#Mücadele ediyor

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

058mucadele 09:59

058mucadele

mucadele suresi Ebubekir Satri..

  • PengoTV tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor 01:39

Filipinler cezai sorumluluk yaşını 9'a indiriyor

Filipinler, cezai sorumluluk yaşını 15'ten 9'a indirmek için ceza kanununda reform yapmaya hazırlanıyor. Düzenleme, Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin uyuşturucu çeteleriyle mücadele planının parçası olarak gündeme gel..

Yıldırım ile Barzani Münih'te Bir Araya Geldi 00:29

Yıldırım ile Barzani Münih'te Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım ile IKBY Başkanı Barzani'nin yaptığı görüşmede, terörle mücadele konusundaki kararlılığın vurgulandığı, terör gruplarının bölgede yol açtığı tahribat ve rahatsızlık üzerinde durulduğu bildirildi...

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı 00:44

Kenan Sofuoğlu Kaza Yaptı Yarışı Tamamlayamadı

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen sezonun 3. etabında kaza yaparak yarışı tamamlayamadı...

Erdoğan  Teröre Methiye Özgürlük Değil 02:16

Erdoğan Teröre Methiye Özgürlük Değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından İstanbul'da kurulan İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışında konuştu. Terör örgütleriyle mücadele kapsamında akademik personelin ihracı ve gazetecilerin tutuklanm..

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası 01:23

Kedinin Yılanla Ölümüne Kavgası

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kedinin yılanla mücadelesi çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ermenek İlçesi Seyran Mahallesi'nde iftar saatinden sonra balkona çıkan bir kişi, yolun kenarından dur..

  • JET TV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı  Bayram Namazını Siirt'te Kıldı 01:30

Genelkurmay Başkanı Bayram Namazını Siirt'te Kıldı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, terörle mücadeleye ilişkin Bu mücadele devam edecek, inşallah her taraf tertemiz olacak. dedi...

Minnoş Kedinin Aşırı Sevimli Mücadelesi 00:27

Minnoş Kedinin Aşırı Sevimli Mücadelesi

Başına yapıştırılan bantla mücadele eden kedinin sevimli hallerini izliyoruz efenim...

  • JET TV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı 03:58

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı

Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bir kafeye yapılan baskında çay bar..

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı 01:08

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 15. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ile Meltem'i yine önemli bir sınav bekliyor! Haluk ile Meltem yaşadıkları yeni gelişmeler üzerine yine karşı karşıya gelirler. İkili arasında mücadele, kahkalara boğaca..

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi 00:55

İstanbul'da 50 kg Ot Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesine bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri tarafından, Beyoğlu’nda yapılan operasyonda, boş arazideki yeşilliklerin arasından 12 adet poşet i..

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti 01:16

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu...

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Pijamaskeliler - Pijabot'u Hapisten Kurtarmak 03:19

Pijamaskeliler - Pijabot'u Hapisten Kurtarmak

Üç arkadaş, süper güçlü pijamaları sayesinde geceleri süper kahraman olur. Pijamaskeliler, birlikte hareket edip birbirlerini dinleyerek kötülüklere karşı gece boyunca mücadele eder ve başarılı olur; çünkü yatma vakti su..

  • ÇocukTV tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu 03:33

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu

Adana’da Pkk'ya 300 Polisle Operasyonu Adana’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti aralarında ö..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı 00:43

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı

Adil Öksüz’ün Baldızları Yeniden Gözaltına Alındı FETÖ’nün darbe girişiminin bir numarası olarak gösterilen Adil Öksüz’ün iki baldızı ile tutuklanan kayın kayınbiraderinin eşi gözaltına alındı Fetullahçı Terör Örgütü’..