#Musul operasyonuna katılan amerikan askarleri sahada böyle görüntülendi

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil 04:33

Ali Kınık ft. Asena İrmikci - Bildiğin Gibi Değil

Bildiğin Gibi Değil (Ballad Music) Söz & Müzik: Ali Kınık Yapım : Ballad Music Prodüktör: Muhammet Alperen Duzenleme: Mustafa Ceceli Kayit,Mix.Mastering: Koray Püskül Stüdyo: CCL Music Yönetmen: Emrah Özbilen ORKESTRA..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona 04:08

Bahadır Sağlam - Söyleyin Ona

Söyleyin Ona şarkı sözleri ile Heralde beni baştan avutmuş, Sormamış hiç halim ne olmuş, Yoksa yerim çoktan mı dolmuş? Söyleyin O’na böyle olmaz... Sancısı içimde kor ateş olur, Yakar durur, bitmeyen harbimi. Yarım ka..

Salman Solma - Ayrıldık 04:54

Salman Solma - Ayrıldık

Ayrıldık şarkı sözleri ile Yokluğum ölüm gibiydi hani sana Neden böyle olduk anlatsana Nasıl geldik biz en sona Susma biraz da sen Konuşsana Sen bana böyle düşkünken Ben senin için ölmeye hazırken Ne olduğu bilinmez b..

Babamın Penguenleri 1:34:21

Babamın Penguenleri

Mr. Popper's Penguins 2011 yapımı Amerikan güldürü filmidir...

  • Film İzle tarafından
  • 13.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 ) 03:44

Ariana Grande & Nicki Minaj - Side To Side ( Live at the AMA's 2016 )

Geçtiğimiz akşam sahiplerine ulaşan Amerikan Müzik Ödülleri törenine damga vuran bir performans. Ünlü model Gigi Hadid ve Jay Pharoah’ın sunduğu törende sahne alan Ariana Grande ve Nicki Minaj enfes bir koreografi ile 'S..

  • Cowboy tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuğba Yurt - Oh Oh 03:09

Tuğba Yurt - Oh Oh

Çok şeker hadi Hop give me five Küresel dünya, küresel life Kes raconunu Amerikan havası Sokak arası mafyası Fight is fight Hayt bre var mı yan bakan? Delikanlılık öldü mü? İmaj yeniledik sadece be babam Şu adaptasyonu g..

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak 01:13

Çin ve Hong Kong Mc Donald's Mağazaları Satılacak

Routers Muhabiri Fred Katayama'nın Haberine göre Noelden önce Çindeki ve Hong Kongdaki 2400 restorantı The Carlyle Group , Citic Group gibi büyük firmalara satacağını bildirdi. Diğer Fast Food(KFC,Pizza Hut....) Firmala..

4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları 03:57

4 Dakikada 2016'nın En Popüler Şarkıları

Dj Earworm 2016'da Amerikan hit parçalarının en popülerlerinden oluşan bir mashup video hazırladı. 4 dakikalık video ile bu yılın en popüler şarkıların Pillowtalk'dan Cheap Thrills'a sıralayan Dj Earworm'un çalışması.....

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı 01:00

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı

Amerikan internet grubu Yahoo, 2013 yılı Ağustos ayında 1 milyar kullanıcısının hesap bilgilerinin siber korsanlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı. Yahoo henüz faillerini belirleyemediklerini saldırının “devlet de..

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015 07:27

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015

College Football's Biggest Hits and Best Plays Compilation - 2015..

Assassin’s Creed Fragmanı İzlettirilen Teyze ve Amcaların Verdiği Müthiş Tepkiler 03:10

Assassin’s Creed Fragmanı İzlettirilen Teyze ve Amcaların Verdiği Müth

Assassin's Creed'in video oyunu serisinden uyarlanan 2016 Amerikan yapımı aksiyon-macera filminin fragmanını izleyen teyze ve amcaların verdikleri tepkiler.....

  • PengoTV tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle 20:30

The Big Bang Theory 9. Sezon 1. Bölüm İzle

he Big Bang Theory veya kısaca TBBT, Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından yaratılmış Amerikan durum komedisi. İlk kez 24 Eylül 2007'de CBS'de yayınlanmıştır. ya bölüm muhteşem kötü gidiyor diyenlere inat efsane bölümdü..

Türk Kızıyla Çıkmak 06:27

Türk Kızıyla Çıkmak

Matthew Türk kızıyla çıkmakla ilgili bir video hazırlamış. İzleyelim. Matthew'nun YouTube kanalı: www.youtube.com/matthewlebleuinturkey..

  • Cowboy tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:30

Shooter 1. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Bob Lee Swagger isimli nişancı, uzun süredir yaşadığı sürgün hayatından hakkında suikast kararı verilen Amerikan Başkanı'nı kurtarmak için çıkar. Geçmişini geride bırakmaya çalışan Swagger, Başkan'ın son umududur...

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle 1:24:24

Roswell İstilasi Türkçe Dublaj Film İzle

Filmin Diğer Adı:Invasion Roswell Filmin IMDB Puanı:3.3 Filmin Yapım Yılı:2013 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:David Flores Filmin Senaristi:Karen O'Hara,Macy Lao Filmin Oyuncuları:Greg Evigan, Denise Cr..

  • Film İzle tarafından
  • 4.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı 42:24

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. Sezon 9.Bölüm Türkçe Altyazılı

Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. veya sadece Agents of S.H.I.E.L.D (S.H.I.E.L.D. Ajanları) ABC için çekilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Dizi, ABC Studyoları, Marvel Televizyonu ve Mutant Enemy tarafından çekilmekte..

  • Tv Series tarafından
  • 2.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın İlk Günü Videosu 00:48

Trump'ın İlk Günü Videosu

Sosyal medyada paylaşılan Trump'ın ilk günü videosu bizi takip edin..

GÜLMEK İSTİYORSAN İZLE ! EN KOMİK BEBEKLER KARNIM AĞRIDI 10:03

GÜLMEK İSTİYORSAN İZLE ! EN KOMİK BEBEKLER KARNIM AĞRIDI

Bu videoda en komik bebekleri derledik umarım izlerken keyif alırsınız..

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu. 00:27

Hollywood Yıldızı Moore Hayata Gözlerini Yumdu.

Amerikan Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Mary Tyler Moore, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Büyük başarı sağlayan televizyon dizilerinde de rol alan ünlü oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak sinema dünyasına sür..

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın 00:25

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın

Bilim insanları dünyanın sonunu sembolize eden ‘Kıyamet Günü Saati’ni ileri aldı. Atom bilimciler 23:57’yi gösteren saati 30 saniye ileri alarak 64 yıl sonra gece yarısına en yakın hale getirdi. Atom Bilimcileri Bülteni..

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ 03:52

MACKLEMORE & RYAN LEWIS - THRIFT SHOP FEAT. WANZ

Thrift Shop Hey, Macklemore! Can we go thrift shopping? What, what, what, what... [x7] Bada, badada, badada, bada... [x9] [Hook:] I'm gonna pop some tags Only got twenty dollars in my pocket I - I - I'm hunting, lo..

  • PengoTV tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce