#Müdürlügü

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar 00:32

Uçurumun Kenarında Asılı Kalan Otomobili Böyle Kurtardılar

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde sürücüsünün manevra yapmak istediği otomobil, denize düşmekten kıl payı kurtuldu. Sürücü ve yoldan geçenler, uçurumda asılı kalan aracı düşmemesi için bir süre elleriyle tuttu. Olay, Alaplı-..

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu 02:58

Yeliz Yeşilmen Çıkan Haciz Haberleri Hakkında Konuştu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:49

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

İstanbul Ümraniye ve Maltepe'de girdikleri PTT, eczane ve evlerden yaklaşık 100 bin lira çalan hırsızlar, polis ekipleri tarafından yakalandı. İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Ümraniye Dudullu'da PTT ve eczanelerden 11 hırsız..

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı 03:07

Karda Mahsur Kalan 45 Kişi Böyle Kurtarıldı

Kayseri Erciyes bölgesinde gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kalan 45 vatandaş, Jandarma ve Karayolları ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı. Gece saatlerinde etkisin..

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü 00:36

Taciz Ettiği Kadının Kocasını Yol Ortasında Öldürdü

Sultangazi'de taciz ettiği kadının kocası Umut A.'yı (42) öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Umut A, 22 Nisan'da 50. Yıl Mahallesi'nde, eşini taciz ettiği iddiasıyla hakkında k..

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit Olmuş 08:30

Adnan Oktar'ın Yanından Kaçtı Itiraf Etti Grup Sekse Gözleriyle Şahit

Adnan Oktar ve grubu içinde yaklaşık 8 yıl kaldıktan sonra mağdur olarak ayrılarak şikayetçi olduğunu belirten Oktar Babuna'nın yeğeni Emre Yaşar Ertüzün, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında..

  • BETA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu 01:20

Arabasını Yıkamayan Lastikçiyi Kurşun Yağmuruna Tuttu

Ankara'da arabasını yıkamadığı için tartıştığı lastikçiyi önce ayaklarından silahla vurup daha sonra kurşun yağmuruna tutarak öldüren şahıs yakalandı. Şahsın olayda kullandığı silahı bir uzman çavuştan zorla aldığı ortay..

Söz | 32.Bölüm 2:21:19

Söz | 32.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ 2. Sezon 32’inci bölümü ile ‘Star TV’ ekranlarında!nnTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’,..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete geçti 07:34

Bakanlık Halit Avcıoğlu'nun kare pistonlu araç motoru için harekete ge

1978 yılında LPG’yi ilk kez otomobilde denemişti şimdide motor tasarladı. Tasarlanan yerli ve milli motor yüzde 70’e kadar yakıt tasarrufu sağlayacağı iddia ediliyor. Motorlar Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ta..

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki Gösterdi 03:22

Yüzünde Olması Gereken Maskeyi Elinde Taşıdığı Yetmedi, Polise Tepki G

Sakarya’da maske takma zorunluluğunu ihlal eden vatandaşlar polislerden kaçamadı. Yüzünde olması gereken maskesini elinde taşıyan ve polisin durdurarak maskesini takması için uyardığı bir vatandaş ise, “Benim sağlığımı s..

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı 09:33

Kadıköy'de maske takmayanlara ceza yağdı

Açık alanda maske takma zorunluluğu getirilmesinin ardından Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, maske takmayan vatandaşları tek tek durdurarak ceza yazdı. Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda İ..

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor 03:30

İzmit'te Mimar Sinan’ın eseri cami restore ediliyor

İzmit’te, Mimar Sinan’ın eseri olan halk arasında Yeni Cuma Camii olarak bilinen 441 yıllık Pertev Mehmet Paşa Camii’nde, yaklaşık 3 yıldır devam eden restorasyon çalışmasında sona yaklaşıldı. İzmit şehir merkezinde II..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza 04:42

Esenyurt'ta maskeyi koluna takan minibüs şoförüne 900 tl ceza

Esenyurt'ta polis ekiplerince yapılan minibüs denetimlerinde maske, dezenfektan ve yolcu sayısı kuralına uymayan şoförlere ceza kesildi. Maskeyi koluna takan bir minibüs şoförü de ceza yemekten kurtulamadı. Esenyurt İlç..

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı 02:45

Kilis’te Korona Virüs Denetimleri Sıklaştırıldı

Kilis’te polis kent genelinde oluşturduğu uygulama noktalarında maske ve sosyal mesafe kuralları ile izolasyona uyulup uyulmadığını denetliyor. İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan çeşitli şubelerden polis ekipleri, k..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Tokat'ta 820 yıllık mescitte restorasyon çalışmaları başladı 02:55

Tokat'ta 820 yıllık mescitte restorasyon çalışmaları başladı

Tokat'ın en eski mescitlerinden olan ve Oğuz Türklerinin 24 boyundan biri olan Büğdüz boyunun ismini taşıyan 820 yıllık mescitte restorasyon çalışmaları başlatıldı. Tokat-Sivas karayolunun 35'nci kilometresinde yer alan..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi 01:41

Yanan ağaçların patlayan kozalaklarından çıkan tohumlar, yeşerdi

Mersin'in Gülnar ilçesinde geçen yıl yangında zarar gören 10 hektarlık ormanlık alanda, kozalaklardan çevreye saçılan tohumlar sayesinde yeni fidanlar yeşerdi. İlçeye bağlı Kuşkan Mahallesi Çavuşlu mevkiinde 2019 yılınd..

Fırat Somonu Norveç’e Rakip 05:16

Fırat Somonu Norveç’e Rakip

Fırat nehrinde yetiştirilen ve Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen somon balıkları piyasada Norveç balığı olarak satılıyor. Fırat Nehri'nde Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi ile Gaziantep'in Karkamış ilçesi arasında kalan ..

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu 04:16

Yozgat'ta inşaat kazısında, yeraltı mağarası bulundu

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde inşaatın temel kazısı sırasında içinde sarkıt ve dikitler olan yeraltı mağarası keşfedildi. İlçede Seyrantepe mahallesinde bir evin inşaatı için yapılan temel kazısında, iş makinesinin ke..

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan 09:26

Karadeniz’in Balığı Güneydoğu’dan

Fırat Nehri'nde yetiştirilen somon ve bazı balık çeşitleri, başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesine gönderiliyor. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinden geçen Fırat Nehri üzerinde yapılan kafes balıkçı..