#Müdahale ediyor

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız 25:24

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız

Sevdiklerin seni bir bir terk mi ediyor ? Peki gerçekten sevseydin terk ederler miydi ? Yoksa sevmeyi mi bilmiyorsun ? Bir insan nasıl sevilir merak ediyorsan İZLE !..

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi 00:42

Sakarya’da 2’si Bayan Toplam 19 Polis Fetö’dan Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı oldukları tespit edilen 2’si bayan toplam 19 polis memuru adliyeye sevk edildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca FETÖ mensuplarına yönelik ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 82. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul cenke Devam Ediyor.....

Bak Postacı Geliyor  Postacı Şarkısı  Çocuk Şarkıları Bebek Şarkıları 01:30

Bak Postacı Geliyor Postacı Şarkısı Çocuk Şarkıları Bebek Şarkıları

Bak postacı geliyor selam veriyor, herkes ona bakıyor merak ediyor... Çocukların en sevdiği klasik çocuk şarkılarından Postacı şarkısı.....

Çizgi Film  Musti  Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj 04:58

Çizgi Film Musti Hasta Ziyareti Türkçe Dublaj

Bu eğitici çizgi film küçük çocuklar için. Kedicik Musti hasta olmuş. Biraz üşüttüğü için yatağından çıkamıyor. Bakalım annesinin aldığı ilaçlar iyi gelecek mi. Neyse ki arkadaşı Tavşancık onu ziyaret ediyor...

Adnan Oktar'dan 'Britanya Kelimesi Nereden Geliyor' Esprisi 00:43

Adnan Oktar'dan 'Britanya Kelimesi Nereden Geliyor' Esprisi

Adnan Oktar, kediciklerini kahkahaya boğan esprilerine devam ediyor. Bu defa yaratıcılığı konuşturup ürettiği esprisi ise 'Britanya' üzerine.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Piranaların Avlanma Anı 02:15

Piranaların Avlanma Anı

Su dünyasında verilen yaşam mücadelesine ait görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Avlanmaya çıkan büyük bir balık karnını doyurmak isterken piranaların hedefi oluyor.Avcı balığa bir anda saldıran piranalar, dev balığı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tandy Carol And Erica Investigate A Mysterious Cabin  Season 3 Ep 13 01:30

Tandy Carol And Erica Investigate A Mysterious Cabin Season 3 Ep 13

Tandy ormandaki gizemli kabini araştırmaya öncülük ediyor...

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????  05:15

Eğitici Çizgi Film Leo Junior ve Ekmek Kızartma Makinesi ????

Eğitici çizgi film - Leo Junior ve ekmek kızartma makinesi. Leo Junior ekmek kızartma makinesi getirmiş. Ama onun için ekmek gerekiyor. Leo ekmeği Lifti`den alıyor ve onu kızartma ekmeği denemeye davet ediyor. Ekskavatör..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları 07:08

Araba Okulu 3 Yeni Bölüm! İtfaiye Araçları

İtfaiye araçları araba okulunda ders alıyor.Maria arabalara 4 yeni görevler veriyor.Arabaların bu görevlerin üstesinden nasıl geldiklerini merak ediyor musunuz?Araba okulu 3 çizgi filmini izleyerek öğrenelim...

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı 00:56

Dalgıçtan Yardım İsteyen Köpekbalığı

Florida'da dalış yapan dalgıç Josh Eccles kendisine doğru gelip çarpan, dikkat çekmeye çalışan köpekbalığının bu hareketlerinin sebebini midesine saplanmış kancayı görünce fark ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.386 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film  Renkler  Çekici 02:52

Sihirli Gökkuşağı Eğitici Çizgi Film Renkler Çekici

Çocuklar için renkleri ve çeşitli nesnelerin adını öğretiyoruz. Dizide küçük sevimli bir güneş de var. O da bize yardım ediyor. Çocuklar bu çizgi filmini çok eğlenceli bulacak...

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Kedinin Ayna İle İmtihanı :) 00:41

Kedinin Ayna İle İmtihanı :)

Aynada yansıması olan kedi Bİr başka kedi var zannediyor ve komik hareket ediyor....

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy 02:31

Fransa Seçimlerinde Ekonomik Vaatler Ön Plana Çıkıyor - Economy

Fransa seçimlere giderken cumhurbaşkanı adayları iş dünyasının çatı örgütü MEDEF'in toplantısında izleyecekleri ekonomi politikaları üzerinde durarak patronların desteğini almaya çalıştı. Sağın adayı Cumhuriyetçi Franço..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied  Season 1 Ep 13  01:17

Mickey And Alba Laugh About Sabrina Being Bullied Season 1 Ep 13

Mickey ve Alba, eve gelene kadar Sabrina'nın masasına bir miktar gülünmenin keyfini çıkarıyor ve onlara hakaret ediyor...

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm 13:34

İstanbul Muhafızları 26. Bölüm

Gürgen'in yeni hedefi İstanbul'daki tarihi çınarlardır. Kahramanlarımız bu planı engellemek için büyük mücadele içine giriyorlar. Atletik ve girişken Mehmet, araştırmacı ve bilgili Zeynep, ürkek ama hayalci Ali ve sport..