#Müdürlügü

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm 12:04

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı alt-üst soy bilgisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Bunun son örneği de FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal oldu.Portakal, kend..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak 01:37

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.(Samulaş)'de unutulan eşyalar şaşkınlık uyandırıyor. Unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının yanı sıra; üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefo..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emniyet Genel Müdürü Altınok Suriye'de 03:00

Emniyet Genel Müdürü Altınok Suriye'de

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Halep'in Azez ilçe Emniyet Müdürlüğü ile terör örgütü PYD/PKK'dan arındırılan Burseya Dağı'nda incelemelerde bulundu...

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında 03:06

Emniyet Teşkilatı 173 Yaşında

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından teşkilatın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı...

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı 02:19

Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış ve dolu uyarısı üzerine bazı araç sahipleri, araçlarının üstünü kapatarak önlem aldı...

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı 04:25

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz 2018 günü, elebaşılığını Savaş S’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. İzmir’de düzenlenen başka bir operasyon kapsamında cezaevinde ..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada 01:50

Zeytinburnu'nda Pes Dedirten Hırsızlık Kamerada

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli çarşı ve mahalle bekçileri, 31 Temmuz'da Telsiz Mahallesi'nde bir evin balkonundan atlayan R.S'yi (17) yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, ikamette oturan kişinin cep telef..

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması 00:27

Sokak Ortasındaki Bıçaklama Olayının Kurgu Çıkması

Emniyet Genel Müdürlüğü, Ordu'nun Ünye ilçesinde sokakta bir kişinin tartıştığı kız arkadaşını bıçaklayıp kaçması olayının kurgu olduğu açıklamış..

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı 00:14

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı

Bolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görevli G. Y. isimli öğretmen, öğrencilerinden birisinin sorduğu soruyu bilememesi üzerine sınıf tahtası önünde kulağını çekerek kafasına tokat attı. Öğretmeninden şiddet gören çocuğu..

Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇ 10:16

Skandal - Adnan Oktar Suç Örgütü Ali̇ Eyüboğlu’nu Nasıl Fi̇şledi̇

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ifade veren Ali Eyüboğlu, emniyette yaşananları anlattı. Adnan Oktar Suç Örgütü, Ali Eyüboğlu hakkında hangi bilgileri arşivlemişler.....

  • BETA tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı 07:19

Bakırköy’de kafe olarak işletilen mekanın üst katları kumarhane çıktı

Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar doğrultusunda Yeşilköy'de kafe olarak işletilen bir mekânda kumar oynattığı iddiası üzerine gece saatlerinde baskın düzenledi...

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

Toplu taşımada koronavirüse yer yok 02:14

Toplu taşımada koronavirüse yer yok

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında sabah sabah saatlerinde toplu taşıma araçları ve ticari taksilerdeki denetimleri sürüyor...

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi 01:26

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı temasıyla “Büyük Taarruz” ve Ayasofya , yerli teknoloji ile üç boyutlu olarak gösterime sunuluyor...

Maske takmayan vatandaştan polise tehdit 06:43

Maske takmayan vatandaştan polise tehdit

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İçişleri Bakanlığının 81 il valiliğine gönderdiği genelge kapsamında maske denetimi yapıldı. Yapılan denetimde polis ekipleri maske takmayan 3 vatandaşa toplam 2 bin 700 ..

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor 05:56

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana'da, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ‘Covid-19 Çağrı Merkezi’, test sonucu pozitif çıkan vatandaşların ve kendilerinde hastalık şüphesi olduğunu belirten vatandaşların, mobil müdahale ekibiyle ihtiyaçla..

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi 06:11

Türk Mühendislerden Yerli Tohum Hamlesi

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan TİGEM Boztepe Tarım İşletmesi Müdürlüğü, Türk çiftçileri için 2018 yılından bu yana yerli ve milli tohum üretiyor. İşletme Müdürü Olcay Akın, 11 bin metrekare alanda başlayan çalışmalar..

SİHA'lar Jaws Oluyor 00:57

SİHA'lar Jaws Oluyor

Türkiye’nin savunma sanayiindeki gururu olan SİHA’lar farklı tasarımlarla imaj tazeliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait Bayraktar TB2 SİHA’lar ‘Köpek Balığı’ tasarımıyla boyandı. Yeni imaj büyük beğeni topladı...

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı 02:24

Ukraynalı anne ve kızı rahat bir nefes aldı

12 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... BİR YANINDA ANNESİ, BİR YANINDA KARDEŞİ, YOLDA YÜRÜRKEN TACİZE UĞRAMIŞTI. SHOW HABERİN EKRANA TAŞIDIĞI O GÖRÜNTÜLERİ VE ANNENİN YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYAN ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ HAREKETE G..

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı 03:01

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri

Happy Monday's ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray'ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırl..

İstanbul'da kar yağışı başladı 04:53

İstanbul'da kar yağışı başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası İstanbul'da kar yağışı başladı. Sulu kar şeklinde başlayan yağış, şiddetini arttırarak devam ediyor...