#Myriam fares ala khwanah ميريام فارس على خوانه müzik dinle

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Mohamed Shehata - Faraet Fi Eih 04:23

Mohamed Shehata - Faraet Fi Eih

Lyrics| كلمات الأغنية : ومتخافيش عليا عادى اطمنى بعدك ده جه فى مصلحتى مش هيهزنى بالعكس خالص شيلتى حمل بجد عنى مش انا اللى فرقه و ذكرى سهل تموته وطبيعى زعلى عليكى شئ استبعده فى ناس كتير يتمنو بعدك كلمه منى فرقت فى ايه ر..

Saber Rebai - Bye Bye 03:50

Saber Rebai - Bye Bye

كلمات الأغنية شفت الوفا في عيونك وحسبتك انتي تصوني لقيت الخيانة لونك خداع طبعو يخـــــــــــــون قلبي اللي حبك مات بإيديك ضاع الحــــــــــب حكايتنا ماضي وفات يا خاينة هالقلـــــــــــــب انتي خنتي العشرة وهان عليـــ..

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics 04:23

Adel Mahmoud - Ashkilak Lyrics

كلمات الأغنية ياربي اشكيلك اوضاعي والهموم اللي أنا فيها فؤادي يتقطع من أوجاعي ابد ما شفت وش هو يداويها طعون و سهام الغدر توالت من اقرب الناس و اعز المقامي رخصت لاجله كل غالي وغالي تعب و هم و سهر ليالي وليا..

Nagwan - Habibi Ya Sta 03:40

Nagwan - Habibi Ya Sta

Lyrics | كلمات الأغنية : حبيبي يا اسطى على حسك أنت سايقه الدلع مشهور بأنك راجل جدع جامد وعليك حلاوه صحيح ولا في الحكاوي وكأن نظرة عيونك ملهاش مداوي حبيبي يا اسطى وعنيك حبايبي حبك قفشني ومغمي قلبي يا برنس جيلك أنا دايبة ..

Nagwan - Gozy 04:05

Nagwan - Gozy

Lyrics | كلمات الأغنية : رجلي وشايله اسمه وبدلع على حسه ده حبيبي وهو الغالي جوزي بتمنى الرضا ليه يرضى وصوابعي شموع ليه ايداه علشان ده جوزي حلالي دخلته بالدنيا عليه وهشيلو جوه عنيه واتشرف أني مراته ده جيبلي الحلو كله علش..

Nagwan - Ahly 05:21

Nagwan - Ahly

Lyrics | كلمات الأغنية : اهلي فخورة أن انتو اهلي وانا واحدة منكو عايشة بتحامى فيكو وعايشة على حسكو لو فيه حاجه حلوه اكيد من عندكو اهلي يا مشرفني في كل حته يا احلى ناس انتو اللي بدعين الرجولة انتوا الأساس يا بختي بيكو. ..

Rabeh Saqer - Tekfeen 04:30

Rabeh Saqer - Tekfeen

تكفين تكفين زيديني معك عشق وهيام دامي أعيشك عمر وأجمل مرحلة خليني أوصل بك نهايات الغرام وأوصل لعشق فيك ما أحدٍ يوصله ما أبي حب يمر مرور الكرام أبيه ما له حل إحساسي وألم حب يصحّي الليل ويصحّي الظلام ويفتح لي دروب السهاد..

Mohamed Saad - Ayesh W Khalas 04:34

Mohamed Saad - Ayesh W Khalas

Lyrics | كلمات الأغنية : ياغايب وسايب ذكرى معانا مابنجيش فى بالك وبتنسانا ياريت حتى تسأل من بعيد لبعيد ماتخليش فى فرصه لبعد بينا يزيد مافيش سيره غيرك جايه معايا طب ازاى هشيلك من جوايا ده اكتر كلامى بيقى حبيبى عليك ولو ط..

Ali Ben Mohammed Ain AlFarah - Lyrics 05:30

Ali Ben Mohammed Ain AlFarah - Lyrics

كلمات والحان حسين ابوبكر المحضار توزيع الاستاذ محمد صالح من ألبوم ... أغاني من حضر موت أين الفرح ولّى زمانه راح × × × قليل في دنيا الندم تفرح واللي انجرح ماينجبر ياصاح × × × إلا إذا لاقى العلاج الصح والصح ما حد قط من..

Mesh - Wa2fa 3ala 7ad 03:04

Mesh - Wa2fa 3ala 7ad

مش واقفة على حد ♪♫•-¨-• -- جنات - Mesh - Wa2fa 3ala 7ad Listen..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ethar Ali - Ser El Saada 02:26

Ethar Ali - Ser El Saada

Ethar Ali - Ser El Saada - ايثار على - سر السعاده Listen..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

شيراز - كيف بدك عني تغيب - Shiraz - Kif Badak 3ani Tghib 06:24

شيراز - كيف بدك عني تغيب - Shiraz - Kif Badak 3ani Tghib

لفيديو كليب تمت عملية تصويره في أكثر من منطقة في لبنان بميزانية كبيرة رصدتها له شركة لايف ستايلز ستوديوز ، وشيراز أرادت بالتنسيق مع الشركة المنتجة للعمل، أن توصل من خلاله رسالة مفادها إن المرأة تستطيع أن تقوم بمهام وأعم..

  • PengoTV tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta Patlayan Şarkı #OFFİCİALVİDEO 03:24

Metin Sönmez- Zalım Keça Zalıma زالم كجا زالما zalımın kızı Tiktokta P

Söz müzik Metin Sönmez Aranjör İshâk ışık Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bikin... Daha fazlası için kanalımıza abone olunuz... Subscribe to our channel for more... اشترك للحصول على المزيد Bê destûr kopî kiri..

الفصائل الفلسطينية تقول إنها أوقعت قوتين للجيش الإسرائيلي في كمينين منفصلين بقطاع غزة 01:17

الفصائل الفلسطينية تقول إنها أوقعت قوتين للجيش الإسرائيلي في كمينين من

العربية مصر.. تغطية إخبارية متميزة ومكثفة لكل الأحداث في #مصر حيث تقدم لكم قناة #العربية آخر الأخبار على مدار الساعة إضافة إلى باقة ضخمة من البرامج الإخبارية والوثائقيات وكذلك Filistinli gruplar, Gazze Şeridi'nde iki İs..

Murat Başaran - Ya Ya Ya 03:25

Murat Başaran - Ya Ya Ya

Ah Sende Al Gibi Bal Gibi Nar Gibi Yanaklar Ah Sende Öp Beni Der Gibi Pembe Dudaklar Ah Sende Dokunmaya Kıyılmaz O ipek Saçlar Bu Saatten Sonra Ben Sensiz Yaşayamam Ki Bana Haberler Geldi Çok Özlemişsin Ya Ya Ya Beni Böy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla  ( Şaha Giderim ...) 07:09

Erkan Oğur - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla ( Şaha Giderim ...)

Şaha Giderim Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu ..

Burak Tönget - Güneşi Yak 03:22

Burak Tönget - Güneşi Yak

Güneşi Yak şarkı sözleri ile Güneşi Yak Güneşi Yak Üşürüm Ay Üşürüm Ay Yıldızım Kay Yıldızım Kay Kurşunum Yay Kurşunum Yay Atarım okumu basarım üç metre derinlikteki kara botumu Yara tohumu sara olunur kana bürünür so..

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost 07:07

Erkan Ogur - Karşıda Görünen Yayla -Heydost

Karşıdan görünen hey dost ne güzel yayla Bir dem süremedim vallah giderim böyle Ala gözlü pirim pirim sen himmet eyle Ben de bu yayladan hey dost şaha giderim Eğer göğerüben hey dost bostan olursam Şu halkın diline hey ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek 04:53

Kerim Yağcı-Yeşil Başlı Gövel Ördek

Yeşil başlı gövel ördek Uçar gider göle karşı Eğricesin tel tel etmiş Döker gider yâre karşı Telli turnam sökün gelir İnci mercan yükün gelir Elvan elvan kokun gelir Yâr oturmuş yele karşı Şahinim var bazlarım var Tel ..

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi  Zeki Müren 02:18

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi Zeki Müren

şinik: ölçek kekere mekere: kuş yemi, bitki tohumu boz ala boz başlık:tarlayı darmadağını eden porsuk Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi, Zeki Müren'den TRT'nin siyah beyaz günlerinden ilginç bir hatıra..

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi 04:35

Kivi Kremalı Çilek Soslu Tepsi Pastası Tarifi

Kivili İrmik kreması için: 2 su bardağı süt yarım su bardağı irmik yarım su bardağından biraz fazla tozşeker 3-4 adet olgunlaşmış tatlı kivi (hafif ekşimsi bir krema oluyor, seviyorsanız ne ala ama isterseniz bu adımı ge..

Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz 14:12

Şule Karaok Parfüm Koleksiyonum ve Üç Büyük Sürpriz

Merhabalar ???? Parfüm koleksiyonumu, en sevdiğim parfümleri bendeki karakteristik özellikleri ve notalarıyla anlattıktan sonra sizi sürprizsiz bırakmak istemedim ???? Aranızdan üç kişiye YSL, Chloe ve Estee Lauder parfü..

Seksendört - Şimdi Hayat 04:25

Seksendört - Şimdi Hayat

Bir kadeh sessizlik doldurdum Daldım gittim semaya Güz geçti bahar geçti derken Bir gün daha görsek ne ala Dünya derdi sarmış dört yanımı Yaşamayı öğrenemedim hala Şimdi hayat ister çiçeklerle gelsin İsterse vursun geçs..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE 03:27

TRİPKOLİC - HERŞEYDEN UZAK BİR YERDE

Her$eyden Uzak ßir Yerde Ölümü Bekler Gibi Hemde Korkuyorum Yarin Senle ölüme Dayanamam Bu gönlüme Giderdim Korkusuzca Kaybettiqim Yere ßiterdi ßu GünLer Evet KaranLik icinde Döner Mi Dersin Eski ßen ßu ßende K..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..