#Mücadele ediyor

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı 05:52

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Köpek Eğitim Merkezi Açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Silah, mühimmat ve patlayıcı dedektör köpeklerimizin de katkısıyla son 3 yılda toplam 116 tabanca, bin 900 uzun namlulu silah, 3 milyon 700 bin fişek ve mermi yakalaması gerçekl..

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe 00:16

Terör Örgütünün Kış Üslenmesine Darbe

Hakkari merkez Oğul Köyü İnek Tepe bölgesinde güvenlik güçlerinin arazi arama tarama faaliyeti neticesinde, bölücü terör örgütünün kış üslenmesi için hazırladığı silah, mühimmat ve yaşamsal malzemeler ele geçirildi..

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler 00:26

Uçakta Elden Ele Pilota Bilet Parası Gönderdiler

Rize’nin Ardeşen ilçesi Tunca Beldesinden yola çıkan, İstanbul Sarıyer’de düzenlenecek olan ’Formulaz Tahta Araba’ yarışlarında mücadele etmek için İstanbul’a gitmekte olan yarışmacıları taşıyan Trabzon - İstanbul uçağın..

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı 01:38

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı

Almanya 3. Lig'inde Carl Zeiss Jena ile SV Meppen arasında oynanan mücadele fair-play ruhuna yakışmayan bir şekilde gol atılması sahanın karışmasına neden oldu...

Altı Kişiyi Çalımlayıp Gol Attı 00:37

Altı Kişiyi Çalımlayıp Gol Attı

İrlanda Premier Ligi'nde Finn Harps sahasında Sligo Rovers'ı konuk etti. Mücadele Sligo Rovers'ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanırken, Paddy McCourt görülmeye değer bir gole imza attı...

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak 01:07

25 Metreden Gol Atıp Yırtık Filenin Azizliğine Uğramak

Ordu’da U-13 Futbol Ligi'nde hakem, 13 yaşındaki futbolcunun 25 metreden attığı golde kale ağlarının yırtık olması sebebiyle topun dışarı çıkmasını aut olarak değerlendirerek skandal bir karara imza attı.Kumruspor ile ..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Hayat Ve Ben 00:47

Hayat Ve Ben

Hayat vs Ben temalı hayatla verilen mücadele örnekli çalışma ????..

  • JET TV tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu 01:38

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Z.G. ve G.G'nin Diyarbakır'dan uyuşturucu getirip Bursa'da pa..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizemli Gerçek Film İzle 1:51:39

Gizemli Gerçek Film İzle

Bölge Savcılığı dedektifi Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Bölge Savcısı Yardımcısı Claire Sloan kendi alanlarının yükselen isimleridir ve tümü 11 Eylül saldırıları sonrası Los Angeles merkezli terörle mücadele tim..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı 01:00

Siyah Beyaz Aşk 1. Bölüm Fragmanı

Doktor Aslı Çınar, kiralık katil Ferhat'ın hedefi oluyor; kötülükle mücadele onun için yaşam savaşına dönüşüyor! Büyük bir merakla beklenen Siyah Beyaz Aşk, yakında Kanal D'de!..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4 02:53

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 4

Bundesliga kurulduğundan beri en üst ligde mücadele eden Kaiserslautern 1995/96 sezonunda son haftaya 35 puanla 16. sırada girmişti, düşme hattındaki diğer takımlar ise 38 puanla 14. sıradaki St. Pauli ve 37 puanla 15. s..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu 03:06

İstanbul’da Şafak Vakti Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde önceden belirlenen 20 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda birçok şüpheli gözaltına alınırken, bi..

Fatih’te Narkotik Operasyonu 02:45

Fatih’te Narkotik Operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatih’te birçok adrese eş zamanlı ortak operasyon düzenledi..

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir! 03:40

Gülmekten Gözünüzden Yaş Gelebilir!

Araba içerisinde taşınan koçla mücadele eden adamın görüntüleri sosyal medyada günün en çok izlenenleri arasına girdi. Dört yıl önce çekilen görüntüler halen popülerliğini koruyor...

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..