#Musul’un doğu tarafını

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi 09:15

Cevizli Sonbahar Ekmeği Tarifi

450 gr beyaz un - 1 dolu kavanoz + kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 50 gr siyez unu - 2 dolu çorba kaşığı 350 gr su - dolu kavanozdan 3 parmak eksik 200 gr ekşi maya - 1/3 kavanoz 1 tatlı kaşığı tuz 2 avuç ceviz 1 avuç k..

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği 11:04

Ekşi Mayalı Tarhana Ekmeği

600 gr yaş tarhana- 6 dolu servis kaşığı 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 150 gr su- 2/3 kavanoz* 400 gr beyaz un- 1+1/3 kavanoz 8 gr tuz- 1 silme tatlı kaşığı *Kavanoz 660 ml dir. Kaseye 600 gr yaş tarhanayı ve 1..

Gözleme Tarifi 14:04

Gözleme Tarifi

Malzemeler hamuru icin gerekenler 1 kilo un 1 tane yas maya 2 tatli kasigi tuz 3 su bardagi ilik su Yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip karistirin.Unun ortasini acin mayayi koyun 2 bardak ilik suyuda ilave edip ma..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek tarifi 02:24

5 Dakika'da Katmer Gibi Acayip Lezzetli Ispanaklı Tava Böreği Börek ta

Tavada Kolay Ispanaklı Börek tarifi için Malzemeler 3 adet taze yufka İç Harcı için 250 gr kadar taze ıspanak biraz beyaz peynir Biraz pulbiber 1 adet kuru soğan damak tadınıza göre tuz Böreği ıslatmak için Bira..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı 08:43

Dünyanın En Büyük 9 Sihir Numarasının Sırrı Nihayet Açığa Çıktı

Yalnızca 25 binde bir kişi sihirbazlık numarası yapmayı bilir. Birazdan anlatacağımız en muhteşem sihirbazlık numarası sırları sayesinde siz de onlardan biri olacaksınız. Yanan kâğıt, sihirbazların seyircilerin yanılsa..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze 01:34

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze

Değirmenci canlı yayını sırasında Yozgat Yer Köyünden Zeliha Çevirme’yi yanına aldı. Değirmenci, bütün Aslanlı Yol’u yürüyen yaşlı Zeliha Çevirme ile sohbet ettiği sırada, Çevirme “Doğu Perinçek kazanacak” dedi. Zeliha Ç..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında 04:56

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında

Araplar Karadeniz’de Yeni Yerler Arayışında Arap Turizm acenteleri Karadeniz’i sosyal medya üzerinden yaptıkları canlı yayınlarla yaklaşık 2 milyon takipçisine tanıttı Giresun Valiliği himayesinde Giresun Turizm Altya..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değerlendirmeler! 09:54

11 Eylül saldırılarının 20. yılı... Coşkun Başbuğ'dan çok çarpıcı değe

Dünyanın seyrini değiştiren 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen etkileri hala devam ediyor. Peki 11 Eylül sonrasında özellikle Orta Doğu'da neler değişti? 11 Eylül saldırıları kurgu muydu? 11 Eylül ..

7 Köy Deaş'tan Alındı 02:11

7 Köy Deaş'tan Alındı

7 Köy Deaş'tan Alındı Irak'ın Musul kentini terör örgütü DEAŞ'tan kurtarma operasyonu kapsamında Peşmerge güçlerinin Hazır Cephesi'ndeki 7 köyü geri aldığı bildirildi...

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı 00:20

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı

Canlı Yayında Keskin Nişancı Saldırısı Musul yakınlarında DEAŞ'lı keskin nişancı canlı yayında basın açıklaması yapan gruba ateş açtı. Bir kişinin vurularak öldüğü saldırı sorası yayın kesildi...

Musullular kentten ayrılıyor 01:08

Musullular kentten ayrılıyor

Musul'u IŞİD'in elinden kurtarmak için düzenlenen operasyonlar kentteki sivillerin kitleler halinde göç etmesine yol açıyor...

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Iraktaki Hıristiyanlar Paskalyayı Kutluyorlar 01:02

Iraktaki Hıristiyanlar Paskalyayı Kutluyorlar

Musul'un etrafınında bulunan Hıristiyanlar, kilisedeki kitaptaları okuyarak Paskalya'yı kutluyorlar..

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi 02:01

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi

Diyarbakır’a Savaş Uçağı Takviyesi Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan hava üslerinden Diyarbakır’a hem asker hem de savaş uçağı takviyesi yapıldığı öğrenildi. Musul operasyonu sırasında ve sonrasında terör örgütü ..

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. 00:45

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektr

Bm, terör örgütü Işid'in Sivilleri Öldürerek Cansız Bedenlerini Elektrik Direğine Astığını Duyurdu. Birleşmiş Milletler (BM), terör örgütü IŞİD militanlarının, işbirliğini kabul etmedikleri ve Irak güvenlik güçlerine a..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..