#Mücadele ediyor

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi 10:24

Burdurlu Terzi 51 Yıldır Tezgahını Terk Etmedi

Burdur’un Bucak ilçesinde yaşayan 68 yaşındaki Veli Ulusan, 51 yıldır hazır giyime karşı tek başına direnmeye çalışıyor. Çırağı olmayan ve her sabah iş yerini kendi açan Veli Ulusan Eskiden terzilik revaçtaydı. Ramazan ..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı 03:36

Çukurova’nın İlk Kavun Hasadı Mersin’de Yapıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Çukurova’nın ilk kavun hasadı yapıldı. Serada yetişen ve kilosu 15 liradan alıcı bulan kavunu Ruslar tercihi ediyor. Kavun, talebe göre Türkiye'nin değişik illerine de gönderiliyor. Üretici Ahm..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik) 04:13

Bengü - Gelen Seni Soruyor (Akustik)

Korktun mu sevmekten güçsüz görünmekten Vazgeç vazgeçmekten kaderin böyle Her şey değişmeden suçu hafifletsen Çokta sevilmezsen zorlama öyle Gitmekte tabiki kendi tercihin Kalan gücüyle elin teninde Hayat devam ediyor N..

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi 00:38

Aydıncık ilçesindeki yangına havadan müdahaleye ara verildi

Mersin'in Aydıncık ilçesindeki yangın karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Aydıncık ile Gülnar ilçesi arasında yer alan Pembecik Mahallesi'ndeki kızılçam ormanında dün çıkan yangını söndürmek için böl..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİYELER emekli bayram ikramiyesi 02:16

EMEKLİ DUL VE YETİM BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 AÇIKLANDI SSK BAĞKUR İKRAMİ

Emekliye ikramiye müjdesi verildi. Ardından emeklilerle birlikte dul ve yetim vatandaşlara da verilecek olan ikramiye herkesi heycanlandırmaya başladı. Emekli dul ve yetim vatandaşlara ne kadar promosyon verilecek detayl..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler Şaşırttı 01:42

Kremlin Sözcüsü Peskov'un Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Söylediği Sözler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda Türkiye’nin konumuna değinerek, “Türkiye çıkarlarına göre hareket ediyor ve gerektiği yerde açıkça ‘evet’ ya da ‘hayır’ diyebiliyor” ifadelerini kullanarak, “Moder..

Yunan ordusu hakkında her şey 19:20

Yunan ordusu hakkında her şey

Yunan Ordusu’nun temellerinin İngiliz Borsa’sında atıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu ordunun başkomutanının Danimarkalı bir prens olduğunu duymuş muydunuz? Son dönemlerde ordusuna ve özellikle de hava kuvvetlerine hız..

  • STUDIO AS tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Ankara'da ByLock Operasyonu 02:13

Ankara'da ByLock Operasyonu

Ankara-da ByLock Operasyonu FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı...

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi 01:36

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi

Anne Kucağından İnip Motosiklete Bindi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 5. ayağında 50 cc kategorisinde yarışan 4,5 yaşındaki Kerem Yılmaz, pistlerdeki mücadele azmiyle sporsever..

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu 02:36

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu

İstanbul’da Terör Örgütü ‘Daeş’ Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü DAEŞ’e yönelik Başakşehir’de bulunan lüks bir siteye operasyon düzenledi...

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:40

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Terörle mücadele kapsamında Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensubu 14 terörist etkisiz hale getirildi..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi 00:23

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi  10 Hakim Ve Savcı Göz Altına Alındı 01:21

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü Üyesi 10 Hakim Ve Savcı Göz Altına A

Hatay’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 10 hakim ve savcı adliyeye sevk edildi. Edilinen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütül..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağlar 01:47

Yıldırım ;Türkiye'nin Desteklenmesi Mücadelenin Başarısına Katkı Sağla

Başbakan Yıldırım, PKK, PYD, DEAŞ ve FETÖ gibi terör örgütleriyle aynı anda mücadele etmek durumunda olan Türkiye'nin desteklenmesi, bu mücadelelerin başarıya ulaşmasına katkı sağlayacaktır. dedi...

Hava kirliliğini denetleyen drone 00:42

Hava kirliliğini denetleyen drone

Polonya'nın Krakow kentinde hava kirliliği ile mücadele için ilginç bir yöntem gündeme getirildi. Kirliliği denetleyen casus dronelerin göreve başlaması planlanıyor...

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi 00:56

Hindistan′da çocuk hakları mücadelesi

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi hafta sonunda iki günlük Çocuk Hakları Zirvesi'ne ev sahipliği edecek. Zirvenin organizatörlerinden, 2014 Nobel Barış Ödülü sahibi Hintli çocuk hakları savunucusu Kailaş Satyarthi ülkede ..

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri 01:08

Sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri

İtalyan Futbol Federasyonu'nun desteği ile Sardunya Adası'nda yaşayan sığınmacılar arasında futbolcu seçmeleri düzenlendi. Profesyonel futbolcu olma hayali kuran sığınmacılar kıyasıya mücadele etti...