#Musul operasyonuna katılan amerikan askarleri sahada böyle görüntülendi

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı 02:01

ABD ve Taliban gizli anlaşma mı yaptı

CNN International, ABD'nin Kabil'deki vatandaşlarını tahliye etmek için Taliban ile gizli bir anlaşma imzaladığını yazdı. Pentagon yetkililerine dayandırılan habere göre ABD Özel Harekat Güçleri, havalimanında Gizli bir..

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı 01:13

Trump'ın İngiltere'den Aldığı Davet Ortalığı Karıştırdı

artışmalı kararlara imza atan ABD Başkanı Donald Trump’ın İngiltere’den aldığı resmi davet, İngiliz hükümetini ve kraliyet ailesini zor duruma soktu. Trump’ın ziyaretinin iptal edilmesini isteyen on binlerce kişi dün ba..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu 00:37

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu

Konya'nın Akşehir ilçesinde askere gidecek gençler için düzenlenen kına gecesinde, yakılan meşaleler altında oynayan bir askerin başından aşağıya sıkılan köpük sprey nedeniyle saçları alev topuna dönerek yandı. Akşehir i..

  • JET TV tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti 01:11

ABD’li Gönüllü Askerler Ukrayna’ya Akın Etti

Rus ordusuna karşı gösterilen direnişe Amerikalı askerler işte böyle destek gösterdi. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya vurmaya Ukrayna direnmeye devam ediyor. Savaşın başlangıcından bu yana dünyanın ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak 02:05

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Al

Donald Trump, 400 Bin Dolarlık Başkanlık Maaşının Sadece 1 Dolarını Alacak Trump, 400 bin dolarlık Başkanlık maaşını almayacağını belirterek, Galiba yasal olarak almam gerekiyor. Bu yüzden sadece bir dolarını alacağım...

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru 01:04

Oğuzhan Koç Ve Sevgilisini Heyecanlandıran Soru

Oğuzhan Koç ve sevgilisi Yağmur Tanrısevsin, Yeniköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi. Çifte, sevgililer gününün yaklaştığı hatırlatılınca Koç’tan beklenmedik bir tepki geldi. “3 Adam”dan biri olan Oğuzhan Koç, sevg..

  • BETA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek 02:47

Deniz Seki Artık Herkes Bambaşka Bir Deniz Seki Görecek

Gezegen Mehmet olarak bilinen Mehmet Akbay ile Didem Özfiliz’in evlilik eğlencesine katılan Deniz Seki soruları yanıtladı. Yeni yılda Kıbrıs’ta sahne alan Deniz Seki, muhteşem düğüne katılan ünlülerden. Gecede soruları ..

  • BETA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olay Bülent Ersoy Sokak Ortasında Kimlere Bağırdı 01:06

Olay Bülent Ersoy Sokak Ortasında Kimlere Bağırdı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün Etiler’de bir kebapçıda görüntülendi. Çıkışta moralinin çok bozuk olduğunu söyleyen diva, mekanda yediği etin koktuğunu iddia ederek mekan sahibine ateş püskürdü. Bülent Ersoy, Etile..

  • BETA tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık 03:49

İngiliz ve Almanlardan Alçaklık

Tüyleri diken diken edecek bir fotoğraf! İngiliz The Guardian gazetesi korkunç bir skandala imza attı. PKK'lı teröristin yer aldığı bir fotoğrafı Yılın fotoğrafı adayları arasında gösterdi. Ayrıca fotoğrafın altında da..

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Bahçeli  Asker Bizim  Hükümet Bizimdir 01:25

Bahçeli Asker Bizim Hükümet Bizimdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Hürriyet Gazetesinin manşetten yürüttüğü algı operasyonuna değindi. TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içine çekilmesi yanlıştır..