#Müdahale ediyor

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Araç Yandı 00:30

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Araç Yandı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde seyreden bir otomobil yandı. İtfaiye yanan araca müdahale ederken trafikte uzun kuyruklar oluştu...

Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu 00:17

Takım Arkadaşını Böyle Durdurdu

Rangers ile Dundee arasında oynanan maçta, Dundee'nin defans oyuncusu Jack Hendry topu yakalamak isterken takım arkadaşı Cammy Kerr'e kayarak müdahale etti...

Tarihi Yarımadada Orman Yangını 01:19

Tarihi Yarımadada Orman Yangını

Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan sınırları içinde, Kilitbahir köyündeki Ağaderesi Hastane Şehitliği mevkisinde bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Yangına, karadan ve havadan çok sayıda ekipl..

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi! 01:17

Şahinler ve Sarallar Adliyede Tekme Tokat Birbirine Girdi!

İstanbul Adalet Sarayında görülen Sedat Şahin ve Burhanettin Saral'ın çete davasının ardından taraflar arasında kavga çıktı. Polis ekipleri adliye içerisindeki kavgaya müdahale ederek, grubu dışarıya çıkardı...

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü 00:58

Seyir Halindeyken Yanan Kamyoneti Toma Söndürdü

İstanbul Esenler'de meyve sebze hali girişinde bir kamyonetin motor kısmı aniden alev aldı. Yoldan geçen bir TOMA'nın müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü...

Bir Paket Birayla Kavgayı Durdurmaya Çalışan Adam 00:19

Bir Paket Birayla Kavgayı Durdurmaya Çalışan Adam

Görüntüde kavgada bir kişi ayırıyor edasında müdahale edip ama sonunda kavgaya çıkartan adam düşüncesizce bir paket birayı kızın suratında patlatıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı 01:36

Camiye Ayakkabıyla Giren İngiliz Polisi Cemaati Çıldırttı

İngiltere'nin High Wycombe bölgesindeki Townfield Camii'sinin dışındaki bir olaya müdahale eden polis camiye ayakkabılarını çıkarmadan girdi. Camide bulunan cemaatin tepkisiyle karşılaşan polis olay bitene kadar ayakkabı..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Kartal Sahilinde Gemi Yangını 02:00

Kartal Sahilinde Gemi Yangını

Kartal sahilinde demirli icralık gemide yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Kartal Sahili Kumcular Mevkisinde kıyıya bağlı olan ''K.Koğulları'' isimli hacizli gemide henüz ..

Şirinevler Metrosunda Korkutan Yangın 01:09

Şirinevler Metrosunda Korkutan Yangın

Şirinevler metro istasyonunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi bekleniyor...

Eşek Tarafından Isırılan Engeli Amcanın Yaşadıkları 02:33

Eşek Tarafından Isırılan Engeli Amcanın Yaşadıkları

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Bağlıağaç köyünde aldığı eşek tarafından ısırılan amcanın yaşadıklarını izlerken eşekte öte yandan olaya müdahale etmeye başlar ve ortaya kopmalık görüntüler çıkar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı! 00:46

Tüpler Bomba Gibi Böyle Patladı!

Hindistan'da tüp taşıyan bir kamyonda çıkan yangında araçtaki tüpler bomba gibi böyle patladı. Patlamalar sebebiyle araca müdahale edilemezken yangın altı saat sonunda söndürülebildi...

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen! 00:26

Sen Misin Benzin İstasyonunda Sigara İçen!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da bir akaryakıt istasyonunda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. İstasyonda uyarılara aldırmadan sigara içen gence, görevli de yangın söndürücü tüple müdahale etti. Ortalık bir anda kö..

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti! 00:30

ATV ile Atlayış Ölümle Bitti!

Bolivya'da bir rallide ATV aracı ile takla atan kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası yerde yatan yaralı adama yapılan karga tulumba müdahale ise tepkiyle karşılandı...

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar 01:51

Ankara Garı Patlamasının Yıl Dönümünde Olaylar

Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015 tarihinde 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının yıl dönümünde Ankara Garı’na yürümek isteyen göstericilere polis müdahale etti...

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS 04:48

Pes 2018 E3 Full Trailer Hd 60FPS

The player with the game PES 2018 and the largest a bit harder on the speed of intervention is made. The pace of the game when it is lowered a little more on the movements of the ball and the players made a serious anima..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları 00:32

Pique'nin Kırmızı Kart Görmesine Sevinen Barcelona Taraftarları

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Olympiacos'u 3-1 yendiği maç ilginç anlara sahne oldu. İlk yarının son dakikalarında Barcelona'nın atağında, Pique topa eliyle müdahale edince kırmızı kart gördü. Pique'nin kırmızı kart..

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır 03:49

Yutulan Balık Kılçığı Nasıl Çıkarılır

Balık kılçınının yemek borusuna takılması sonucu yutma güçlüğü gelişen hastanın yapılan endoskopisi. Kılçık yabancı cisim forsepsi ile çıkarıldı. Basit cerrahi müdahale de olsa, izlemesi çok etkileyici. Bir öğrencim de ..

  • JET TV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı 01:14

Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı, Arabasını Yakmaya Kalktı

Diyarbakır'da sıkma meyve suyu satan seyyar satıcı, zabıtanın kaldırım işgaline karşı başlattığı uygulamaya kızarak, aracını ateşe vermeye kalktı. Emniyet mensuplarının müdahale ederek, satıcıyı sakinleştirmesiyle olay t..

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç Gördük 06:08

Erdoğan_ Ülkemize, Milletimize ve Şahsıma Kurulan Bazı Tuzakları Geç G

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17-25 Aralık operasyonunu birileri şahsi meselem olarak göstermeye çalıştı. 17-25 Aralık operasyonu, bu örgütün kendini gösterme operasyonudur. Ülkemize, milletimize ve şahsıma kurula..