#Mücadele ediyor

Galatasaray'dan Gövde Gösterisi! 03:39

Galatasaray'dan Gövde Gösterisi!

Süper Lig’in 11. haftasında açılış karşılaşması İstanbul'da Türk Telekom Stadında Galatasaray Gençlerbirliği maçıyla başladı. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi...

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti 03:29

Galatasaray 5 -1 Gençlerbirliği Maç Özeti

Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ve Gençlerbirliği önemli bir mücadelede karşı karşıya geldiler. Mücadele Galatasaray'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde oynadığı son 10 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlu..

Kara Zindan İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle 1:03:40

Kara Zindan İbrahim Tatlıses Türk Filmi İzle

Başlık parası uğruna mücadele veren bir köylü genciyle, randevu evine düşen sözlüsünün öyküsü.....

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.535 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman Savaşa Hazırlanıyor 02:42

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya g..

  • ANKA tarafından
  • 738 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Piton Yılanı Ve Yarasanın Inanılmaz Mücadelesi Kamerada! 00:31

Piton Yılanı Ve Yarasanın Inanılmaz Mücadelesi Kamerada!

Bir tarafta ağacın dallarına tünemiş yarasa diğer tarafta ise dev piton yılanı. Bu büyük mücadele tabiatta eşine çok az rastlanır cinsten. Avustralya'nın Brisbane kentinde çekilen görüntülerde yılan ağaçta asılı duran ya..

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:04

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ve Aslı'nın başı büyük belada! Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını dü..

Bir Neslin Öncüsü Celalettin Hoca 01:00

Bir Neslin Öncüsü Celalettin Hoca

Hayatı boyunca imam hatip okullarının açılması ve yaygınlaşması için mücadele eden, bu sebeple İmam hatip neslinin öncü ismi olarak anılan Celaleddin Ökten Hocayı rahmetle anıyoruz...

Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi 01:19

Otomobilin Motor Kısmında 16 Adet Silah Ele Geçirildi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde16 tabanca ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik çalışma..

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Yeşil Sahalarda Su Topu Gibi Futbol Maçı 03:51

Yeşil Sahalarda Su Topu Gibi Futbol Maçı

Mersin Amatör Lig'de mücadele eden iki takımın yoğun yağış altında oynadığı futbol müsabakası, sahadaki su birikintileri nedeniyle ilginç görüntülere sahne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Mayıs Nedir 03:32

1 Mayıs Nedir

1 Mayıs işçi ve emekçiler bayramı. Dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür...

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı 01:33

KADEM'in Kadına Şiddet Klibi Tıklanma Rekoru Kırdı

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü kapsamında anlamlı bir video hazırladı. #CinsVarCinsVar isimli kampanyada doğal yaşamdan ilham alınarak hazırlanan ve doğadaki erkek..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce