#Muşta ft Çağrı sinci

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj! 08:56

Alman Oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e Almanca Mesaj!

Son günlerde özellikle Almanya ve Hollanda'da Türk vatandaşlara ve Türk Demokratlara yapılan tutumlarla ilgili kamuoyu çok tedirgin.Söylemezsem Olmaz programına katılan Alman oyuncu Wilma Elles'ten Merkel'e ise dostane m..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi 00:23

Avrupalılar AB'nin Korunması İçin 60 Şehirde Gösteri Düzenledi

Kendilerini Pulse of Europe (Avrupa'nın Nabzı) olarak adlandıran bir grubun sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine dün Avrupa Birliği ülkelerinde ortak gösteriler düzenlendi. Frankfurt'tan Viyana'ya, Amsterdam'dan Brüks..

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı 00:51

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı

Son Dakika! Dışişleri Bakanlığı'ndan Abd'ye Seyahat Uyarısı Son dakika gelişmesi... Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlara ABD Başkanlık seçimlerinin ardından başlayan protesto gösterileri nedeniyle seyahat uyarısında bulund..

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes' 03:10

Zeo Jaweed O Ses Türkiye Çapraz Eşleşme - 'Yes'

Mikrofondo Zeo, merak edenler bulur CV’mi. Henüz çok küçüktüm, teyzem alırdı rap CD’lerimi. Peşine kanıma karışır oldu ben de yaptım ilk CD’mi… Bir çok geri kafalı insan kırıyorken CD’lerimi Sonra netten ara ve bul bizi ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı 00:50

Yarışmada Annesinden Fırça Yiyen Yarışmacı

TRT1'de yayınlanan Joker isimli yarışmada, Umut Kekeç isimli yarışmacı ardı ardına zor soruları bilip zirveye çıkarken, son derece kolay bir soruyu bilemeyince tribündeki annesinin şok tepkisiyle karşılaştı... Bir çağrı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle 44:13

Kamera Arkası 7.Bölüm İzle

Sunuculuğunu Haldun Dormen, Defne Halman ve Kemal Uzun'un yaptığı programın 7. bölümünde; Piano Piano Bacaksız film seti ve film ekibi, Charlie Chaplin’in hayatı ve filmleri, Gerçeğe Çağrı filmi kamera arkası görüntü..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 5.Bölüm Fragmanı 01:05

İrem Derici ile Eğlenmene Bak 5.Bölüm Fragmanı

İrem Derici ile Eğlenmene Bak, keyifli vakitler geçirmek için Kanal D'de ekrana geliyor. Bu bölümde Aydilge, Yusuf Güney, Ezgi Sertel, Serkan Çağrı, Asena Atalay ve Deha Bilimler yarışıyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.387 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi 08:09

Ateşböceği 1. Bölüm - Aslıya İş Teklifi

Çekimleri Kadırga ve Beykoz’da devam eden, Mia yapım imzalı sıcacık aşk hikayesi Ateşböceği'nin yönetmeni, Kiralık Aşk dizisinden tanıdığımız Barış Yöş. Başrollerini Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz paylaştığı dizinin oyunc..

  • ANKA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun 00:55

Trump Telekulak İddialarını Kongre Soruştursun

ABD Başkanı Donald Trump, Barack Obama’nın seçimler sırasında, telefonlarını dinlettiği iddialarının araştırılmasını istedi. Beyaz Saray Kongre’ye 2016 yılında soruşturma gücünün yürütmenin başı tarafından suistimal edil..

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi 09:26

Başbakan Binali Yıldırım Sanatçılarla Bir Araya Geldi

Başbakan Binali Yıldırım'ın, çeşitli sanat dallarında çalışmalarını sürdüren yaklaşık 90 sanatçıyla bir araya geldiği toplantı sona erdi. Yıldırım, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde farklı alanlarda çalışmalarını sürdüren..

  • ANKA tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti 04:25

112'ye Gelen Gereksiz Çağrılar 'Pes' Dedirtti

Batman’da 112 Acil Kontrol ve Komuta Merkezi’ne gelen birbirinden ilginç çağrılar, merkezin gereksiz meşgul olmasına neden oluyor. Birbirinden ilginç çağrılar pes dedirtti...

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı 01:38

O Ses Türkiye-Yarışmacı Şeyma Subaşı'ya Altın Taktı

O Ses Türkiye'ye katılan Çağrı Oyguç, performansının ardından Acun Ilıcalı'ya bir düğün hediyesi vermek istediğini söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Call Of Duty- WWII Insider Ps4 Tanıtım 02:51

Call Of Duty- WWII Insider Ps4 Tanıtım

İkinci Dünya Savaşının Ara Çok Oyunculu Xp En Üst Düzeye Çıkarmak İçin Mi Arıyorsunuz Call Of Duty Insider Video Son Çağrı Bizim İpuçlarına Bir Göz Atın..

  • BETA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'Yü Öven Erkan Tan; Bakın Nasıl Kıvırıyor 01:55

FETÖ'Yü Öven Erkan Tan; Bakın Nasıl Kıvırıyor

Yeni bir 'kandırıldık' vakası; Erkan TAN'da Sayın Fethullah Gülen efendi, Dönün..gelin artık. Çok özledik diye Pensilvanya ya çağrı yapmış.!!..

8. Gün Yeni Dizi Teaser 01:06

8. Gün Yeni Dizi Teaser

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi “8. Gün” yakında ATV'de! “8. Gün” ün kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. Yönetmenliğini Ç..

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı 02:19

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı

İzmir'de, elektrik ustası İbrahim Çetin, düşük gelen faturadan şüphelenerek çağrı merkezini araması üzerine kaçak kullanım gerekçesiyle elektriği kesilince başlattığı hukuk mücadelesini yerel mahkemede kazandı...

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) 06:37

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

süper ilahi ağlatan ilahi süper ilahi ağlatan ilahi aglatan ilahiler AGLATAN İLAHİ nihat ,abdurrahman önül,hasan dursun,dursun ali erzincanlı,cübbelli hoca,recep tayyip erdoğan Taşardı kubbelerden Tekbir, Dolardı kubbele..

  • PengoTV tarafından
  • 2.418 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle 2:33:36

Ömer Muhtar Çöl Aslanı İzle

Çöl Aslanı Ömer Muhtar (Lion of the Desert) filminin Almanca sinema afişi ... Çevrildikten bir yıl sonra devrin İtalya başbakanı Giulio Andreotti filmin İtalyan ... Bunlardan Muhammed'in hayatını konu alan 1976 yapımı Ça..

  • Tv Series tarafından
  • 6.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar 24:11

Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013/2017 Slayt Ve Yapılan Çalışmalar

Geleceğimiz Genç Arkadaşlarımızın Güzel Anılarına Ortak Olduk... Emeklerinin Boşa Gitmeme Dileğiyle-Süslü Mikrofon Gaziantep Bahçeşehir Koleji 2013-2017 4/A Sınıfı Nimet Hoca'nın Öğrencileri Hocamızın Son Yetiştirdiği Öğ..

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Tehlikeli Karım 3. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Tehlikeli Karım 4. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;G..

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı 01:25

Dünyada Fakir Bırakmayacak Zekat Anahtarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaletsiz gelir dağılımına dikkati çekerek petrol zengini ülkelere seslendi. Erdoğan, Salt zekatlarını tespit edip fakir ülkelere verseler dünyada fakir kalmaz sözleriyle çağrı yaptı...

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı 00:58

Dolunay 1.Bölüm Fragmanı

Yaz ekranında “Dolunay” ışığı parlayacak Özge Gürel ve Can Yaman’ı bir araya getiren dizi çok yakında Star’da başlayacak. Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa! Başrollerini Özge Gürel ve Can Yaman’ın paylaştığı dizin..