#Müge zümrütbel hep böyle kal dinle

Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki 05:06

Kıraç - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki… Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki… Günlere bakarsın k..

Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler 02:55

Patron - Güzel Kızlar Patron Dinler

Patron Güzel Kızlar Patron Dinler Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Verse 1] Şu güzelim surata bak Şu gülüşe, dudağa bak Tutsağım tuzağına, uzak kal uzağıma Ey, çirkin değil o taraf delirme Çekilir fotoğraf benimle İstersen ..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman 05:04

Bahadır Tatlıöz - Kafam Duman

Yalan yanlış hikayeler geçti hayatımdan Bi normalim bi anormal kafam duman Hep ağlatan aldatanlar geçti hayatımda Bi denliyim bi densizim kafam duman Ama bi yerlerde bi aşk varsa oda Birgün beni arasa tabiki kalbim taş ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı 02:28

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı

İsmail Aras Deli - Unuttum Duymayı Dinle sözler Dur biraz düşüneyim olanları Hazmedeyim yalanları Ses ver bana Unuttum Duymayı Bunlar hep sensizliğimden Bunlar hep sessizliğimden Yürüdüm yürüdüm yürüdüm Bomboş..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.430 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Sinan Özen - Talih 04:19

Sinan Özen - Talih

Sinan Özen - Talih Müzik Dinle Şarkı Sözleri Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türl..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Kalben - Derdimin Çiçeği 03:39

Kalben - Derdimin Çiçeği

Kalben - Derdimin Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hep başka biri olmak ister gibi bu halin. İçinde rüzgar esmede. Gölgeni taşır dalgalar, sabah 9 akşam 6. Hayat seni es geçmede. Bir bilen ya da falcı anlatır kaderini..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese 03:58

Aramizda Daglar Var İzzet altinmese

Aramizda daglar denizler mi var Aşilmasi cok zor engeller mi var Seni benden fazla sevenin mi var Söyle bana dönmen neden imkansiz Sanki simdi bensiz cok mutlumusun Ben böyle aglarken huzurlumusun Bu büyük sevdamd..

Ferman Toprak - Saldır Moruk 03:58

Ferman Toprak - Saldır Moruk

Sana da yakışmaz mı mersolar yatlar katlar Kültürün güzelliğin en kralını katlar Çalış moruk gayret et zulalar birbir patlar Ne hallere getirdi bizi terso aşklar Saldır moruk saldır parayı bulacaksın Saldırmaya devam et..

Gönül Akkor  Beterin Beteri Var 06:01

Gönül Akkor Beterin Beteri Var

senin derdin dert midir benim derdim yanında hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutlul..

Esengül  Beterin Beteri Var 04:13

Esengül Beterin Beteri Var

Senin derdin dert midir benim derdim yanında Hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında Otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi Anlatınca ağlama deşme benim derdimi Beterin beteri var haline şükret dostum Yıllardır mutl..

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon ) 10:01

Aslı Enver - Eteği Belinde ( 10 Dakikalık Uzun Versiyon )

Aslı Enver - Eteği Belinde Şarkı Sözleri Geliyor bak kalem kaşlı Eteği belinde gül de takmış gül de takmış Al dudaklar, mor sümbüller Öyle de güzel ince de belli ince de belli Yar beline beline sarılamam, ah geceden dur..

  • PengoTV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..