#Mücadele ediyor

Arabam Şekil Yoldan Çekil  ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu) 02:33

Arabam Şekil Yoldan Çekil ( Ferrari’den 70. Yıla Özel Tarih Yolculuğu

Ferrari, başrolünde LaFerrari Aperta ve Formula 1 pilotu Sebastian Vettel’in yer aldığı özel reklam filmiyle bizleri tarihinde kısa bir yolculuğa davet ediyor. Ferrari’nin ürün gamının en üst noktasında yer alan LaFerra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. 01:33

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü.

Hamsi Bol Avlanınca Fiyatı 2 Tl’ye Kadar Düştü. Ordu’da geçtiğimiz günlerde 15 TL’ye çıkan hamsi bol avlanınca fiyatı 2 TL’ye kadar düştü. 1 Eylül’de başlayan balık av sezonu ile birlikte balıkçılar yaklaşık 3 aydır ..

Dore Topuklu Ayakkabı Modelleri Yılın En Gözdesi 03:05

Dore Topuklu Ayakkabı Modelleri Yılın En Gözdesi

Dore topuklu ayakkabı modelleri bu sezonda da bayanların vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerde kullanabilmeniz adına birbirinden güzel topuklu ayakkabı modellerini siz..

  • Kadınca tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakkabı Çanta Takım Modelleri- Uyumlu Olmayı Sevenlere 03:05

Ayakkabı Çanta Takım Modelleri- Uyumlu Olmayı Sevenlere

Ayakkabı çanta takım modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabil..

  • Kadınca tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Seksendört - Söyle 03:18

Seksendört - Söyle

Geldiği gibi gidiyor, biri gaflete düşüyor Yine kapımda hasreti, bu mu adaleti Bu beni kahrediyor Böyle bitmeyi haketmedik, sorun neydi ki çözemedik Yine çoğaldı sancılar, sevinir yancılar Bu beni kahrediyor Of ço..

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

2017  Çanta Modelleri-Lüksten Vazgeçemeyenler 03:15

2017 Çanta Modelleri-Lüksten Vazgeçemeyenler

Çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğiniz birbir..

  • Kadınca tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Bavul Tipi Çanta Modelleri İle Bu Sene Çok Revaçta 03:10

Bavul Tipi Çanta Modelleri İle Bu Sene Çok Revaçta

Bavul tipi çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğ..

  • Kadınca tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Burberry Çanta Modelleri Modadan Uzak Kalmayın 03:10

Burberry Çanta Modelleri Modadan Uzak Kalmayın

Burberry çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabileceğin..

  • Kadınca tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman 00:19

Düğünde Yerinde Duramayan Kameraman

Düğünlerde genelde davetliler yada davetlilerden biri çalan müzik eşliğinde coşar. Ancak bu kameraman bir yandan işini yapıyor diğer yandan çalan müziğe eşlik ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi 00:58

Fetö Operasyonunda 11 Polis Memuru Adliye Sevk Edildi

Kocaeli’de FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar devam ediyor. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında görevden ihraç edilen 11 polis memuru gözaltına alınmıştı. Gözaltı işlemleri tamamlanan ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı 03:00

Osmanlı Ocakları 'Vatanını Değil, Dövizini Bozdur' Kampanyası Başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Dövizini bozdur’ çağrısı üzerine Osmanlı Ocaklarınca, “Vatanını değil, dövizini bozdur” kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Er..

Zımbalı Topuklu Ayakkabı Modelleri Sezonun Önde Geleni 03:05

Zımbalı Topuklu Ayakkabı Modelleri Sezonun Önde Geleni

Zımbalı topuklu ayakkabı modelleri bu sezonda da bayanların vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor. Hem günlük hayatınızda hem de özel davetlerde kullanabilmeniz adına birbirinden güzel topuklu ayakkabı modellerini ..

  • Kadınca tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Nasıl Fenomen Oldu 02:39

Nusret Nasıl Fenomen Oldu

Dünyaca ünlü restoranlar zincirinin sahibi Nusret Gökçe, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünya çapında bir üne kavuşan Nusret, son olarak Dubai'deki restoranında Oscar ödüllü oyuncu Le..

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Papağanlı Video 00:08

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Papağanlı Video

Star TV ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, dizinin dün akşam yayınlanan bölümünü senarist Ece Yörenç ve oyuncuTamer Levent ile beraber izledi. Kıvanç Tatlıtuğ o gece çekil..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak 02:20

Konuşan Çöp Tenekesi 'Geveze' Minikleri Çevreci Yapacak

Çocuklar ve yetişkinlerde çevre bilinci oluşturmak amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilen Konuşan Çöp Kovası “Geveze” Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde yerini aldı. Güneşten aldığı enerjiyle çalışan çöp kova..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

MACERACI SINDIRGI 1:09:53

MACERACI SINDIRGI

murat yeni sındırgının kültürel zenginliklerini ve lezzetli yemeklerini sunmaya devam ediyor...

Louis Vuitton Çanta Modelleri Yeni Modeller İle Karşınızda 03:05

Louis Vuitton Çanta Modelleri Yeni Modeller İle Karşınızda

Louis Vuitton çanta modelleri bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olmaya devam ediyor. Çanta seçiminde kararsızlık yaşayan siz değerli takipçilerimiz için her tarz ve her zevke uygun çanta modellerini içinde bulabile..

  • Kadınca tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydilge - Sorma 04:15

Aydilge - Sorma

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Maceracı _ Kocaeli 1:04:36

Maceracı _ Kocaeli

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu haftaki macerasına İzmit’te devam ediyor. İzmit’in doğa güzelliklerini eğlenceli görüntülerle ekrana taşıyan Murat Yeni ve ekibi, maceralarına bir yenisini daha ekli..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..