#Müge zümrütbel hep böyle kal dinle

Raedi Attığı Çöp Konternerını Gösterdi! 07:01

Raedi Attığı Çöp Konternerını Gösterdi!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 11 Eylül 2017 tarihli yayında Raedi attığı çöp konternerını gösterdi!..

  • ANKA tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 Günlükken Üsküdar-Harem Vapurunda Terk Edildi! 07:47

20 Günlükken Üsküdar-Harem Vapurunda Terk Edildi!

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Eylül 2017 tarihli yayında 20 günlükken Üsküdar-Harem vapurunda terk edildi!..

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı! 13:15

Seda Sayan ''Öküz'' Deyince Ortalık Karışmıştı!

Ezeli rakip Seda Sayan ve Müge Anlı arasında yeni bir savaşmı çıktı.Peki ikilinin arasında yaşanan sorunun asıl nedeni ne?..

  • ANKA tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buse Varol'un İkiz Kardeşi Ortaya Çıktı Alişan Evlilik Hazırlıklarını Hızlandırdı 01:00

Buse Varol'un İkiz Kardeşi Ortaya Çıktı Alişan Evlilik Hazırlıklarını

Buse Varol'un İkiz Kardeşi Ortaya Çıktı!( Tabi ki de İkizi Degil ama Ne kadar Benziyorlar, Müge Boz ile) Alişan Evlilik Hazırlıklarını Hızlandırdı!..

  • BETA tarafından
  • 1.615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Akgül'den Burak Özçivit Hakkında Olay Sözler 04:37

Seda Akgül'den Burak Özçivit Hakkında Olay Sözler

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu olan Seda Akgül, Burak Özçivit ve Fahriye Evcen hakkında tartışılacak sözler söyledi. Müge ve Gülşen, Akgül'ün açıklamaları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. İşt..

  • BETA tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti 02:33

Gelin dövdü, Gelinin gelini kaydetti

Müge Anlı’nın mercek altına aldığı Fadime Arslan olayında vicdansızlığın görüntülerine yenileri eklendi. Müge Anlı kayınvalidesini döven kadına da şiddete sessiz kalan eşe de ateş püskürdü..

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karaoğlan Film İzle 1:51:25

Karaoğlan Film İzle

Karaoğlan izle, Karaoğlan full izle, Karaoğlan hd izle, 1238 yılında Camoka’nın önderliğindeki Moğollar’ın ordusu Anadolu kapılarına dayanmıştır.Bu büyük istilaya karşı harekete geçen Türk devletleri birlik içerisinde sa..

  • Tv Series tarafından
  • 7.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

Simge - Aşkın Olayım 03:55

Simge - Aşkın Olayım

Simge Aşkın Olayım Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber? Bizden uzak olsun keder Sormana hiç gerek yok, yanmışım tarifi zor Söylerim günde bin kere Yüzün gülünce güneş doğar ya Gözleri..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam 04:17

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Ustam

Ahmet Özhan & Sıla - Vur Kadehi Usta Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Rengimizi sıyırmışta gitmiş gidenimiz, Nur cemalimizin astarı kalmış bi tek; O da kaşık kadar... Södürmüşüz feneri salaş bir balıkçıda, Re..

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974) 03:06

İlhan İrem - Boşver Arkadaş (1974)

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugünler ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04:39

Haluk Levent & Şirin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır

Sivas Ellerinde Sazım Çalınır şarkı sözleri ile Kurban olam kalem tutan ellere Katip arzuhalım yaz yâre böyle Şekerler ezeyim şirin dillere Katip arzuhalım yaz yare böyle Güzelim hey, bir tanem hey, güzelim hey Sivas..

Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Edis - Buz Kırağı 03:54

Edis - Buz Kırağı

Edis - Buz Kırağı Müzik Dinle Şarkı sözleri Yanar içim su gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Terkedilmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum Ayamam, anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kede..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

3 Deyince - Bakırköy 04:15

3 Deyince - Bakırköy

3 Deyince - Bakırköy Dinle Bakırköy şarkı sözleri ile Kilitli kaldığım odalar Kapılarında yoktu kollar Ellerimi bağlayıp uyuttular Yerle bir oldum yardım edin Güneşi görmeden geçer zaman Kabullendim dedim , tamam İ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.811 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Rest - Melekler Söylesin 04:47

Rest - Melekler Söylesin

Melekler Söylesin şarkı sözleri ile Karanlığın içindeyim bıraktığın bu şehirde Geçmişin yüküyleyim yapayalnız gecelerde Unutulmuş yeminlerin günahı o gözlerin Yokluğun cehennem, kal demez cennetim. Son nefesteyim! Yüzü..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..