#Müdahale ediyor

Haitili depremzedelerin konut sorunu 01:03

Haitili depremzedelerin konut sorunu

Karayip ülkelerinden Haiti'de yaklaşık yedi yıl önce yaşanan depremin yaraları hala sarılabilmiş değil. Ülkede en az 50 bin depremzede geçici kamplarda yaşamaya devam ediyor...

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak 02:45

Türkiye'nin AB İle Üyelik Müzakereleri Dondurulmayacak

Brüksel’de toplanan Avrupa dışişleri bakanları Türkiye’nin Avrupa Birliği ile üyelik müzakerelerinin dondurulmaması gerektiğini belirtti. Toplantıda Türkiye ile ilişkiler ele alındı. Avusturya, hükümetin muhaliflere yoğu..

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor! 00:28

Pokemon GO’da Yumurtalardan Yeni Sürpriz Pokemon'lar Çıkıyor!

Yazın popüler oyunu Pokemon GO'nun hızlı düşüşünün ardından firma bunu telafi etmek için bir çok yöntem deniyor. Cadılar Günü etkinliği ile başlayan etkinlikler yeni Pokemon'larla devam ediyor. Daha önce Ditto'nun oyunda..

  • PengoTV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep'te Tahliye Bekleyişi 00:47

Halep'te Tahliye Bekleyişi

Suriye'nin doğu Halep bölgesindeki kuşatmadan tahliye edilcek sivilleri taşıyacak araçların bekleyişi sürüyor...

Turşu Basar Gibi Metroya Sıkıştırılan İnsanlar 01:02

Turşu Basar Gibi Metroya Sıkıştırılan İnsanlar

Tokyo metrosunun olmazsa olmazı görevliler insanları trene yerleştirebilmek için büyük bir çaba sarf ediyor. O çabalarından bir tanesi de kameralara böyle yansıdı...

  • Cowboy tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köksal Baba At Yarışı Oynarsa 00:53

Köksal Baba At Yarışı Oynarsa

Köksal Baba (Köksal Bektaşoğlu) sosyal medyanın Karadeniz'den çıkardığı sevilen fenomen abimiz bu sefer at yarışı oynamış ve yarışı televizyondan takip ediyor...

  • Cowboy tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Avrupalılar AB’den ne bekliyor 02:22

Avrupalılar AB’den ne bekliyor

2016 yılı Avrupa Birliği için son derece zorlu geçti. Birçokları da Birliğin bu haliyle daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor. AB, Noel zamanı yeni merkez binasına kavuştu. Peki bu, kutlama için bir sebep olabilir m..

Sahibi Yere Düşürdüğü Paralarını Toplarken Cilveleşen Köpek 00:24

Sahibi Yere Düşürdüğü Paralarını Toplarken Cilveleşen Köpek

Kuzeydoğu Çin'in Liaoning bölgesinde Liaoning 3,570 ABD dolarını bankadan alan adam dışarıya çıktığında fazla hareketli köpeği yüzünden elindeki paraları yere üşürüyor. Çevrede bulunan insanlar etrafına toplanıp yardım e..

  • PengoTV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Kocaeli’den Sınıra Askeri Zırhlı Araç Sevkiyatı Sürüyor 01:52

Kocaeli’den Sınıra Askeri Zırhlı Araç Sevkiyatı Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkan Harekatı kapsamında İstanbul'dan gelen zırhlı personel taşıyıcıları, Kocaeli'nden demir yolu ile sınıra sevk edilmeye devam ediyor...

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık 07:25

Sadece Oyuncaklarla Oynayarak Milyonlar Kazanan 5 Yaşındaki Ufaklık

Youtube yıldızları gün geçtikçe daha da küçülüyor. 5 yaşındaki Ryan da bunlardan biri. Ryan ToysReview isminde Youtube kanalı olan ufaklık hem kamera karşısında kendisine alınan oyuncakları açıyor hem de bu oyuncakların ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 02:06

Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016

O Ses Türkiye’nin 24 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 39.Bölümünde, 'Haydar Haydar' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Hadise'yi seçen Dodan Özer, O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor. Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O ..

  • PengoTV tarafından
  • 3.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat 04:24

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat

Zehirli Gaz Sınırımıza Geldi! Uzmanlar Uyardı- Cuma Gününe Dikkat IŞİD'in geçen hafta ateşe verdiği Kükürt tesisinden yayılan zehirli gazlar Türkiye'ye ulaştı. Uzmanlar cuma günü için Yağmur altında kalmayın, dışarı çı..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Soya Sütü Şişesi İle Evlenme Teklifi Yapmak 00:59

Soya Sütü Şişesi İle Evlenme Teklifi Yapmak

Soya Sütü Şişesi İle Evlenme Teklifi Yapmak Çin'de evlenme teklifi için 1000 süt şişesi ile kalp çizen adam evlenme teklifi ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji ) 12:52

90'lar Reklam Kuşağı ( Nostalji )

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımızın ikinci kısmı diyebiliriz bu videomuza.Yine promosyonlu gazeteler, mutlu sıcak aileler ,futbolcularımız ve de dönemin ihtiyaçlarına uygun ..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi 01:13

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi

Dikkat! Böyle hırsızlık görülmedi Kalabalık bir ekip gündüz vakti herkesin gözü önünde insanların telefonlarını çalıyor. Ve hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Neye uğradığını anlamayanlar ise sağına soluna bak..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

100 Metronomun İnanılmaz Senkronizasyonu 06:11

100 Metronomun İnanılmaz Senkronizasyonu

100 farklı metronomdan görsel şov niteliğinde bir video. IkeguchiLab isimli YouTube kanalı tarafından paylaşılan video, insanı adeta hipnotize ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü 00:23

Dünyanın En Yaşlı Erkek Pandası 'Pan Pan' 31 Yaşında Öldü

Çin'de yaşayan Pan Pan, 31 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın en yaşlı pandası olan Pan Pan'ın ölüm sebebini tespit etmek için otopsi yapılacak. Pandanın yaşı insan ömrüyle kıyaslandığında yaklaşık 100'e tekabül ediyor...

  • PengoTV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..