#Müdahale ediyor

Trafik Kazalarında İlk Yardım Nasıl Yapılır 03:39

Trafik Kazalarında İlk Yardım Nasıl Yapılır

Trafik kazalarında ilk müdahale hayati önem taşır...

  • NABIZ tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı 00:45

Texas'taki Kamyon Kazasından Sonra 18 Ton Avokado Yandı

Abd, Texas Otol 35E de Trafik kazasında 18ton avakado meyve yanarak yollara dağıldı. İtfaiyenin hızlı müdahale ettikten 3 saat sonra otoyol ulaşıma açıldı. Herhangi bir can kaybı yaşanmadığı kaza da ucuz atlatıldı...

Taksim'de Bir Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı 01:20

Taksim'de Bir Binanın Çatı Katında Yangın Çıktı

Beyoğlu Sıraselviler Caddesi üzerinde bir binanın çatı katında şömineden çıktığı iddia edilen yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti...

Dikkat Eksikliği Tedavisinde Nörofeedback Yöntemi Nasıl Uygulanır 02:29

Dikkat Eksikliği Tedavisinde Nörofeedback Yöntemi Nasıl Uygulanır

Nörofeedback yöntemi, özellikle görsel dikkat eksikliği olan kişilere uygulanır. Beyin dalgalarının görüntülenmesine dayalı bir yöntemdir. Beyne herhangi bir müdahale söz konusu değildir; yalnızca kişinin gördüklerini na..

  • NABIZ tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar 01:52

İbrahim Karagül: İran'dan Sonra Türkiye'ye Açıkça Saldıracaklar

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül TVNET'te gündemi değerlendirdi. İran'daki olaylar dışarıdan desteklendiğini dile getiren Karagül 'Bu iş İran'da başarılı olursa bunun bir adım sonrası Türkiye'dir. Açık bi..

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans 01:04

Acil Müdahalede Yeni Dönem: Drone Ambulans

İnsansız Hava Aracı teknolojisi kullanılarak üretilen ambulanslar birçok hayatı kurtarabilir. Ambulans Drone, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve afet durumlarında hastaya hızlı ulaşım için tasarlandı. Argodesign taraf..

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kapan - Get Out Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:05

Kapan - Get Out Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Yapım :2017 Filmleri İMDB Puanı :7.8 Tür :Korku Filmleri Süre :1 Saat 44 Dakika Dil :Türkçe Dublaj Kategori :Yabancı Filmler Korku ve gizem türünde olan kapan filminde bir adam ve kızlarının diğer erkeklerden gelebilecek..

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Dış Gebelik Nasıl Tedavi Edilir 01:04

Dış Gebelik Nasıl Tedavi Edilir

Dış gebelik acil tedavi gerektirir. Erken dönemde teşhis edilirse hem hayati risk azalır hem de kadının doğurganlığını kaybetmeden müdahale etmeyi kolaylaştırır. Dış gebelikte ilaç tedavisi ve cerrahi yöntemler uygulanab..

  • NABIZ tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Cevap 02:04

'Trump'a Hakaret Edenler İçeride Değil' Diyen Gazeteciye Muhteşem Ceva

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Küresel İş Formu'nda soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecinin terör suçundan tutuklanan gazetecilerle ilgili 'Trump'a hakaret edenler içeride değil' sözlerine 'Hapiste dedi..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Omurilik Tümörlerinin Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 02:40

Omurilik Tümörlerinin Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Omurilik tümörünün tedavisinde cerrahi yöntemi uygularken tümörün bulunduğu yer çok önemli. Beyin sapındaki tümörlere müdahale etmek zordur. Operasyon sırasında sinir iletimini ölçen teknolojiler kullanılır...

  • NABIZ tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omurilik Tümörünün Belirtileri Nelerdir 03:49

Omurilik Tümörünün Belirtileri Nelerdir

Omurilik dar bir kanalda bulunduğu için omurilik tümörleri erken belirti verir. Omurilik tümörleri berliti vermeye başladığı zaman acil müdahale gerekebilir. Omurilik ense kökünden kuyruk sokumuna kadar uzandığından tümö..

  • NABIZ tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler 01:33

İyi Huylu Beyin Tümörü Kişilerin Günlük Yaşantısını Nasıl Etkiler

Beyin tümörleri kişilerin günlük yaşantısını hiç etkilemeyebiliyor. İyi huylu beyin tümörleri bazen tesadüfen tespit ediliyor ve doktorlar bu tümörlere müdahale etme gereği duymayabiliyorlar. Ama beyin tümörünün varlığın..

  • NABIZ tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Gol Sevincinden Sonra Fenalaşan Taraftarı Polis Dövdü 00:29

Gol Sevincinden Sonra Fenalaşan Taraftarı Polis Dövdü

Beşiktaş maçında gol sevincini yaşarken fenalaşan vatandaşı taraftar elden ele dolmuş ücreti gibi uzatarak tribünün aşağısına ulaştırmaya çalıştı ve başardı. Fakat polis memurları vatandaşı kucaklarına alır almaz kung fu..

  • JET TV tarafından
  • 1.468 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi 00:37

Yunus Ekipleri Suça Geçit Vermedi

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motosikletli Polis Timleri Amirliği (Yunus Timleri) 2017 yılında yaklaşık bin olaya müdahale ederken bin 500 kişiye yasal işlem yaptı...

Esenyurt'ta oto tamirhanesinde yangın, 5 araç küle döndü 02:29

Esenyurt'ta oto tamirhanesinde yangın, 5 araç küle döndü

Esenyurt'ta bir oto tamirhanesinde çıkan yangın nedeniyle 5 araç küle dönerken yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti...

Seyir halindeki cip alev alev yandı 04:07

Seyir halindeki cip alev alev yandı

Kağıthane’de seyir halindeki cipin alev alev yanması korku dolu anlar yaşattı. Sürücünün son anda araçtan inerek kurtulduğu olayda, vatandaşlar cipe yangın söndürme tüpleriyle müdahale etti. O anlar cep telefonu kamerası..

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği 04:14

Bayrampaşa'da plastik madde üretim atölyesinde yangın paniği

Bayrampaşa'da bir iş hanının 2'inci katında bulunan plastik madde üretim atölye ve deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken etrafı yoğun duman kapladığı görüldü...

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Ayı Kapanına Girmiş Kurd'un Kurtarılması 01:19

Ayı Kapanına Girmiş Kurd'un Kurtarılması

Ayılar için kurulmuş demir bir kapana bir kurdun yakalandığını gören insanın olaya müdahale edip onu kurtarma çapası alkışı hak etti. :-))..

  • PengoTV tarafından
  • 1.626 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ani İşitme Kaybı Yaşadığını Fark Eden Kişi Ne Yapmalı 02:05

Ani İşitme Kaybı Yaşadığını Fark Eden Kişi Ne Yapmalı

Ani işitme kaybında vakit kaybetmeden tedaviye başlanması büyük önem taşır. Acilen müdahale edilmesi gerekir. Hastaya sessiz bir ortamda sebebe yönelik uygun bir tedavi uygulanır...

  • NABIZ tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endoskopik Sinüs Cerrahisi Nedir 03:08

Endoskopik Sinüs Cerrahisi Nedir

Endoskoplarda bulunan kameralar burun içinde bulunan karanlık bölgelerin net bir şekilde görülmesini sağlar. Bu sayede sinüsün doğal kanalına başarılı bir şekilde müdahale edilebilir. İşlem burna hiçbir zarar verilmeden ..

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce