#Muzlu rulo pasta tarifi

Muzlu Basit Magnolia Tarifi 09:59

Muzlu Basit Magnolia Tarifi

2 çorba kaşığı un ½ bardak şeker 600 ml süt 1 paket vanilin 2 yumurta sarısı 1 tepeleme çorba kaşığı tereyağı 1 paket bebe bisküvisi 3 adet muz 2 çorba kaşığı un, ½ bardak toz şekeri bir tencereye koyup orta- düşük a..

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta  Ballı Bademli Pasta Nasıl Yapılır 10:02

Lezzeti Tam Kıvamında Meşhur Ballı Bademli Pasta Ballı Bademli Pasta

Ballı badem pastası tarifi için malzemeler Dört adet yumurta Bir su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı ılık su Yarım çay bardağı ılık süt Bir su bardağı +1 su bardağından 1-2i parmak eksik un ( ilk bardak tepeleme olsun..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi  Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurabiyesi 03:49

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi Hazır Yufkayla Rulo Baklava Kurab

Üzerine şerbet dökülmeden hazırlanan tahinli kuru baklava yapmayı denediniz mi ? Bu harika lezzete sahip baklavayı yapmak için hazır yufka kullanacağız. Aynı normal baklava yapar gibi hazır yufka katları arasına tereyağı..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Köfte malzemesi: 1 kg kıyma 3 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 tatlı kaşığı kimyon Karabiber, tuz İç malzemesi: 3 adet patates 2 adet yumurta 1 küçük konserve havuçlu bezelye Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyni..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Sodalı Rulo Börek Tarifi 02:31

Sodalı Rulo Börek Tarifi

Bugün sizlere yumuşacık Sodalı rulo börek tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Peynirli börek tarifini kahvaltılarda, çay saatlerinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif. Biz peynirli olarak hazırlasak da sizler damak ze..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Rulo Patates Pastası Tarifi 02:20

Rulo Patates Pastası Tarifi

Rulo Patates Pastası (Tadına Doyulmaz Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 5 adet orta boy patates 3 yemek kaşığı tereyağı Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 3 dal yeşil soğan 1 tutam maydanoz 1 tutam dereotu 1 kase süzme ..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi 06:30

Rulo Mantı ve Kasnak Mantı Tarifi

4 su bardağı un 2 adet yumurta 2 çay kaşı tuz 1,5 çay bardağı su 1,5 tatlı kaşığı tuz İç harcı için 150 gr kıyma 1 çay kaşıgı tuz bir adet kuru soğan Yarım çay kaşığı kekik bir fiske karabiber bir fiske pulbiber Sosu ..

Rulo Pizza Tarifi 07:48

Rulo Pizza Tarifi

MALZEMELER 1 su bardagi ilik su 1 cay bardagi ilik süt 1 paket kuru maya(yada yarim paket yas maya) 2 yemek kasigi siviyag 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 su bardagi un(lütfen kontrollü ekleyin herkest..

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi 03:26

Elmalı Rulo Kurabiye Tarifi

Malzemeler 125 g tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya yaklaşık 3 su bardağı un iç harcı için; 2 adet elma (büyük boy) yarım tatlı kaşı..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Fırında Kabaklı Rulo Köfte Tarifi 07:54

Fırında Kabaklı Rulo Köfte Tarifi

Fırında Kabaklı Rulo Köfte Nasıl Yapılır..

En Pratik Rulo Börek Tarifi 03:02

En Pratik Rulo Börek Tarifi

Pratik Rulo Börek İçin Malzemeler: 2 adet yufka ıslatmak için: yaklaşık çeyrek su bardağı (60-70ml) zeytinyağı veya sıvıyağ ve aynı ölçüde su börek harcını istediğiniz gibi peynirli kıymalı börek olarak hazırlayabilirsin..

Tarçınlı Rulo Tarifi 10:01

Tarçınlı Rulo Tarifi

Yarım kilo un 1 paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 çay bardağı ılık süt 1 buçuk çay bardağı ılık su 3 yemek kaşığı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 1 tane yumurta 1 çay kaşığı tuz Hamu..

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi 06:45

Pamuk Gibi Yumuşacık Rulo Poğaça Tarifi

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Patatesli Rulo Börek Tarifi 03:07

Patatesli Rulo Börek Tarifi

Malzemeler 3 adet yufka Sos için: 1 su bardağı su 1 su bardağı süt 1 yumurta yarım su bardağı sıvı yağ tuz Harcı için: 4 adet patates 1 küçük soğan 1 kase lor ve kaşar rendesi Pulbiber, karabiber, maydanoz,tuz..

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler 03:39

Peynirli Rulo Börek Tarifi Hazır Yufkadan Kolay Çıtır Börekler

Malzemeler: börek Malzemeleri: 2 adet yufka 250gr peynir 2 adet yumurta (1 tanesinin sarısı böreklerin üzeri için) 100ml süt 100ml sıvı yağ 10 sap maydanoz Çörek otu..

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi 04:17

Baklava Yufkasından Çıtır Rulo Börek Tarifi

Malzemeler Baklavalık yufka yarım bardak sıvıyağ yarım bardak süt istediğiniz bir çeşit börek içi (Bem peynir ve patatesli kullandım )..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı 01:03

Sadece 3 Malzeme İle Muzlu Kurabiye Yapımı

Muzlu Kurabiye (5 Dakikada) Tarifi İçin Malzemeler; 1 paket muzlu puding 1 su bardağı sıvı yağ Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla) İsteğe göre üzeri için; Benmari usulü eritilmiş çikolata Pudra şekeri Fındık..

Çikolatalı Muzlu fıstikli Tost - Tostçu Erol 03:28

Çikolatalı Muzlu fıstikli Tost - Tostçu Erol

Bu defa tostcu erol'un cikolatali, muzlu ve fistikli tost tarifiyle birlikteyiz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bol Çikolatalı Muzlu Ekmek Nasıl Yapılır 05:11

Bol Çikolatalı Muzlu Ekmek Nasıl Yapılır

Muzlu Çikolatalı Ekmek için Malzemeler: 200 gr Un 200 gr Toz Şeker 2 yumurta 1 çay kaşığı Karbonat 1 tutam tuz 2-3 adet muz 1 Su bardağı Damla Çikolata 65 ml Sıvıyağ..

Dünyanın en Küçük Muzlu Pankeki Nasıl Yapılır ? 02:07

Dünyanın en Küçük Muzlu Pankeki Nasıl Yapılır ?

Mini Muzlu Pankeki Sizler için hazırladık. izle HD..

  • PengoTV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce