#Mücadele ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Yusufeli Barajı 04:33

Yusufeli Barajı

Artvin Yusufeli Barajı: Temelden 270 metre yüksekliği ile kendi sınıfında Türkiye’nin en yüksek, dünyanın ise 3.yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES Projesi’nde bir eşik daha aşıldı. 21 Aralık 2012 tarihinde yapı..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Maceracı _ Amasya Merzifon 1:03:05

Maceracı _ Amasya Merzifon

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Amasya Merzifon’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Amasya Merzifon Bölüm'ünde ne..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin 06:18

Ahmet Çakar: Volkan Demirel 3'lü Değil Artık 4'lü Çektirsin

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar Kayserispor yenilgisinin ardından Fenerbahçe yönetimini ve Volkan Demirel'i ağır bir şekilde eleştirdi. Volkan Demirel'in hafta içi Galatasaray'ın yenildiği maçın ardından 3'lü çektiri..

  • Ömer tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları 10:04

Ölmüş Yakınlarını Görenlerin Anlattıkları

Korkunç gerçekler.Ölen insanların 40 gün boyunca evlerinde olduğuna yada bu süre içinde evlerinde ögrüldüklerine dair inanışlar vardır. Anadolunun heryerinde ölen yakınlarını gördüğünü söyleyen insanlar yada korkularını ..

  • ZULMA tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İmza Attı 05:00

Amerikan Kanalından FETÖ'nün Karanlık Yüzünü Anlatan Haber Bir İlke İm

Amerikan CBS News kanalında yayınlanan programda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) ABD'deki sözleşmeli okulları vasıtasıyla kazandığı parayı Türkiye'deki hareketine aktardığı ve Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) bu par..

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den 01:48

Kartal Golcüsünü Arıyor! Yeni Aday Premier Lig'den

Beşiktaş'ta golcü arayışları devam ediyor. Fiorentina ile Khouma Babacar konusunda pazarlıklarını sürdüren yönetim, futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle transferden vazgeçme noktasına geldi. Siyah-beyazlıların 7 milyo..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

 Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul 00:47

Mustafa Erdoğan'dan Şarkıcı Hatice'ye Mesaj:Kaç Kurtul

Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın şarkıcı Hatice’ye gönderdiği mesajlar deşifre oldu. Mustafa Erdoğan, “Hatice gösterimize geldi, arkadaşça mesajlaştık” dedi Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan,..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce