#Musulun navaran bölgesine Şafak operasyonu

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon 03:08

Uyuşturucu satıcılarına şafak vakti helikopter destekli operasyon

Adana’da torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı...

Adana’da şafak vakti hırsızlara yönelik operasyon 00:37

Adana’da şafak vakti hırsızlara yönelik operasyon

Adana'da birçok hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüphelilere yönelik şafak vakti operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı...

Ahmet Şafak - Çanakkale 04:27

Ahmet Şafak - Çanakkale

Çanakkale içinde vurdular beni Ölmeden mezara koydular beni Of gençliğime eyvah Çanakkale içinde aynalı çarşı Ana ben gidiyom düşmana karşı Of gençlipime eyvah Çanakkale içinde bir uzun servi Kimimiz nişanlı kim..

Şimdi Onlar Düşünsün Şafak Sezer 01:29

Şimdi Onlar Düşünsün Şafak Sezer

Güzel Sesiyle Gitmeden Önce Şarkı Söylemesi Ve Sıkışarak Arabaya Binmesi Komik Sahne İzle..

Şafak Sezer Şimdi  Onlar  Düşünsün Komedi 01:35

Şafak Sezer Şimdi Onlar Düşünsün Komedi

Tabelayı Beğenmeyen Aziz Keklik Komik Konuşması Anadolu Erkeği İzle..

Şafak Sezer Süper Komik Sahne 00:33

Şafak Sezer Süper Komik Sahne

Gizmoş Köpeğin Havlamasını Taklit Yapan Adamın Komik Sahnesi İzle..

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon 03:45

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Sancaktepe’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı...

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Şafak Sönmez - Kül 00:08

Şafak Sönmez - Kül

otur..

KIZIL ŞAFAK 1:33:21

KIZIL ŞAFAK

KIZIL ŞAFAK..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 2 ay önce
İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu 05:27

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli başta olmak üzere birçok ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda çok ..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması 07:10

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması

Gaziantep Valisi Yerlikaya'dan Deaş Operasyonu Açıklaması Gaziantep Valisi Yerlikaya, Gaziantep'te düzenlenen DEAŞ operasyonu hakkında açıklama yaptı...

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu 01:34

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu

Bağcılar'da Uyuşturucu Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Bağcılar'da düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 13 kişiyi gözaltına aldı...

Rakka Operasyonu Başladı 01:51

Rakka Operasyonu Başladı

Rakka Operasyonu Başladı Suriye'nin Rakka kentinin DAEŞ'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan Rakka operasyonu 'Fırat'ın Gazabı' adıyla başladı. Yapılan açıklamada ABD'nin de DSG'ye havadan destek vereceği ak..

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı 03:03

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı

Doktor Ve Eczacılara Fetö Operasyonu- 23 Gözaltı Elazığ merkezli 3 ilde düzenlen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda çoğunluğu doktor ve eczacı olmak üzere 23 şüpheli gözaltına a..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı 01:06

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı

Adana’da Deaş Operasyonu- 7 Gözaltı Adana'da terör örgütü DEAŞ üyelerinin saklandığı eve düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ndeki 4 ..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..