#Mutfakta polise saldıran sincap

Saldırdığı İtfaiyeciden Dayak Yiyen Adam 01:23

Saldırdığı İtfaiyeciden Dayak Yiyen Adam

At kurtarma operasyonunda itfaiyeciye saldıran genç güzel bir dayak yemiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hastanede Bekleyen Başörtülü Kadına Yumruklu Saldırı 00:19

Hastanede Bekleyen Başörtülü Kadına Yumruklu Saldırı

Bir hastanenin acil servisinde işlem yapan genç kıza, sadece başörtülü olmasından dolayı yumrukla saldıran 57 yaşındaki John Deliz isimli saldırgan tutuklandı. Amerika'nın Michigan eyaletinde gerçekleşen çirkin saldırı g..

Aileyi Puma Saldırısından Kurtaran Köpek 01:39

Aileyi Puma Saldırısından Kurtaran Köpek

Gece vakti saldıran pumayı bir kaç yara alan köpek ve ailenin dağ aslanın gözlerine doğru parlak bir el feneri tutarak uzaklaşmasını sağlıyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü 01:04

CHP Üyesi Kadın AK Parti Ve Türk Bayraklarını Söktü

Kadıköy'deki AK Parti seçim irtibat bürosuna saldıran CHP üyesi Nurdan Kutmen, büronun önünde asılı olan AK Parti ve Türk bayraklarını nefretle sökmeye çalıştı. Gelen tepkilere aldırış etmeyen kadının o anki görüntüleri ..

Kalabalık İnsanlar Pitbull'u Durduramadı 02:22

Kalabalık İnsanlar Pitbull'u Durduramadı

İspanya'da bir cadde üzerinde başka bir köpeğe saldıran ve elektrik şokundan biber gazına, demir çubuklardan yüzlerce tekmeye kalabalık insanların Pitbull'u hedefinden alıkoyamaması kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mahallenin Çetesi Haline Gelen Maymunlar - Hindistan 00:46

Mahallenin Çetesi Haline Gelen Maymunlar - Hindistan

Hindistan'da kayda geçen bu görüntülerde Hintli vatandaşların maymunlar ile mücadelesi gözler önüne çıkıyor. Her fırsatta insanlara saldıran maymunlar vatandaşların korkulu rüyası haline gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yol Verme Kavgasında Mutlu Son 01:45

Yol Verme Kavgasında Mutlu Son

rafikte yol verme kavgasında aracından pompalı tüfek çıkarıp saldıran gelişmemişin kendini vurmasına şahit oluyoruz. fazla atar göte batar, trafikte sakin olmakta fayda vardır...

  • JET TV tarafından
  • 1.261 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı 01:32

Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı

Sultangazi'de eski eşiyle konuşmak için geldiği iş yerini basan şahıs, elinde bıçakla dehşet saçtı. Tabure ile saldıran şahıs eski kayınpederini ve eski eşini bıçakla yaraladı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye sa..

Hırsızı Kavanozla Püskürten Market Çalışanı 00:30

Hırsızı Kavanozla Püskürten Market Çalışanı

Antalya'da market çalışanı kadın, kendisine saldıran şahsın kafasına vurduğu kavanozla kurtuldu...

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi 00:52

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Erbil Valiliği'ndeki 3 saldırgan etkisiz hale getirildi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil valilik binasına saldıran kişilerden üçüncüsü etkisiz hale getirildi, rehin alınan bir personel de kurtarıldı...

Dört Köşeli Üçgen Teaser 01:31

Dört Köşeli Üçgen Teaser

Bir tütün deposunda bekçilik yapan bir adam etrafındakiler tarafından “Gözlemci” olarak adlandırılır. Ona bu ismin verilmesinin nedeni hemen hemen herkesi ve her şeyi görüş izlemesi, tüm ayrıntılarını öğrenmeye çalışması..

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..

Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat 02:25

Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat

Avustralya, NSW, Bathurst'ta bir adama yaklaşık olarak 2 dakikaya yakın bir süre köpek gibi saldıran wombat cinsi hayvan tarafından saldırıya uğrayıp ayağından darbe alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle 12:54

Dört X 4'Lü - 5. Bölüm İzle

Dörtlümüz bahçede misket oynamaktadır. Maviş korku içinde yanlarına gelerek kendisini kocaman bir köpeğin kovaladığını anlatmaya çalışır. Aslında onu kovalayanın mahallenin şımarık kızı Çubuk Kraker’in minik köpeği Far..

  • ÇocukTV tarafından
  • 451 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - Yıldızların Gecesi 23:19

Winx Club - Yıldızların Gecesi

Kayan yıldızların gecesinde Winx, uzaydan gelen lümen Twinkly’yle tanışır. Twinky’yi Alfea’ya saldıran ve Yıldızoburlar denen gizemli yaratıklardan kurtarırlar ve hafızasının geri gelmesine yardım ederler. Twinkly görevi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 326 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çorum'da Aslan Avı 01:25

Çorum'da Aslan Avı

Çorum'da merada otlayan 4 büyükbaş hayvan, yabani hayvan tarafından telef edildi. Yabani hayvanın aslan olduğu iddiası üzerine araştırma başlatıldı. Bayat ilçesine bağlı Aşağı Emirhalil köyünde merada otlayan 4 büyükbaş ..

  • PengoTV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza! 01:41

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza!

TRAFİKTE KIZININ KAVGA ETTİĞİNİ GÖRDÜ, ELİNDEKİ SOPAYLA KAVGAYA KARIŞTI. 3 KADINA ACIMASIZCA SALDIRAN BABA HAKKINDA MAHKEME 1 YIL 3 AY PARA CEZASI VERDİ,, O DA PARAYA ÇEVRİLDİ...

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar 00:59

Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar

Tayland'da ormanlık alana yakın bir yerleşim yerinden geçmekte olan dağcı kendisine saldıran kazlar yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kameraya böyle yansıdı 00:50

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kame

Esenyurt’ta sokakta oyun oynayan iki çocuğun kavgasına ailelerin dahil olmasıyla ortalık birbirine girdi. Bıçak çektiği iddia edilen çocuğa saldıran aile bireyleri, yanındaki ağabeyiyle birlikte çocuğu yere yatırıp tekme..

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs hayatını kaybetti 01:03

Yüksek sesle müzik dinleme kavgası- Tabanca ile başından vurulan şahıs

İzmir’in Konak ilçesinde, motosiklet ile yüksek sesle müzik dinlediği ileri sürülen husumetlisine bıçakla saldıran şahıs, başından tabanca ile vurulması neticesinde yaşamını yitirdi...

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada 06:17

Hastanede dehşete düşüren anlar kamerada

Gaziantep'te özel bir hastanenin acil servisinde önce kendisiyle gelmek istemeyen kızına, ardından sağlıkçılara saldıran şahıs bıçakla dehşet saçtı. Hastanede yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansırken, öfkel..

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acımasızca yumruklandı 02:28

Komşu dehşeti kamerada! Kulak memesi kopartıldı, eşi ve çocukları acım

Nevşehir'de ayakkabı dolabının üzerine çantasını koyan komşularına sinirlenen şahıs beraberindekilerle birlikte kadın ve çocukları acımasızca yumrukladı. Eve gelen Fethi Özdemir'e de saldıran şahıs, komşusunun kulak meme..

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı 03:40

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı

Fetö Operasyonu- Dershaneler Bölge Sorumlusu Öğrenci Evinde Yakalandı Kahramanmaraş’ta FETÖ/PDY operasyonunda dershanelerin bölge sorumlusu olarak arananlar listesinde olan zanlı, gizlendiği öğrenci evinde yakalandı. 1..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..