#Müdahale ediyor

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Alfa Romeo Stelvio Test Sürüşü 31:41

Alfa Romeo Stelvio Test Sürüşü

Alfa Romeo efsanesi Stelvio ile devam ediyor. Alfa Romeo'nun son yıllardaki atağı tüm Alfistileri çok mutlu ediyor ve eski popüler zamanlarına yavaş yavaş geri dönüyor. Alfa Romeo Stelvio, görünüş olarak belki de son yı..

  • BETA tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde 02:09

448.96 Gün Yada 116 Yıldır Hiç Patlamayan Ampul Şimdilerde

Bazılarınıza göre belkide dünyanın en kaliteli ampülü, bazılarına göre kaliteli elektrik, bazılarına görede Planlı Eskitmenin Yaşayan Kanıtı!Bu ampül tam 448,96 gündür yani 116 yıldır sadece 3 kere elektrik kesintisinden..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı 02:16

Afrin'deki Törer Mevzilerine Bomba Yağdı

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait tank ve obüsler Afrin'in Kuzeyindeki Bülbül ve Dağları çevresinde bulunan YPG mevzilerini tek tek vuruyor. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusuna ba..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor 06:12

Genç ressam kafe duvarlarını resimleriyle süslüyor

Diyarbakır'da genç ressam Şilan Zümrüt, kafelerin duvarlarını yağlı boya resimleriyle süslüyor. Duvarları boydan boya kaplayan bu sanat eserleri, görenlerin beğenisini topluyor. Zümrüt, duvar resminin mekanları daha este..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..