#Musul operasyonuna katılan amerikan askarleri sahada böyle görüntülendi

Denize Uçan Araçta Yaşam Savaşı 00:53

Denize Uçan Araçta Yaşam Savaşı

ABD'nin Florida eyaleti başarısız bir kurtarma operasyonuna sahne oldu. Denize uçan aracın içinde sıkışıp kalan baba-kız kurtarma ekiplerinin yoğun çabasına rağmen çıkarılamadı. Araç, içindeki baba kızla birlikte denize ..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek 02:01

Gurbetçi Miniklerden Mehmetçi'e Destek

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'deki operasyonuna bir destek de gurbetçi miniklerden geldi. Almanya'nın Herne şehrinde yaşayan Karabüklü gurbetçi ailenin çocukları kumbaralarında biriktirdikleri paralarla aldıkları bire..

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık 01:22

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars'taki ortak tatbikatta yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde başlatılan terör operasyonuna değindi. Bakan Akar, Yunanistan'dan gelen açıklamalara yönelik Yunanistan tehdit dilinden v..

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt 02:08

El Bab Operasyonunu Eleştirenlere Net Yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Bab operasyonunu eleştirenlere yanıt vererek, “Kilis’e bomba düştüğü zaman ’Neredesin hükümet, neredesin ey devlet’ diyorsun. Kilis’e bomba atanların üzerine gittiğin zaman bu sefer de ’Dünyayı ..

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı 00:59

Telafer'de Kara Operasyonu Başladı

Irak ordusu, IŞİD örgütünün kontrolündeki son kentlerden Telafer’i geri almak için operasyona başladı. Kenti kuşatan birliklerin kara harekatından önce örgütün mevzilerine hava saldırıları düzenlendi. Havadan dağıtılan ..

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız 01:33

Erdoğan: Orayı Başlarına Yıkacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'nin kuzeyindeki gelişmelere değindiği açıklamasında bu bölgede yeni bir askeri operasyon yapılabileceği sinyalini verdi. Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Elazığ kongresi..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal 03:24

Barış Manço - Yine Bir Gülnihal

Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TNK - Söyle Ruhum 04:15

TNK - Söyle Ruhum

Derindeyim çok derindeyim Çok karanlık bu ben miyim Tutun beni son nefesteyim Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter..

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git 03:51

Yok Öyle Kararlı Şeyler Çektir Git

Eğer beni sevmiyorsan Çekti çekti çek çektir git Burdan bıktım diyorsan Çekti çekti çek çektir git Bir kere daha denemiyorsan Çekti çekti çek çektir git Al fotokopini çektir git Çekti çekti çek çektir git Eğer eğlenmiy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt 05:31

Ahmet Şafak - Yalnız Kurt

Ahmet Şafak - Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik Ahmet Şafak - Yalnız Kurt Şarkı Dinle Sözleri Lyrics: Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek, Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olma..

  • PengoTV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lila - Kalp (Akustik) 03:00

Lila - Kalp (Akustik)

Kalp (Akustik) şarkı sözleri ile Bi günün bi gününü tutmaz Kararsız kalışlar İçin içine sığmaz ama Hep ürkek bakışlar Zamansız bir rüya çıksın Karşıma gelsin söyle Kucaklayıp havaya atsın İçime bi su serpsin şöyle Ka..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu 01:41

Mehmet Topal'ın Cezalı Olması, Fenerbahçe'de Krize Sebep Oldu

enerbahçe'de Mehmet Topal'ın cezalı olması, derbi öncesinde en büyük problem oldu. Advocaat, tecrübeli futbolcunun yerine Ozan Tufan'ı düşünüyor.Fenerbahçe'de 11. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi tek pro..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Biggest Football Hits Ever 04:13

Biggest Football Hits Ever

Biggest Football Hits Ever Amerikan Futbollu..

The Best Football Highlights! _ Video Digest 04:20

The Best Football Highlights! _ Video Digest

The Best Football Highlights! _ Video Digest..

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ı Hollywood Basını Görüntüledi! 01:09

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ı Hollywood Basını Görüntüledi!

Özellikle Müzikle elde edemediğimiz dünyadaki etkiyi Türk dizileriyle elde ettik.Özellikle Latin Amerika'da yayınlanan dizilerle tanınan Kenan İmirzalıoğlu'nu amerikan basını yakından takip etti...

  • ANKA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esad: 01:04

Esad: "Suriye'ye davetsiz gelen tüm yabancı güçler işgalci"

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Münbiç'te konuşlanan Amerikan askerlerini işgalciler olarak nitelendirdi. Çin televizyon kanalı Phoenix'e verdiği röportajda Esad, Suriye topraklarına davetsiz gelen tüm yabancı güçler..

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket 00:59

Uzay Uçuşlarında Bir İlk_ Yeniden Kullanılabilir Roket

Amerikan SpaceX şirketi ilk kez daha önce kullanılmış bir roketi uzaya fırlattı. Uzaya bir uydu taşıyan roket ilk uzay yolculuğunu 2016 Nisan'ında yapmıştı...

  • Umut Tv tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″ 01:20

″Mars’ı Güneş Rüzgarları Kuruttu″

Mars da bir zamanlar dünyaya benzeyen bir gezegendi. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Mars'taki uzay aracı Curiosity’nin verilerini değerlendirdiği araştırma sonucuna göre Mars’ı güneş rüzgarları kuruttu...

  • Umut Tv tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
EGE Türk Stüdyo Washington 1 Mayıs 26:41

EGE Türk Stüdyo Washington 1 Mayıs

Amerika'nın Sesi Türkçe Bölümü'nün Washington’daki stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Stüdyo Washington’da Amerika’nın gündemini, Türk-Amerikan ilişkileriyle Amerikan basınından özetleri bulabilirsiniz Originally publi..