar - Kendine İyi Bak 03:14

Resul Dindar - Kendine İyi Bak

Kendine iyi bak... Yanyana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak var ya, Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde beyaz güller biter mi? Dikenleri göğü d..

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak 03:30

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak

Deniz Tekin - Kendine İyi Bak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yan yana geçen geceler unutulup gider mi? Acılar birden biter mi? Bir bebek özleminde seni aramak varya Bu hep böyle böyle gider mi? Suya hasret çöllerde b..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video) 04:07

Elif Buse Doğan - Kendine İyi Bak (Official Video)

Söz: Ali Çınar Müzik: Ahmet Kaya Düzenleme: Selahattin Güzelel, Emre Doğan Bağlama: Kutay Özcan Gitar: Selahattin Güzelel Bas gitar: Emre Doğan Yönetmen: Kaan Yorulmaz Görüntü Yönetmeni: Resul Bağ Şarkı Sözleri: Yan yan..

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin 03:48

Güney Kore’den Hakkari’ye Gelin

Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile Hakkarili Emrah Kaya çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Yaklaşık 4 yıl önce tatil için gittiği İstanbul’da Güney Koreli Dr. Eunjoo Ham ile tanışan Hakkarili Emrah Kaya’..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı 00:20

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı Musul yakınlarında DEAŞ'lı keskin nişancı canlı yayında basın açıklaması yapan gruba ateş açtı. Bir kişinin vurularak öldüğü saldırı sorası yayın kesildi...

Musullular kentten ayrılıyor 01:08

Musullular kentten ayrılıyor

Musul'u IŞİD'in elinden kurtarmak için düzenlenen operasyonlar kentteki sivillerin kitleler halinde göç etmesine yol açıyor...

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Iraktaki Hıristiyanlar Paskalyayı Kutluyorlar 01:02

Iraktaki Hıristiyanlar Paskalyayı Kutluyorlar

Musul'un etrafınında bulunan Hıristiyanlar, kilisedeki kitaptaları okuyarak Paskalya'yı kutluyorlar..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce